Cześć wszystkim :)

Dział przeznaczony dla nowych użytkowników w celu przywitania się i uzyskanie wstępnych informacji co i jak.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.

Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Awatar użytkownika
Ratel
zaufany użytkownik

Re: Cześć wszystkim :)

Post autor: Ratel »

Nie potrafie zrozumieć jaki ty żałosny jesteś, pisałeś dużo o zoolofillii to cie podsumowałem, a zaburzeń z seksem nie mam żadnych i wszystko działa ;) Ale ty i tak obrócisz kota ogonem, że niby jesteś psychiatrą, albo psychologiem, ale jesteś tylko żałosnym frajerem za którego wszystko robi mama. pewnie siedzisz cały dzień w domu, bo boisz sie ludzi i wypisujesz tu te swoje farmazony, bo to twój jedyny kontakt ze światem :lol:
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Nie prawda . Ja pytam się tylko tych którzy o zboczeniach piszą sami. Ciebie też się pytałem bo wypowiadałem się obraźliwie w seksownym temacie. Dziwnym trafem nie otrzymałem odpowiedzi przeczącej
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Ratel ja odsyłam cię do seksuologa albo kotka.
Awatar użytkownika
Ratel
zaufany użytkownik

Do seksuologa to musisz iść ty z kotkiem, ty nie widzisz różnicy między seksem, a związkiem, co dałeś przykład na forum, aż freshescape zwrócił ci uwagę, a kotek bo to dewiant, żałosny frajerze :lol:
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Tak, to bylby ciekawy duet, Kotek i Amannn. Obydwaj samotni, nie radzacy sobie ze sobą i majacy wyraźny problem z seksualnymi sprawami.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Ratel pisze: śr lut 08, 2023 7:56 pm Do seksuologa to musisz iść ty z kotkiem, ty nie widzisz różnicy między seksem, a związkiem, co dałeś przykład na forum, aż freshescape zwrócił ci uwagę, a kotek bo to dewiant, żałosny frajerze :lol:
Nic takiego nie powiedziałem ze to to samo . Nie umiesz czytać ze zrozumieniem ratel małżeństwo to też seks . Ja rozumiem ze możesz mieć problemy z potencja poważne polekowe i dla ciebie seks nie istniej Ale wybacz dla innych jest istotnym aspektem życia
Awatar użytkownika
Ratel
zaufany użytkownik

I następny wpis kwalikujący cię żałosny frajerze do seksuologa :lol:
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Tak ratel musisz iść do seksuologa. On ci pomoże Ja myśle ze ci wystarczy wytłumaczyć ze tu już nic nie będziesz mógł w tych kwestiach do końca życia.
Awatar użytkownika
Ratel
zaufany użytkownik

To jest zadziwiające, że Ty odsyłasz wszystkich do lekarzy, diagnozujesz, leczysz i uważasz się za autorytet, a jesteś tylko żałosnym frajerem ze schizofrenią, a zachowujesz się jak wykwalifikowany psychiatra, albo terapeuta :lol: siedzisz na tym forum całe dnie, piszesz te swoje pierdoły, ubliżasz i insynuujesz. Przerost formy nad treścią frajera, którego pewnie nawet matka podciera :lol: A najlepsze jest to, że w tobie jest tyle jadu i zawiści z którą nic nie robisz, że nawet nie zauważasz jak mizerny jesteś żałosny frajerze.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Byłeś u seksuologa albo konsultowałeś się z kotkiem ? Czemu nie idziesz ze swoją nienawiścią do psychoterapeuty?
Awatar użytkownika
Ratel
zaufany użytkownik

Amannn pisze: śr lut 08, 2023 11:18 pm Byłeś u seksuologa albo konsultowałeś się z kotkiem ? Czemu nie idziesz ze swoją nienawiścią do psychoterapeuty?
:lol: A ty jak zawsze odwracasz kota ogonem :lol: to, że uważam Cię za żałosnego frajera, to Cię nie nienawidzę, poprostu stwierdzam fakt, że Ty taki jesteś jaki jesteś😉😘
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Amannn zarzucający innym nienawiść. Brzmi to co najmniej zabawnie ;).
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Krzywdzisz i nienawidzisz. Zobacz ile razy skrzywdziłeś mnie.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Gaslighting na mnie nie działa, Amannn.

Sam siebie krzywdzisz nieustannie swoją głupotą i nienawiścią do innych, jednoczesnie próbując zrzucić odpowiedzialność za swoje beznadziejne życie i cierpienie na innych.
To tak nie podziała, pogarszasz tylko swoj stan.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Nic na ciebie nie działa oprócz silnych leków Dlatego prośba abyś dał mi numer do swojej psychiatry.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowi użytkownicy”