Plus przypominam Ci, że zalecałeś innym aby mi nie odpowiadać xD.
A niby po studiach powinieneś mieć taki umysł "analityczny", w sensie byc, khem, nieco bardziej ogarniety xD.
Trzymajcie mnie.

Moderator: moderatorzy
Ty naprawde jestes taki glupi czy tylko cpasz?
Catastrophique pisze: ↑ndz kwie 21, 2024 12:43 pmZnam, jestes samotnym, biednym niesmialkiem o czym sam wielokrotnie pisales.
Moim totalnym przeciwienstwem - jak wiekszosc z Was, i stad m.in zazdrosc i hejt.
Zamiast proby dorownania, poprawienia wlasnego zycia - i to jest mega slabe, bardzo godne terminu "przegrywy".
Tak tak, dosyc czesto reagujecie heheszkami.karuna pisze: ↑ndz kwie 21, 2024 2:39 pmCatastrophique pisze: ↑ndz kwie 21, 2024 12:43 pmZnam, jestes samotnym, biednym niesmialkiem o czym sam wielokrotnie pisales.
Moim totalnym przeciwienstwem - jak wiekszosc z Was, i stad m.in zazdrosc i hejt.
Zamiast proby dorownania, poprawienia wlasnego zycia - i to jest mega slabe, bardzo godne terminu "przegrywy".![]()
Kwintenencja uzalania sie nad soba i zrzucania odpowiedzialnosci.redaktor pisze: ↑ndz kwie 21, 2024 2:40 pm OK, masz rację.
Rzeczywiście mam bardzo niskie poczucie własnej wartości ( i zaniżoną oraz niestabilną samoocenę )- wiąże się to z niezwykle ciężką, wieloletnią depresją, z której dopiero teraz wychodzę 9 dzięki antydepresantowi, tianeptynie, którą biorę od roku,
To była depresja z objawami psychotycznymi- którą wielu lekarzy psychiatróœ myli ze schizofrenią,
Chyba większość osób tutaj na Evocie tak naprawdę ma właśnie ją, a nie schizofrenię,
Przy takiej ekstremalnej depresji nie można mądrze, trzeźwo, racjonalnie wybrać szkoły ponadpodstawowej ( też policealnej i studiów ) oraz mądrze wybierać partnerek, w tym zwłaszcza do długotrwałych związków.
Stąd też frustracja większości userów.
Ale nie będę Ciebie karmił, bo to nie ma sensu.
Poświęciłęm ci 3 posty.Catastrophique pisze: ↑ndz kwie 21, 2024 3:26 pm I kto to mówi?
Od dłuższego czasu piszesz bzdury na moj temat