Odstawienie
Moderator: moderatorzy
-
- zaufany użytkownik
Odstawienie
byłem na 1 mg Rispoleptu i chcialem odstawić .Nie wzialem tabletek od 2 dni.Pierwszego dnia czułem sie swietnie jednak w nocy totalna bezsennośc,teraz jest tragedia,jestem jednoczesnie zjebany i pobudzony uczucie jak u narkomana na głodzie,boje sie co teraz bedzie czy jak wezme wieczorem tabletke sie unormuje ??
-
- zaufany użytkownik
Re: Odstawienie
O ja jebie na szczescie łyknalem psychotropa i sie unormowało.Jak ja sie czułem dzisiaj chciałem sobie odstawić i wczoraj było super,dzisiaj tragedia noc nieprzespana,nerwy mi grały normalnie i stan depresyjny tak aż sie bałem co to będzie.Teraz ja sie boje że nie bede mógł nigdy tego gówna odstawić bo nie wytrzymałbym w takim stanie zbyt długo.Jak odstawialiscie braliscie jakies prochy nasenne ??????
-
- zaufany użytkownik
A potem gadaja że to noawrot choroby i skazuja ludzi na branie pigułek.Teraz to ja nie mysle o tym że może wrócić psychoza,tylko o tym że nigdy nie uda mi sie tego gówna odstawic tak sie czułem że aż sie bałem,oczy miałem przekrwione bo 2 dni nie spałem byłem zmeczony a jak chciałem zasnąc to organizm odmawial posluszenstwa na wieczór łyknalem i przeszło po 20 minutach czyli uzaleznienie,kto tak miał i jakos z tym dał sobie rade piszcie bo powoli trace nadzieje na lepsze jutro ???????
-
- zaufany użytkownik
Boje się że nawet bardzo stopniowe odstawienie nic tu nie da bo jak człowiek nie zasnie 2 dni i bedzie nerwowy to bedzie to wygaldalo jak nawrot a to gówno prawda