www.anty-psychiatria.info - polecam!
Moderator: moderatorzy
- deadzoid666
- zbanowany
- Status: student
- Gadu-Gadu: 5473221
Re: www.anty-psychiatria.info - polecam!
Psychiatria to jeden wielki wałek konowałów i symulantów! O lewe renty chodzi!
Psychiatrzy to są takie same przygłupy z niskim IQ jak Wy wszyscy! Debile tacy jak i oni sami dali im wykształcenia wyższe! Odbierać matury ludziom głupim! Maturę musi mieć tylko człowiek mądry i inteligentny! Głupol maturę zdał, a jej nie ma tak naprawdę
- zbyszek
- admin
- Status: webmaster
- Kontakt:
Bardzo wątpię, żeby stan ostry schizofrenii mógł symulować ktoś, kto go sam nie przeżył, a nawet wtedy jest to dość trudne i lepszy psychiatra rozpoznaje odgrywaną rolę po opóźnieniach w odpowiedziach.
Swego czasu bardzo się interesowałam antypsychiatrią. Był nawet okres, kiedy myślałam o odstawieniu leków, mimo że podczas poprzednich prób odstawienia zawsze kończyło się to nawrotem. Też myślałam, że porady zwolenników antypsychiatrii wynikają z ich dobrej woli, może i tak jest, ale chyba nie zdają sobie oni sprawy, jak poważną chorobą jest schizofrenia. Już przestałam się interesować antypsychiatrią, od czasu do czasu zastanawiam się nad sensem niektórych poglądów antypsychiatrii, ale są to przemyślenia filozoficzne, wiem że już bez wiedzy lekarza nie odstawię ani nie zmniejszę dawek lekarstw, nie warto tak ryzykować.
- DZIECKO ZDROWIE
- zaufany użytkownik
Antypsychiatria skierowana jest przeciwko psychiatrom a potrzebne jest wsparcie leczenia psychiatrycznego. Wsparcie takie stanowi oficjalnie, np. psychologia, ale to za mało. Co jeszcze, jam myślicie, mogło by pomóc ?
Dopiero znając i dając coś lepszego ludziom można mówić o niedoskonałości dotychczasowego leczenia.
Dopiero znając i dając coś lepszego ludziom można mówić o niedoskonałości dotychczasowego leczenia.
Niestety już po polskiej antypsychiatrii. Może wpadli do nich nad ranem w nocy i ich przymknęli. O taka wolność słowa.
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
A czy wiesz może kto wpadł ? ...... Serwer i domena jest utrzymywana w Japonii !
- zbyszek
- admin
- Kontakt:
Chyba trudno powiedzieć, że upadła polska antypsychiatria, bo poglądy jej głównego zwolennika Davida mają swoje korzenie - tak to przypuszczam, kto inny może inaczej - w tradycji walki z psychiatrią rozpoczętej przez Hubbarda - założyciela ruchu/religii/sekty scjentologów. Scjentolodzy mają takie zlecenie zaprzeczania istnienie choroby psychicznej. Jeśli David należał, jak przypuszczam do scjentologów, nie miał chyba wiele wyboru z poglądami na ten temat, a raczej wykonywał zlecone zadania. W tym sensie "polska" rzekomo antypsychiatria mogła być niczym innym jak zleconym z centrali w USA zadaniem wspartym serwerem z Japonii.
To nie wyklucza jej z naszego forum, bo każdy ma prawo do przekonań, jeśli tylko są one szczere i każdy może tu na te tematy wymieniać się dowolnymi argumentami.
To nie wyklucza jej z naszego forum, bo każdy ma prawo do przekonań, jeśli tylko są one szczere i każdy może tu na te tematy wymieniać się dowolnymi argumentami.
Cześć wszystkim. Fajnie, że jest takie forum.
Te stronę możecie poczytać tutaj: https://web.archive.org/web/20090531125 ... a.info:80/
Te stronę możecie poczytać tutaj: https://web.archive.org/web/20090531125 ... a.info:80/
Ostatnio zmieniony sob lut 12, 2022 11:00 am przez Telmeh, łącznie zmieniany 1 raz.
- Catastrophique
- bywalec
Antypsychiatria powinna być zakazana na forum. Jest bardzo szkodliwa, wręcz niebezpieczna.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

.
Ostatnio zmieniony pn lut 28, 2022 12:15 pm przez Chad, łącznie zmieniany 1 raz.
@Edenku (sorki za zdrobnienie) ale nie jest to obraźliwe więc niech tak będzie.
Odpowiadam, ja tego nie wiem. Ja bym dała tak pół na pół bo zaliczam się do osób, które cierpią przez chorobę.
@Zagubieni , w jaki sposób jak to się stało, że choroba to Twój wybór.?
Szeptem pisane do mojego ucha : Słowo Boże