Anioły, Nimfy i inne magiczne stworzenia

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Orzeł

Re: Anioły, Nimfy i inne magiczne stworzenia

Post autor: Orzeł »

http://www.geekweek.pl/aktualnosci/8189 ... emnosciach
Nie zawsze silniejszy, czasami jest ciekawostką a czasami jak ma charyzmę zakłada harem.
Awatar użytkownika
Dobro
zaufany użytkownik
Status: Karuṇā करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: Dobro »

Czasami też jest specem w podrywaniu samic i się stroi jak u ptaków. Albo ostrzega przed swoim jadem, jak żaba zielona w tropikach, mówiąca "nie jedz mnie".

Kwestią ewolucji jest wynalezienie języka,choć powstał jakby poza ewolucją, jest umiejętnością. Jest przekazywany jako narzędzie. Prawdopodobnie było wiele rodzajów mowy, jednak wyginęły one z czasem i mamy teraz jeden w wielu wariantach, nie licząc tych zwierzęcych, od których z resztą prawdopodobnie powstał i język ludzki. Na podobnej zasadzie przynajmniej.
:angelic-blueglow:
Orzeł

Splamienia na umyśle przejrzystego światła dewy współtworzącej świat prowadzą do powstania ewolucji która z kolei jest splamiona od samego początku i tak rodzi się natura.
Natura z kolei powoduje, że w kolejnym wszechświecie czy nawet świecie dewa splami sobie nią umysł, dlatego aby nie wynajdować od nowa pojęcia splamienia.
Jest cykl.
Orzeł

Obrazek
Orzeł

Mam w końcu swoją ważkę, o to mi tylko chodziło. :D
Orzeł

http://nauka.newsweek.pl/komputer-jak-m ... 998,1.html
Może ktoś kiedyś opracuje algorytm syntetycznej medytacji.
Orzeł

Niewidzialne Różowe Jednorożce to istoty o wielkiej mocy duchowej. Wiemy to, ponieważ są zdolne być niewidzialnymi i różowymi w tym samym czasie. Jak we wszystkich religiach, osoby wyznające Wiarę w Niewidzialne Różowe Jednorożce opierają się zarówno na logice jak i wierze. Wierzymy głęboko, że są różowe; logicznie dedukujemy, że są niewidzialne, bo nie możemy ich zobaczyć.
Orzeł

Określ drzewo technologiczne dla cyklu tęczowej ważki.
Orzeł

Obrazek
Orzeł

The Dragonfly brings dreams to reality and is the messenger of wisdom and enlightenment from other realms.
Ważki przenoszą sny do rzeczywistości i są posłańcami mądrości i oświecenia z z innych sfer.

Więc drzewo technologiczne cyklu tęczowej ważki będzie miało w sobie urządzenia i odkrycia sfery snów, marzeń i wyobraźni. Być może będzie to rozwinięcie technik OOBE, ale z materializacją zdarzeń i form życia.
Ważka pozwoli przechadzać się Aniołom po Ziemi i latać wśród chmur, a także być oświeconymi doradcami przywódców państw i lekarzy.
Orzeł

Obrazek
Orzeł

Obrazek
Orzeł

Informacja cyklu tęczowej ważki jest zapisana za pomocą glifów umiian.
Orzeł

Obrazek
Orzeł

W czasie gdy powiew wiatru dziejów zdejmuje kolejne warstwy wiedźmińskiego medalionu, od góry w poziomie warstwa po warstwie, ja siedzę i nudzę się. Jest to zwykła nuda czyli cisza przed burzą.

Widzę dekompilowany wiedźmiński medalion, wiem co będzie następne, liczę na Sapkowskiego że wytyczy nowy szlak światowej fantastyce.

Będzie to historia burzliwa, ale spokojna, porywcza i swawolna, dziać się to będzie w krainie słońca, gdzie kapłani będą odprawiali tajemne rytuały a paladyni walczyli ze smokami.
Orzeł

Cykl medalionu wiedźmina.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

ciekawy temat.
Awatar użytkownika
Ćma
zaufany użytkownik

Post autor: Ćma »

Kiedyś w psychozie (? a może to była prawda) spacerował ze swoim Aniołem za rękę.

Wielokrotnie widywałam duchy i rozmawiałam z nimi.

Przeszłam chorobę szamańską, o której może kiedyś tu napiszę.

Tylko dlaczego na abilify ten wspaniały świat zniknął... Inne leki jakoś nie oddzielały mnie od niego.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

Ciekawe...to napisz kiedyś może.
ODPOWIEDZ

Wróć do „varia”