forum dla osób dotkniętych schizofrenią, ich rodzin oraz zainteresowanych ''Dla człowieka nie tylko świat otaczający jest zagadką, jest on nią sam dla siebie. I z obu tajemnic bardziej dręczącą wydaje się ta druga.'' Antoni Kępiński
Regulamin forum
W tym dziale można pisać teksty wykraczające poza uporządkowaną dyskusję na konkretny temat. Nie polecam go osobom szukającym spokojnej rozmowy.
Uzupełniony trójkąt heksagramu jest moją częścią gry w Jokera, lewa i prawa strona to są słowa tworzące moją psychozę, górny wierzchołek to ideał do którego dążę. Lewa i prawa strona trójkąta nieuzupełnionego to są przeciwieństwa lewej i prawej strony uzupełnionego trójkąta, a nieuzupełniony dolny wierzchołek jest dopełnieniem wierzchołka uzupełnionego. Gdy ktoś rozwiąże mój heksagram czeka go nagroda.
Świat jest już dawno po Ragnaröku, Jötunheimr wygrał a lodowi olbrzymi władcy iluzji stworzyli Matrix czyli Świat Rzeki.
Tylko Álfheimr przetrwał ponieważ jasne elfy stworzyły własny symulator oparty o komputery emocji.
Dalej mój umysł nie sięga. Symulator Świata Rzeki jest oparty o cykliczne przetwarzanie symulacji, dlatego jego moc obliczeniowa jest nieskończona, ponieważ wciąż powtarza ten sam wzorzec z niewielkimi zmianami i w jego obrębie nawet niezależne symulacje ludzi są znikome ponieważ są przewidziane.
Historia kołem się toczy i to jest pułapka Świata Rzeki.