Obsługa TapaTalka

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Czy korzystał(a)byś z tego forum przez TapaTalk'a?

Tak
16
46%
Nie
19
54%

Liczba głosów: 35

Awatar użytkownika
Petruccio
zaufany użytkownik

Re: Obsługa TapaTalka

Post autor: Petruccio »

schizo11 pisze:karuna, na pewno będziesz zadowolona
Kopernik też będzie zadowolona :).

Ja jestem chętny przetestować, a czy będę używał - się zobaczy.
Obrazek
Awatar użytkownika
schizo11
zaufany użytkownik

Post autor: schizo11 »

Eh.. Przepraszam. Skąd mam wiedzieć czy to facet czy kobieta (nie znam wszystkich na forum). Ksywa kończąca się na "A" tak jak imiona sugeruje żeńską formę czyli kobietę. Jeszcze raz sorki :)

Spróbuj TapaTalka a się przekonasz :) Ja korzystam sporadycznie ale lubię go mieć pod ręką w razie czego :)
Orzeł

Post autor: Orzeł »

http://www.siilihai.com/
Jest OpenSourceowa alternatywa do TapaTalka.
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Post autor: Tal »

Przyłączam się do prośby Schizo11 tapatalk bardzo ułatwiłby przeglądanie i pisanie na urządzeniach przenośnych jak smartfony i tablety. Osoby przeciwko tej aplikacji chyba nie rozumieją o co chodzi. Wybaczcie ale nie siedzimy już w latach 90-tych gdzie pudło kompa i monitory crt zajmowały pół pokoju. Każde liczące się forum posiada obsługę tapatalka, poza tym nikt nie kazałby instalować Wam tej apki jeśli nie posiadacie androida czy windows phone.
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
Awatar użytkownika
schizo11
zaufany użytkownik

Post autor: schizo11 »

Proszę piszcie w tej sprawie do Zbyszka, żeby w końcu się tym zajął. Ja już pisałem kilka razy.
Awatar użytkownika
Petruccio
zaufany użytkownik

Post autor: Petruccio »

Zbyszku, ja chcę TapaTalka ;)!
Obrazek
Awatar użytkownika
Ralf
zaufany użytkownik

Post autor: Ralf »

ja już zainstalowałem tą aplikacje w telefonie ;)

Czekamy teraz na zbyszka :)
"Żyjemy w świecie przyjemności pozbawionych radości"
"Nie widzę gwiazd, lecz muszę trwać"
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Odświeżam temat, by dowiedzieć się Zbyszku, czy coś ruszyło w temacie? Jak sytuacja z tapatalkiem? Forum już go obsługuję? Będzie w ogóle to możliwe?
"Bo wszystko, co się narodziło z Boga, zwycięża świat. A tym zwycięstwem, które zwyciężyło świat, jest nasza wiara." (1 J 5,4)
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Post autor: zbyszek »

Bardzo przepraszam, nie nadążam z pracą, ale staram się.
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Ponownie odświeżam, by ponownie dowiedzieć się jak idą postępy w wdrażaniu obsługi tapatalka.
cegiełka dla schizoli
bywalec
Status: oragnizacja służąca zorganizowaną pomocą dla potrzebujących wsparcia w postaci dobicia tępym nożem kuchennym ogłuszając wcześniej ją żeby nie dostałą orgazmu podczasu operacji nożem.

Post autor: cegiełka dla schizoli »

zbyszek zrobił sobie kawe i czyta wyborcza. :lol:
To nieważne co powiesz, co zrobisz. jutro wstaje nowy dzień. powiedział przed ścięciem na szubienicy skazaniec.
cegiełka dla schizoli
bywalec
Status: oragnizacja służąca zorganizowaną pomocą dla potrzebujących wsparcia w postaci dobicia tępym nożem kuchennym ogłuszając wcześniej ją żeby nie dostałą orgazmu podczasu operacji nożem.

