Zaczynam ćwiczyć
Moderator: moderatorzy
Re: Zaczynam ćwiczyć
spacer
tylko spacer, trzeba wejść na wyższy level
Trening z rana i spacer w południe.
Przyszła jesień i jakoś kompletnie mnie rozmontowała...zarzuciłam wszelką aktywność fizyczną....i nie potrafię ruszyć 4liter by znowu zacząć cokolwiek robić. Help!! 

dłuższy spacer
Spacer. A ostatnio treningi trzy dni pod rząd.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Jogę chcę znowu zacząć i skończyć się uczyć pewien zestaw ćwiczeń, do tego więcej kettlebell , i może bieganie zostawiam raczej.

Dłuższy, dwugodzinny spacer połączony z wygrzewaniem się na słońcu
Jako dodatkowe atrakcje: wiewiórka, kot i dużo psów.

-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Fajnie znalazłem napisane jak robić pompeczki. Najpierw macha sie opierając się o ścianę, potem jak już się wdrozysz to schodzisz niżej opierajac się np. o stół, potem niżej opierajac się o cos niższego i gdy juz wyrobisz sobie formę to schodzisz na podłogę i tam tluczesz typowe pompki.
poćwiczone, potrzebowałam endorfin
U mnie z kolei pospacerowane. I mam nadzieję, że wieczorem uda się z treningiem.
dorwalo mnie jakies chorobsko. obudzielm sie juz ze straszliwym bolem gardla wiec nici z treningow na jakies czas 

finalnie dajesz nogi na podwyzszenie typu niski stoleczek i jeszcze pompki pomiedzy dwoma stolkami, mega rzeczy na klate oraz tricepsy. a i koniecznie porzadna kilkunastu minutowa rozgrzewka musowo przed treningiemgratis pisze: ↑śr paź 23, 2024 6:00 pm Fajnie znalazłem napisane jak robić pompeczki. Najpierw macha sie opierając się o ścianę, potem jak już się wdrozysz to schodzisz niżej opierajac się np. o stół, potem niżej opierajac się o cos niższego i gdy juz wyrobisz sobie formę to schodzisz na podłogę i tam tluczesz typowe pompki.
trening zaliczony 

uf, dziś rowerek 

-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Zrób sobie kołowrotek taki jak ma chomik tylko że duży, żebyś się w nim zmieściła. Szaleństwa nie byłoby końca...
spacer
wczoraj i dzisiaj trening:-)
spacer, trening:-)