przepraszam Koniczynko, że sobie pozwoliłam na za dużo względem Ciebie, po prostu nie miałam na początku do Ciebie zaufania, myślałam, że przyszłaś tu, podobnie jak wielu tzw. trolli internetowych, żeby się na nas powyżywać. Niestety Internet pozbawia hamulców. Już sobie nie pozwolę na takie zachowanie.Zapominam czasem, że za nickami kryją się ludzie, deprecjonuję kontakt internetowy.koniczynka26 pisze:Amerei nie zaśmiecam w żaden sposób tego forum bo wszystkie tematy które zakładam i wszystkie moje wypowiedzi na tym forum są potrzebne i wartościowe i nic co tu piszę nie jest zaśmiecaniem tego forum Amerei masz prawo mnie nie lubić ale nie masz prawa tego okazywać w tak jawny i bezpośredni sposób jak to już wielokrotnie wobec mnie robiłaś na tym forum przekraczając granice i nawet pewien twój post który był wyjątkowo wulgarny i niezwykle bezczelny i obrażający mnie został przesunięty do niechcianych wątków Ja sobie Amerei nie pozwolę na takie traktowanie z twojej strony zapamiętaj to sobie i zawsze gdy w twoich postach będziesz przekraczać granice odnośnie mojej osoby to ja zamierzam się bronić i reagować na twoje zachowanie Ja uważam że ten założony przeze mnie temat jest również potrzebny i wartościowy ponieważ zakładając go miałam na celu aby każdy z użytkowników tego forum mógł spróbować uświadomić sobie zalety i atuty własnego wyglądu zewnętrznego i dzięki temu żeby nabrał pewności siebie i pozytywnie się dowartościował ponieważ ja uważam że nie należy hodować i pielęgnować w sobie kompleksów skupiając się na wadach i defektach naszego wyglądu zewnętrznego bo to niszczy poczucie własnej wartości i przez to czujemy się żle z sobą Trzeba myśleć o sobie pozytywnie i dostrzegać to co jest ładne w naszym wyglądzie zewnętrznym i starać się umiejętnie podkreślać nasze atuty i zalety wyglądu zewnętrznego bo dzięki temu nabieramy pewności siebie i dobrze czujemy się z sobą
Pisz dalej, jeśli Ci to pomaga, mi nic do tego.
Pozdrawiam.