Przedawkowanie leków
Moderator: moderatorzy
Re: Przedawkowanie leków
denerwuje mnie to ze zostalem i tylko wylacznie wykorzystany. I sobie powiedzialem, pier*** babe z borderline, i nawet jak zaoferuja miliard zlotych to nie zgodze sie na to zebym cale zycie uzeral sie z baba z borderline ktora w dodatku ma traume i w kazdej cwili moge sobie zycie odebrac przez co znowu bede mial przeje&&***
Jeba* baby z borderline i trzeba borderline ryj obic i kopac po dupie. Tak dalej.
Na themeforest slaba sprzedaz i slabe oceny bo borderline sobie wchodzi na moje konto i nie moze wiedziec ze dostane pieniadze za to ze bede sie z takim niedojeba*** mozgowiem meczyl cale zycie
![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif)
w sumie wiem ze borderline juz nie bedzie znakow od boga dostawac ael i tak szykuje maly wpierdo**
![Flying :angelic-flying:](./images/smilies/angelic/flying.gif)
Psychologowie licza na to ze mam wyje**** bo nie mam układu limbicznego. Ale pomimo ze nei mam ukladu limbicznego to mnie wkurw** a cala hudecka tepa strzala i nie zamierzam sie wkrua*** caly zycie przez jakas babe uposledzona umyslowo.
Pododaje sobie jeszcze kilka postow i za jakis czas puszcze reklame na teo forum.
Stalking polega na mechanizmie obronnym własnej osoby, jednak czasami sie zdarza stalking w przypadku osób z narcyzmem, że stalking polega tylko i wyłącznie na zemscie.
Ululu borderline, narcyz, skurwy*** jednym słowem. Ryja tez obije matce hudeckiej. Może zacznie dnbac o siebie i nie bedzie wygladala jak malpa.
Jak to sobie ludzie wyobrażają? Przecież jak zobacze borderline to od razu jej w ryja jebne. I to tak codziennie aż do śmierci. Pochłanaine nadzieji w tym ze nie mam ukladu limbiczngo gowno znaczy. Ja nie mam ukladu limbicznego i zrobie prawdziwy terror borderline.
Ja nie pozwole zeby moje 6 czesci mozgu ktore sa w spiaczce dalej cierpaly przez borderline i do konca zycia byly wkurwi*** przez rodzine z borderline. A hoj fiut8* jebany** z borderline.
Musze poszukac tutoriali jak poorzadnie obic ryj dziewczynie z borerline tak zeby jej matka jej nie poznala. Tak soczyscie obic ryj, zeby do konca zycai zalowala ze bog sie jej objawial.
Codzienne pytania: jak tam borderline? dzisiaj będziesz odbierac sobie znowu zycie czy zrobisz mi moze loda?
Ja jestem do wszystkiego zdolny, a już mnie tak wkurza ta psychoterapia ze cale zycie bede musial odreagowywal na babie z borderline.
Poza tym na borderline dalej nie ma lekarstwa. Nie ma czegos takiego jak uklad limbiczny. natalii kity powciskali tylko po to zeby sobie nie odbierala zycie. A ja jej cala prawde powiem, nawet to ze krew mam ta same po lewej i prawie stronie.
Jeban* żyd ze mnie tylko zastanawiam się czy mam żydowskie korzenie czy po prostu ludziom żal dupe sciskal moich osiagniec. Denerwuje mnie to ze przeze mnie ludzie do kosciola wracaja. Ogolnie kosciol dziala mi na nerwy, uppps.
W sumie nie wiem co smiesznego bylo w tym ze mam bialaczke i ostre niedokrwienie serca? Ja tutaj nic smiesznego nie widze. Ale czego ludzie nie zrobia zeby zbudowac swoje ego na chorym czlowieku.
Obecne warunki:
- 9 miliardów złotych,
- natalia musi wiedzieć, że tyle dostałęm pieniedzy w zamian za to ze pozwole jej zrobic loda,
- pol roku w tajlandii i tam chce miec 3 zone,
Warunki moga sie zmienic jesli zrozumiecie ze mnie lepiej nie wkurwi*ac
- 9 miliardów złotych,
- natalia musi wiedzieć, że tyle dostałęm pieniedzy w zamian za to ze pozwole jej zrobic loda,
- pol roku w tajlandii i tam chce miec 3 zone,
Warunki moga sie zmienic jesli zrozumiecie ze mnie lepiej nie wkurwi*ac
ogólnie z tego co wiem to natala ma na odwrot i ona dewaluuje facetow zeby zachowac pozytywny obraz swojej matki borderline i dalej to bedzie robila. I mi sie nie usmieca meczyc sie z takim bobrem.
Przeciez my sie pozabjiamy
![Violin :eusa-violin:](./images/smilies/eusa/violin.gif)
![Mr. Green :icon-mrgreen:](./images/smilies/icon/mrgreen.gif)
![Mr. Green :icon-mrgreen:](./images/smilies/icon/mrgreen.gif)
Najgorsze teraz w moim przypadku jest to, że znudziły mi się wyjazdy i brak mi sensu w życiu. Wiec nawet nie chce mi sie pracowac bo po co? nawet auta nie chce mi sie zmieniac bo mam fajne. Ale pomimo braku sensu zycia i tak urzadze pieklo dziewczynie z borderline bo gdyby nie ona to prawdopodobnie mialbym jakis cel w zyciu.