popiszę z dziewczyną
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
Uwaga: zamieszczone tu ogłoszenia są widoczne w całym internecie.
- Catastrophique
- bywalec
Re: popiszę z dziewczyną
Dokładnie potwierdzasz to co wcześniej napisałem.
Plus przypominam Ci, że zalecałeś innym aby mi nie odpowiadać xD.
A niby po studiach powinieneś mieć taki umysł "analityczny", w sensie byc, khem, nieco bardziej ogarniety xD.
Trzymajcie mnie.
Plus przypominam Ci, że zalecałeś innym aby mi nie odpowiadać xD.
A niby po studiach powinieneś mieć taki umysł "analityczny", w sensie byc, khem, nieco bardziej ogarniety xD.
Trzymajcie mnie.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Dobra- to już nic więcej nie napiszę w tym wątku,
Nie będę też więcej wdawał się z Tobą w pyskówki.
Ale, swojego zdania nie zmienię- idź na dowolne porządne zaoczne studia- ( mozę faktycznie NIE na UW, bo poziom jego wydziałów jest bardzo zróżnicowany- MiMUW, zarządzanie, medycyna, prawo i ekonomia są świetne, ale pozostałe beznadziejne, po nich kiepsko o pracę- ale na Politechnikę lub SGH. czy Akademię Leona Kożmińskiego- lub na dowolną medycynę- choć Ty, z taki niskim poziomem empatii, jak sobie poradzisz jako lekarz ?... Nie wiem... ) to pogadamy.
Na razie nie wypowiadaj się więc o osobach po studiach z pozycji autorytetu,
Tyle.
Nie będę też więcej wdawał się z Tobą w pyskówki.
Ale, swojego zdania nie zmienię- idź na dowolne porządne zaoczne studia- ( mozę faktycznie NIE na UW, bo poziom jego wydziałów jest bardzo zróżnicowany- MiMUW, zarządzanie, medycyna, prawo i ekonomia są świetne, ale pozostałe beznadziejne, po nich kiepsko o pracę- ale na Politechnikę lub SGH. czy Akademię Leona Kożmińskiego- lub na dowolną medycynę- choć Ty, z taki niskim poziomem empatii, jak sobie poradzisz jako lekarz ?... Nie wiem... ) to pogadamy.
Na razie nie wypowiadaj się więc o osobach po studiach z pozycji autorytetu,
Tyle.
- Catastrophique
- bywalec
Wypowiadam sie na jaki temat chce i na kogo temat chce. Bolesnej prawdy nie zagluszysz.
Ani tutaj ani w sobie.
Co do studiow - jestes jednym z MASY przykladow, ze w zyciu bardzo czesto sa calkowicie bezuzyteczne.
Tona straconego czasu.
Ani tutaj ani w sobie.
Co do studiow - jestes jednym z MASY przykladow, ze w zyciu bardzo czesto sa calkowicie bezuzyteczne.
Tona straconego czasu.
- Catastrophique
- bywalec
Studia to zapewne jedyne co utrzymuje Twoj poziom, bardzo niskiego, poczucia wlasnej wartosci.
Dlatego ich tak bronisz.
Ja mam takich powodow znacznie wiecej i znacznie bardziej konkretnych, przydatnych i sensownych.
Wiec, przy Waszych zyciach i osobowosciach, jak najbardziej jestem olbrzymim autorytetem.
A jak ktos madrzejszy, atrakcyjniejszy etc - to zwykle sie go hejci.
Znane od lat .
Dlatego ich tak bronisz.
Ja mam takich powodow znacznie wiecej i znacznie bardziej konkretnych, przydatnych i sensownych.
Wiec, przy Waszych zyciach i osobowosciach, jak najbardziej jestem olbrzymim autorytetem.
A jak ktos madrzejszy, atrakcyjniejszy etc - to zwykle sie go hejci.
Znane od lat .
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Ty naprawde jestes taki glupi czy tylko cpasz?
- karuna
- zaufany użytkownik
- Status: करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Catastrophique pisze: ↑ndz kwie 21, 2024 12:43 pmZnam, jestes samotnym, biednym niesmialkiem o czym sam wielokrotnie pisales.
Moim totalnym przeciwienstwem - jak wiekszosc z Was, i stad m.in zazdrosc i hejt.
Zamiast proby dorownania, poprawienia wlasnego zycia - i to jest mega slabe, bardzo godne terminu "przegrywy".
OK, masz rację.
