Cześć wszystkim :)
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.
Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Re: Cześć wszystkim :)
Nie potrafie zrozumieć jaki ty żałosny jesteś, pisałeś dużo o zoolofillii to cie podsumowałem, a zaburzeń z seksem nie mam żadnych i wszystko działa Ale ty i tak obrócisz kota ogonem, że niby jesteś psychiatrą, albo psychologiem, ale jesteś tylko żałosnym frajerem za którego wszystko robi mama. pewnie siedzisz cały dzień w domu, bo boisz sie ludzi i wypisujesz tu te swoje farmazony, bo to twój jedyny kontakt ze światem
Nie prawda . Ja pytam się tylko tych którzy o zboczeniach piszą sami. Ciebie też się pytałem bo wypowiadałem się obraźliwie w seksownym temacie. Dziwnym trafem nie otrzymałem odpowiedzi przeczącej
Ratel ja odsyłam cię do seksuologa albo kotka.
Do seksuologa to musisz iść ty z kotkiem, ty nie widzisz różnicy między seksem, a związkiem, co dałeś przykład na forum, aż freshescape zwrócił ci uwagę, a kotek bo to dewiant, żałosny frajerze
- Catastrophique
- bywalec
Tak, to bylby ciekawy duet, Kotek i Amannn. Obydwaj samotni, nie radzacy sobie ze sobą i majacy wyraźny problem z seksualnymi sprawami.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
Nic takiego nie powiedziałem ze to to samo . Nie umiesz czytać ze zrozumieniem ratel małżeństwo to też seks . Ja rozumiem ze możesz mieć problemy z potencja poważne polekowe i dla ciebie seks nie istniej Ale wybacz dla innych jest istotnym aspektem życia
I następny wpis kwalikujący cię żałosny frajerze do seksuologa
Tak ratel musisz iść do seksuologa. On ci pomoże Ja myśle ze ci wystarczy wytłumaczyć ze tu już nic nie będziesz mógł w tych kwestiach do końca życia.
To jest zadziwiające, że Ty odsyłasz wszystkich do lekarzy, diagnozujesz, leczysz i uważasz się za autorytet, a jesteś tylko żałosnym frajerem ze schizofrenią, a zachowujesz się jak wykwalifikowany psychiatra, albo terapeuta siedzisz na tym forum całe dnie, piszesz te swoje pierdoły, ubliżasz i insynuujesz. Przerost formy nad treścią frajera, którego pewnie nawet matka podciera A najlepsze jest to, że w tobie jest tyle jadu i zawiści z którą nic nie robisz, że nawet nie zauważasz jak mizerny jesteś żałosny frajerze.
Byłeś u seksuologa albo konsultowałeś się z kotkiem ? Czemu nie idziesz ze swoją nienawiścią do psychoterapeuty?
A ty jak zawsze odwracasz kota ogonem to, że uważam Cię za żałosnego frajera, to Cię nie nienawidzę, poprostu stwierdzam fakt, że Ty taki jesteś jaki jesteś
- Catastrophique
- bywalec
Amannn zarzucający innym nienawiść. Brzmi to co najmniej zabawnie .
Krzywdzisz i nienawidzisz. Zobacz ile razy skrzywdziłeś mnie.
- Catastrophique
- bywalec
Gaslighting na mnie nie działa, Amannn.
Sam siebie krzywdzisz nieustannie swoją głupotą i nienawiścią do innych, jednoczesnie próbując zrzucić odpowiedzialność za swoje beznadziejne życie i cierpienie na innych.
To tak nie podziała, pogarszasz tylko swoj stan.
Sam siebie krzywdzisz nieustannie swoją głupotą i nienawiścią do innych, jednoczesnie próbując zrzucić odpowiedzialność za swoje beznadziejne życie i cierpienie na innych.
To tak nie podziała, pogarszasz tylko swoj stan.
Nic na ciebie nie działa oprócz silnych leków Dlatego prośba abyś dał mi numer do swojej psychiatry.