Gwałty

miejsce na dowolną inną dyskusję nie dotyczącą schizofrenii

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Wspaniale
zaufany użytkownik

Re: Gwałty

Post autor: Wspaniale »

Schizo pisze:Wyjaśniło się skąd u ciebie tyle jadu... "nie zabili chociaż mogli".
Toksyna to: jad wytwarzany przez organizmy żywe, mający właściwości trujące dla innego organizmu
Może odpowiedź kryje się muchomorach sromotnikowych, które nie tylko mnie nie zabiły, ale nawet nie uszkodziły. Podobno niektórzy mają pewne anomalie, które okazują się przydatne. Można by z tego wywnioskować, iż jad produkowany przez mój organizm jest silniejszy od tego, który posiada wspomniany grzyb. Nie korelowałoby to jednak z moim ogólnie słabym przewodem pokarmowym. Wykluczona została pomyłka, to był m.s. Czy się z tego cieszę? Nie bardzo.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

O, nowe ciekawe definicje.
Ja proponuję http://sjp.pl/zakonczenieklotni
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

Salieri ja abstrahując od kłótni powiem tobie że moja praca też zakrawa na torturę. Łączy cię 2 razy na minutę a nawet 3 zależnie jak tam coś jest poustawiane i powtarzasz ten sam tekst. Przedstawiasz się , z kąd dzwonisz mówisz , potem czy wziąłby ten człowiek udział w ankiecie na odpowiedni temat . A ankiety są robione dla ankieterów jak na złość bo nudne i pytania są bardzo zbieżne a przede wszystkim długie. Około 20 min to norma a są po 30 na temat orange np.

ps. ale czasem łączy rzadziej , dziś tak miałem. Zależy jaki projekt itd. Nie zawsze jest tak źle ale wystarczy 1-2 dni na ankiecie typu ,,a,, to naprawdę człowiek ma awersję już.
ODPOWIEDZ

Wróć do „inne”