Odbudowa RP
Moderator: moderatorzy
Re: Odbudowa RP
czekałeś na mój błąd tylko bye.
Największym przejawem geniuszu kobiety jest miłość macierzyńska.
Pożyczysz mi dwie stówy?
Działy reklamacji i pryjmowania sprzetu są szefowane przez zagranicznych agentów.Przecież to jest tak oczywiste....muszą mieć ludzi od tego.Żeby blokować dział reklamacji.
a raczej jest to spowodowane nie porządnym produktem a dziadostwem który sprzedają.Rzucają nam ochłapy.Nam wcisną dziadostwo żebyśmy myśleli że jesteśmy winni gdy przychodzimy coś reklamowac,bo myślimy że ten pracownik jest Polakiem.Jest Polakiem ale Pracuje w zagranicznym sklepie...
Przepływowy trójfazowy podgrzewacz wody ze sterowaniem elektronicznym i wyświetlaczem LCD Kospel PPE2-09/12/15.LCD
Podgrzewacz PPE2 electronic LCD przeznaczony jest do dostarczania ciepłej wody do kilku punktów poboru. Elektroniczny układ sterowania, zapewnia stabilizację i płynną regulację temperatury wody w zakresie 30-60 stopni. W przypadku wykrycia pęcherzyków powietrza, układ odcina zasilanie co zabezpiecza grzałki przed przepaleniem. Czujnik przepływu wody pozwala na załączenie urządzenia już przy niewielkim ciśnieniu 0,1 MPa i przepływie 2,5l/min.Najlepszy podgrzewacz ale oddam nie mam na elektryka.
Podgrzewacz PPE2 electronic LCD przeznaczony jest do dostarczania ciepłej wody do kilku punktów poboru. Elektroniczny układ sterowania, zapewnia stabilizację i płynną regulację temperatury wody w zakresie 30-60 stopni. W przypadku wykrycia pęcherzyków powietrza, układ odcina zasilanie co zabezpiecza grzałki przed przepaleniem. Czujnik przepływu wody pozwala na załączenie urządzenia już przy niewielkim ciśnieniu 0,1 MPa i przepływie 2,5l/min.Najlepszy podgrzewacz ale oddam nie mam na elektryka.
ten kto wymyślił że ma nie być służby zasadniczej to kretyn opłacany .
w dobie tego co z nami zrobiły kobiety,i takie wojsko jest niezbędne dla każdego.Za bardzo zdemoralizowane społeczeństwo można uratować tylko kadrami w wojsku,w policji.KK powinien na m w tym pomóc anie nawijać o "miłości"z ambony.TO nie ma nic wspólnego z miłością mozna siętylko nerwicy sexualnej nabawić.
Metody wychowawcze powinny być dostosowane do sytuacji i rozwoju społecznego.można prawić takie kazania ale pod warunkiem że ktoś to zrozumie.
Przychodzi chłopak na kazanie,i wychodzi z wyrzutami sumienia że źle się odezwał do sąsiada...to jest pokój ???to jest fałszywy pokój.Chłopak nabiera przekonania że jak bedzie miły dla każdego to może przyjść w niedziele do kościoła.To odbije się negatywnie po jakimś czasie bo bedxie w sobie wszystko dusił.Niech wykrzyczy to w twarz Bogu,co go boli.Bóg pokoju ma swoje zasady.Nie jeste księdzem,ale na ambonie niech powiedzą co tydzień dziesięć przykazań.A nie wywody na całą godzinę.Robią zamieszanie w umysłach ludzkich.Ksiądz jest też wodzem.Zachowanie wodza przejmują wierni.To z psychologii społecznej....jak słyszę te" piosenki z ambony" myslę sobie że Bóg nie jest z tego zadowolony.
aha no to zmieniłem zdanie powinno być odwrotnie.ale nie jest.
ostatnio dostałem od patologicznych elementów sołeczeństwa pod własną klatką schodową.mimo że czegoś mnie to nauczyło (pokory)..nauczyło mnie żeby nie oceniać ludzi.Jednak uważam że w wymiarze globalnym takie zachowanie,jest patologią...prawo stoi niestety po ich stronie.Co nalezy zrobić?Na komunistyczne zachowanie,najlepsza,metodą jest również siła.Upokarzanie kogoś za to że ma powiedzmy w cudzysłowiu swoją własność,jest niedopuszczalne,ale mniejsza o to to jest gorszenie innych ludzi.Jeżeli ktoś jest skrzywdzony przez kogoś i z tego powodu tłumaczy że musi gorszyć drugiego,zaciaga podwójną winę.Zatem moralnie ten kto się nie broni przed nim również jest temu winny.Psuje przez to zdrową tkankę społeczną.Swoich rówieśników i otoczenie.Nie mam osobiście nic do tych ludzi.Ale powinno być prawo które uznaje takie zasady postępowania:Obrona konieczna z użyciem siły gdy ktoś poniża godność drugiego bez powodu.
Prawo moralne nakazuje również pogodzić się z tym że ktoś jest niedoskonały......
Zrobili z nas,mega łapówkarzy......pis i mafie vatowskie...buhahaha polaczki to łyknęly.Najpierw okradli nas niemcy ,żydzi,koroporacje i zatrudnieni tam "polacy".Rządy rzekomo polskie...pozwalały na to.A później wmówili nam że jesteśmy uczciwi bo znaleźliśmy winowajców.Co najważniejsze znowu złodziejami okazali się POLACY we własnym kraju.......Dlaczego?No z prostej psychologii.Pieniądze się liczy a nie udaje że liczy.Czemu pis nie ma odwagi spojrzeć w przeszłość?ona jest przerażająca.Ja wiem że Polacy nie mają z tą przeszłością nic wspólnego....jedynie komuniści,którzy już wymierają.
aktualna sytuacja kraju jest porażająca,szatan wmawia nam piękne słowa z tajnych akt hitlerowców, że jesteśmy sprytni,i wygrać za nami będzie bardzo trudno.To co wychodzi z gruntu zła nie może przynosić dobrych owoców.Może zostać zamienione na dobro.Ale w samej istocie może to uczynić tylko Bóg.Więc nie powinniśmy uzurpować sobie władzy Boga.I zamieniać się w marionetki pochlebców.
Muszę wygrać oczekuję nagrody.dobranoc.
Taki sam stan wywołała epidemia w sensie,że Polki przestaną gotować w restauracjach.
Uczą komuny od początku...
To niedobrze bo ja nie znoszę komuny.
To niedobrze bo ja nie znoszę komuny.
Znaczy robimy kartofle i buraki ale są słoiki,i to nas uczy komuny,współczesnej.