Rzeczywiście mam bardzo niskie poczucie własnej wartości ( i zaniżoną oraz niestabilną samoocenę )- wiąże się to z niezwykle ciężką, wieloletnią depresją, z której dopiero teraz wychodzę 9 dzięki antydepresantowi, tianeptynie, którą biorę od roku,
To była depresja z objawami psychotycznymi- którą wielu lekarzy psychiatróœ myli ze schizofrenią,
Chyba większość osób tutaj na Evocie tak naprawdę ma właśnie ją, a nie schizofrenię,
Przy takiej ekstremalnej depresji nie można mądrze, trzeźwo, racjonalnie wybrać szkoły ponadpodstawowej ( też policealnej i studiów ) oraz mądrze wybierać partnerek, w tym zwłaszcza do długotrwałych związków.
Stąd też frustracja większości userów.
Ale nie będę Ciebie karmił, bo to nie ma sensu.
Rzeczywiście mam bardzo niskie poczucie własnej wartości ( i zaniżoną oraz niestabilną samoocenę )- wiąże się to z niezwykle ciężką, wieloletnią depresją, z której dopiero teraz wychodzę 9 dzięki antydepresantowi, tianeptynie, którą biorę od roku,
To była depresja z objawami psychotycznymi- którą wielu lekarzy psychiatróœ myli ze schizofrenią,
Chyba większość osób tutaj na Evocie tak naprawdę ma właśnie ją, a nie schizofrenię,
Przy takiej ekstremalnej depresji nie można mądrze, trzeźwo, racjonalnie wybrać szkoły ponadpodstawowej ( też policealnej i studiów ) oraz mądrze wybierać partnerek, w tym zwłaszcza do długotrwałych związków.
- Catastrophique
- bywalec
Tak tak, dosyc czesto reagujecie heheszkami.karuna pisze: ↑ndz kwie 21, 2024 2:39 pmCatastrophique pisze: ↑ndz kwie 21, 2024 12:43 pmZnam, jestes samotnym, biednym niesmialkiem o czym sam wielokrotnie pisales.
Moim totalnym przeciwienstwem - jak wiekszosc z Was, i stad m.in zazdrosc i hejt.
Zamiast proby dorownania, poprawienia wlasnego zycia - i to jest mega slabe, bardzo godne terminu "przegrywy".
Gdy dobrze wszyscy wiemy, ze do smiechu w Waszych zyciach Wam w ogole nie jest .
Jest to raczej zaciskana piesc i rzucanie w moja strone obelg (bardzo czesto w myslach, czasami nie tylko), wyzywanie sie na domownikach, zwierzetach etc niz jakikolwiek przejaw radosci.
Wy i radosc to raczej oksymoron.
Oczywiscie, jest to moja wina .
- Catastrophique
- bywalec
Kwintenencja uzalania sie nad soba i zrzucania odpowiedzialnosci.redaktor pisze: ↑ndz kwie 21, 2024 2:40 pm OK, masz rację.
Robicie sie bardzo kreatywni gdy przychodzi do samousprawiedliwiania sie.
Kolejny powod dlaczego macie zycia takie jakie macie.
Sugerowalbym bardziej konstruktywne wykorzystywanie Waszych mozliwosci intelektualnych .
I chyba juz 4 raz wspominasz, ze nie bedziesz mi odpowiadal .
Przyznaję- nie myślałem wybierając szkołę po szkole podstawowej.
Rodzina bardzo cisnęła... wypadało skończyć liceum i dowolne studia ( rodzina wyższej klasy średniej, aspirująca do klasy wyższej- tzw. aspajerzy ).
Dlatego też wybrałęm wykształcenie, jakie wybrałem. Smutne.
I tak- redaktor, korektor, copywriter, researcher, grafik komputerowy, pracownik biurowy czy specjalista IT ( np. Frontend Developer, czy bazodanowiec ) - wystarczy, żeby miał maturę. A nawet nieraz wystarczy wykształcenie zawodowe/gimnazjalne/podstawowe.
Reszty douczy się na kursach- organizują je chociażby Urzędy Pracy,
Rodzina bardzo cisnęła... wypadało skończyć liceum i dowolne studia ( rodzina wyższej klasy średniej, aspirująca do klasy wyższej- tzw. aspajerzy ).
Dlatego też wybrałęm wykształcenie, jakie wybrałem. Smutne.
I tak- redaktor, korektor, copywriter, researcher, grafik komputerowy, pracownik biurowy czy specjalista IT ( np. Frontend Developer, czy bazodanowiec ) - wystarczy, żeby miał maturę. A nawet nieraz wystarczy wykształcenie zawodowe/gimnazjalne/podstawowe.
