Anioły, Nimfy i inne magiczne stworzenia
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Re: Anioły, Nimfy i inne magiczne stworzenia
http://www.geekweek.pl/aktualnosci/8189 ... emnosciach
Nie zawsze silniejszy, czasami jest ciekawostką a czasami jak ma charyzmę zakłada harem.
Nie zawsze silniejszy, czasami jest ciekawostką a czasami jak ma charyzmę zakłada harem.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Czasami też jest specem w podrywaniu samic i się stroi jak u ptaków. Albo ostrzega przed swoim jadem, jak żaba zielona w tropikach, mówiąca "nie jedz mnie".
Kwestią ewolucji jest wynalezienie języka,choć powstał jakby poza ewolucją, jest umiejętnością. Jest przekazywany jako narzędzie. Prawdopodobnie było wiele rodzajów mowy, jednak wyginęły one z czasem i mamy teraz jeden w wielu wariantach, nie licząc tych zwierzęcych, od których z resztą prawdopodobnie powstał i język ludzki. Na podobnej zasadzie przynajmniej.
Kwestią ewolucji jest wynalezienie języka,choć powstał jakby poza ewolucją, jest umiejętnością. Jest przekazywany jako narzędzie. Prawdopodobnie było wiele rodzajów mowy, jednak wyginęły one z czasem i mamy teraz jeden w wielu wariantach, nie licząc tych zwierzęcych, od których z resztą prawdopodobnie powstał i język ludzki. Na podobnej zasadzie przynajmniej.

Splamienia na umyśle przejrzystego światła dewy współtworzącej świat prowadzą do powstania ewolucji która z kolei jest splamiona od samego początku i tak rodzi się natura.
Natura z kolei powoduje, że w kolejnym wszechświecie czy nawet świecie dewa splami sobie nią umysł, dlatego aby nie wynajdować od nowa pojęcia splamienia.
Jest cykl.
Natura z kolei powoduje, że w kolejnym wszechświecie czy nawet świecie dewa splami sobie nią umysł, dlatego aby nie wynajdować od nowa pojęcia splamienia.
Jest cykl.
Mam w końcu swoją ważkę, o to mi tylko chodziło. 

http://nauka.newsweek.pl/komputer-jak-m ... 998,1.html
Może ktoś kiedyś opracuje algorytm syntetycznej medytacji.
Może ktoś kiedyś opracuje algorytm syntetycznej medytacji.
Niewidzialne Różowe Jednorożce to istoty o wielkiej mocy duchowej. Wiemy to, ponieważ są zdolne być niewidzialnymi i różowymi w tym samym czasie. Jak we wszystkich religiach, osoby wyznające Wiarę w Niewidzialne Różowe Jednorożce opierają się zarówno na logice jak i wierze. Wierzymy głęboko, że są różowe; logicznie dedukujemy, że są niewidzialne, bo nie możemy ich zobaczyć.
Określ drzewo technologiczne dla cyklu tęczowej ważki.
Ważki przenoszą sny do rzeczywistości i są posłańcami mądrości i oświecenia z z innych sfer.The Dragonfly brings dreams to reality and is the messenger of wisdom and enlightenment from other realms.
Więc drzewo technologiczne cyklu tęczowej ważki będzie miało w sobie urządzenia i odkrycia sfery snów, marzeń i wyobraźni. Być może będzie to rozwinięcie technik OOBE, ale z materializacją zdarzeń i form życia.
Ważka pozwoli przechadzać się Aniołom po Ziemi i latać wśród chmur, a także być oświeconymi doradcami przywódców państw i lekarzy.
Informacja cyklu tęczowej ważki jest zapisana za pomocą glifów umiian.
W czasie gdy powiew wiatru dziejów zdejmuje kolejne warstwy wiedźmińskiego medalionu, od góry w poziomie warstwa po warstwie, ja siedzę i nudzę się. Jest to zwykła nuda czyli cisza przed burzą.
Widzę dekompilowany wiedźmiński medalion, wiem co będzie następne, liczę na Sapkowskiego że wytyczy nowy szlak światowej fantastyce.
Będzie to historia burzliwa, ale spokojna, porywcza i swawolna, dziać się to będzie w krainie słońca, gdzie kapłani będą odprawiali tajemne rytuały a paladyni walczyli ze smokami.
Widzę dekompilowany wiedźmiński medalion, wiem co będzie następne, liczę na Sapkowskiego że wytyczy nowy szlak światowej fantastyce.
Będzie to historia burzliwa, ale spokojna, porywcza i swawolna, dziać się to będzie w krainie słońca, gdzie kapłani będą odprawiali tajemne rytuały a paladyni walczyli ze smokami.
- Słonecznik1
- bywalec
ciekawy temat.
Kiedyś w psychozie (? a może to była prawda) spacerował ze swoim Aniołem za rękę.
Wielokrotnie widywałam duchy i rozmawiałam z nimi.
Przeszłam chorobę szamańską, o której może kiedyś tu napiszę.
Tylko dlaczego na abilify ten wspaniały świat zniknął... Inne leki jakoś nie oddzielały mnie od niego.
Wielokrotnie widywałam duchy i rozmawiałam z nimi.
Przeszłam chorobę szamańską, o której może kiedyś tu napiszę.
Tylko dlaczego na abilify ten wspaniały świat zniknął... Inne leki jakoś nie oddzielały mnie od niego.
- Słonecznik1
- bywalec
Ciekawe...to napisz kiedyś może.