Moderatorom powinni robić najpierw testy psychologiczne a jak się nie zgodzą to uciąć pytę.eN_ pisze:IV Kongres Kobiet i pyta

1:30

---
Wydzieliłem z viewtopic.php?f=12&t=5386
eN
Moderator: moderatorzy
Moderatorom powinni robić najpierw testy psychologiczne a jak się nie zgodzą to uciąć pytę.eN_ pisze:IV Kongres Kobiet i pyta
Pyta zawsze była prostacka. Tylko numer ze struclą był dobry:eN_ pisze:IV Kongres Kobiet i pyta
Od razu stawiasz mnie pod murem? Myślałem, że jesteś przeciwna karze śmiercimoi pisze:Podobają Ci się takie prostackie żarty?
Pokaż mi tę konkretną osobę, to Ci powiem, czy mnie śmieszy jej wygląd. Napisąłem wyraźnie, że bawi mnie ta osoba, podkreślę jeszcze wyraźniej, że bawi mnie ta konkretna osoba, w tej konkretnej sytuacji, w tym konkretnym stroju.moi pisze:Z kogoś, kto założy sweter nie pod kolor skarpet też się śmiejesz?
Każdemu wolno kreować się na takiego, na kogo pragnie. W tej, konkretnej, sytuacji wygląd tej, konkretnej, osoby mnie bawi.[/quote]I nie napisałam, że osobie, która w życiu więcej osiągnęła wolno więcej (co podkreśliłeś). Wolno jej się kreować wizualnie w bardziej dowolny sposób, niż inni. Wolno jej więcej pod względem wizerunku. Bo jest osobą publiczną i tym wizerunkiem często się bawi.
Nie mają, ale także im to wolno!Przeciętni zjadacze chleba najczęściej nie mają to odwagi.