Reszty douczy się na kursach- organizują je chociażby Urzędy Pracy,
Ostatnio zmieniony ndz kwie 21, 2024 3:10 pm przez redaktor, łącznie zmieniany 2 razy.
Fragment regulaminu, który każdy zaakceptował przed rejestracją na forum:
"Akceptujesz zakaz publikowania wypowiedzi o charakterze obraźliwym, oszczerczym, propagującym treści niezgodne z polskim prawem lub naruszającym cudze prawa autorskie i dobra osobiste."
Niech ktoś wreszcie to zgłosi, skoro admin nie poczuwa się do pieprzonego obowiązku.
"Akceptujesz zakaz publikowania wypowiedzi o charakterze obraźliwym, oszczerczym, propagującym treści niezgodne z polskim prawem lub naruszającym cudze prawa autorskie i dobra osobiste."
Niech ktoś wreszcie to zgłosi, skoro admin nie poczuwa się do pieprzonego obowiązku.
- Catastrophique
- bywalec
Prawda obraża tylko głupca.
Brnij dalej.
- Catastrophique
- bywalec
I kto to mówi?
Od dłuższego czasu piszesz bzdury na moj temat, próbujesz zaszkodzić bez kompletnie żadnego rezultatu.
I mimo, ze wiesz, ze to bezcelowe, robisz to dalej.
Poświęcasz na to spora część swojego życia.
Do tego - multikonta tez sa niezgodne z regulaminem .
Od dłuższego czasu piszesz bzdury na moj temat, próbujesz zaszkodzić bez kompletnie żadnego rezultatu.
I mimo, ze wiesz, ze to bezcelowe, robisz to dalej.
Poświęcasz na to spora część swojego życia.
Do tego - multikonta tez sa niezgodne z regulaminem .
Poświęciłęm ci 3 posty.Catastrophique pisze: ↑ndz kwie 21, 2024 3:26 pm I kto to mówi?
Od dłuższego czasu piszesz bzdury na moj temat
O 3 za dużo.
Nie posądzaj mnie o multikonta.
- Catastrophique
- bywalec
Poswiecasz mi znacznie wiecej uwagi i dobrze o tym wiemy .
Kolejny kiepski hejterzyna.
Prawdy nie zagluszysz moj drogi. Nawet gdybym opuscil to forum.
Codziennie Twoje zycie bedzie Ci przypominalo o tym jak wyglada i bedziesz sie wsciekal na siebie, ze nic z tym nie robisz.
A pozniej - zapewne wyzywal za to na innych, bo tak zwykle robia tacy jak Ty.
Co pograzy Cie jeszcze bardziej.
I tak ciagle, az w koncu bedzie naprawde bardzo zle i nie bedzie drogi powrotu.
Sami zobaczycie.
Tymczasem osoby, ktore tak nienawidzicie beda dalej wiodly szczesliwe i spelnione zycie.
Nawet o Was nie pomysla.
Kolejny kiepski hejterzyna.
Prawdy nie zagluszysz moj drogi. Nawet gdybym opuscil to forum.
Codziennie Twoje zycie bedzie Ci przypominalo o tym jak wyglada i bedziesz sie wsciekal na siebie, ze nic z tym nie robisz.
A pozniej - zapewne wyzywal za to na innych, bo tak zwykle robia tacy jak Ty.
Co pograzy Cie jeszcze bardziej.
I tak ciagle, az w koncu bedzie naprawde bardzo zle i nie bedzie drogi powrotu.
Sami zobaczycie.
Tymczasem osoby, ktore tak nienawidzicie beda dalej wiodly szczesliwe i spelnione zycie.
Nawet o Was nie pomysla.
To opuść to forum i wiedź szczęśliwe życie ku goryczy swoich wrogów.
I pozwól innym rozmawiać o czymś innym niż twoja osoba.
I pozwól innym rozmawiać o czymś innym niż twoja osoba.
By the way, Jamusz, to może byś się położył tutaj https://mindhealth.pl/szpital-psychiatryczny-warszawa .
To elitarne i drogie miejsce, a Ty aspirujesz do bycia elitą, czyż nie ?.
To elitarne i drogie miejsce, a Ty aspirujesz do bycia elitą, czyż nie ?.
azja chciał pogadać z dziewczyną a tu same chłopy się odzywają;-)
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
To z przyzwyczajenia, ze go zagadaja i uprowadza