Klozapol narkotyk

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Kamil Kończak
zaufany użytkownik
Kontakt:

Re: Klozapol narkotyk

Post autor: Kamil Kończak »

Był to jak najbardziej związek przyczynowo-skutkowy;-)
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.

" May your love of the form culminite in the love of
the formless."

https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
Awatar użytkownika
Kamil Kończak
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: Kamil Kończak »

Nie jest to w żadne sposób negacja leków.Jeśli komuś pomagają niech bierze.Jestem jedynie przeciwko ich absolutyzowaniu.
Pragniesz czegoś? - rób to bo zaczniesz o tym marzyć.

" May your love of the form culminite in the love of
the formless."

https://www.youtube.com/watch?v=0joS1fzwFcU
piotr 84
bywalec

Post autor: piotr 84 »

Dziękuje ci Irisch za twojego posta teraz dzięki tobie wiem że niejestem żadnym wyjątkowym przypadkiem na którego tak zadziałały psychotropy jest nas więcej powiem wam szczerze że nawet w skutkach ubocznych tego leku jest czarno na białym że rzadko mogą wystąpić halucynacje
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

piotr 84 pisze: czw wrz 30, 2010 8:05 pm dobrze to w takim razie powiedz mi Zbyszku dlaczego to się stało po wieczornej największej dawce leku przypomne klozapolu pamiętam jak dziś uspokoiło mnie to świństwo napoczątku czułem się dobrze a potem to już ostra jazda opisze po krótce byłem wtedy na palarni siedziałem i kopciłem szluga wszyscy już zjarali i wyszli a ja w tej palarni jak skończona dupa ze strachu w gacie robiłem chociaż normalnie to jestem odważny myślałem że za drzwiami palarni szatan na mnie czeka atmosfera naokoło była jakaś dziwna wentylator normalnie niechodził zapiepszał z prędkością światła tak mi się wtedy wydawało i bałem się że mnie wciągnie tak przesiedziałem tam z kwadrans spalając trzy szlugi z miejsca i coty na to ustosunkuj się do tego Zbyszek ja wiem że to było po klozapolu lekarze też to wiedzo
Mogło się tak zbiec. To niekoniecznie wina klozapolu.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

piotr 84 pisze: ndz paź 31, 2010 11:48 pm Dziękuje ci Irisch za twojego posta teraz dzięki tobie wiem że niejestem żadnym wyjątkowym przypadkiem na którego tak zadziałały psychotropy jest nas więcej powiem wam szczerze że nawet w skutkach ubocznych tego leku jest czarno na białym że rzadko mogą wystąpić halucynacje
To po co go brać?
ODPOWIEDZ

Wróć do „antypsychiatria”