Post autor: cegiełka dla schizoli »

arq pisze:Ponownie odświeżam, by ponownie dowiedzieć się jak idą postępy w wdrażaniu obsługi tapatalka.
To nieważne co powiesz, co zrobisz. jutro wstaje nowy dzień. powiedział przed ścięciem na szubienicy skazaniec.
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Drogi Zbyszku nie ukrywam, że czuję się lekceważony i zażenowany sytuacją z całym tym tapatalkiem. Temat założony był w 2014 roku i do tej pory nie ma żadnych postępów? Od mojego ostatniego pytania w temacie mija ponad rok i przez cały ten okres nie poczułeś potrzeby, aby się ustosunkować. Prosiłbym abyś szczerze przedstawił Twoje zamiary i stanowisko w tym temacie.

Nie ukrywam, że korzystam z innego tematycznie forum obsługującego tapatalka i wiem jak bardzo ułatwia "poruszanie" się i śledzenie forum. Proszę Cię abyś w końcu zabrał się za tę sprawę na poważnie ze względu na komfort korzystania na urządzeniach przenośnych.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

arq pisze: sob cze 10, 2017 12:20 pmDrogi Zbyszku nie ukrywam, że czuję się lekceważony i zażenowany sytuacją z całym tym tapatalkiem. ...
No tak, trochę mi głupio. Przepraszam.
Zainstalowałem taptalk plugin i włączyłem go, lecz na razie sam chyba nie potrafię go używać. Czy na Twojej komórce działa ?

Jeszcze jedna sprawa - czy taptalk rozsyła spam reklamowy ?

* Your site is deep-linked in app via [https://www.tapatalk.com/forum/1936543]
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

zbyszek pisze: pt cze 23, 2017 12:20 am
arq pisze: sob cze 10, 2017 12:20 pmDrogi Zbyszku nie ukrywam, że czuję się lekceważony i zażenowany sytuacją z całym tym tapatalkiem. ...
No tak, trochę mi głupio. Przepraszam.
Zainstalowałem taptalk plugin i włączyłem go, lecz na razie sam chyba nie potrafię go używać. Czy na Twojej komórce działa ?

Jeszcze jedna sprawa - czy taptalk rozsyła spam reklamowy ?
Zbyszku doceniam pracę i trud związany z ciągłym dbaniem i utrzymaniem tego forum. Bardzo się cieszę i dziękuję Ci, że stworzyłeś miejsce w którym osoby w jakikolwiek sposób zdiagnozowane mają możliwość wymiany myśli i doświadczeń. Każdy z nas jest inny i nikt nie wymaga od nikogo, aby lubił i zgadzał się z wszystkim i wszystkimi i pomimo kulejącej moderacji dla mnie cenne jest w tym forum poznanie różnych historii, które pośrednio poprzez intencje, logikę i wartości autora umożliwiają stworzyć wirtualny obraz Jego charakteru będący mniej lub bardziej odbiciem realnej osobowości z realnymi problemami.

Co do samego tematu to tak na moim telefonie działa i z tego co zdążyłem zauważyć to forum na tapatalku jest wolne od spamu reklamowego. Nie jestem pewien, ale tapatalk sam w sobie chyba nie rozsyła spamu reklamowego. Co innego jeśli forum zawiera reklamy to prawdopodobnie taki spam będzie obecny.

Przeprosiny przyjęte :) i dziękuję za obsługę za pośrednictwem tapatalka.

Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

Dzięki.:)
Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Kontakt:

A co potrzebujesz na komórce, że czytać ? Standardowy android czy jeszcze jakaś aplikacja ?
Awatar użytkownika
Tal
zaufany użytkownik

Chciałbym odświeżyć wątek Zbyszku, bo niestety forum na tapatalku u mnie nie działa :( Znam Twoje zdanie i potencjalne przyczyny, ale mam nadzieję i liczę, że zaradzisz jakoś temu, aby przywrócić funkcjonowanie na tapatalku.

Pozdrawiam serdecznie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”