Daj przykład i won troluSłonecznik1 pisze: ↑wt maja 02, 2023 4:05 pm nie obrażaj wszystkich tylko tu nie pisz . Idź gdzie indziej jak masz za dużo jadu to se go wywalaj inaczej. Najlepiej nie pisz w ogóle i wszystko.
Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Prawdawasboli
- bywalec
Re: Chcę powiedzieć że...
- Prawdawasboli
- bywalec
Bawisz się teraz dupą i wydzielinami kocie?kotek pisze: ↑sob kwie 29, 2023 5:47 pmpingui pisze: ↑czw kwie 27, 2023 5:30 pmSam pewnie jesteś otylcem Znacznie lepiej już pobierać świadczenie gdy ktoś ma przyznane niż pójść do pracy z której wyleci się z hukiem bo się człowiek nie nadaje i zabijać ludzi śmiechem, po czym bez środków do życia zostać ciężarem dla rodziny czy społeczeństwa. Twoje rady są tak samo de*ilne jak ty. Albo trafi do szpitala, a to są dopiero koszta chyba razy dziesięć jak to marniutkie świadczenie co ludzie dostają jak wsparcie tymczasowe.FanKanapek pisze: ↑czw kwie 27, 2023 9:45 am Myślicie że jesteście lepsi bo nie musicie pracować, całymi dniami oddajecie się chorym zajęcia i tworzycie chore treści bo się wam nudzi bo nie pracujecie.
Prawie każdy z was to mitoman myślicie że jesteście twardzi a jesteście tylko życiowo poku**ieni.
Twardość nie bierze się z nikąd ci**czki moje. Tak jak mięśnie rosną tylko z wysiłku tak charakter bierze się z pracy i działań. Więc jak mogę was słuchać wy zatłuszczone prosiaczki?
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Widać Kajtuś regularnie zakłada nowe konta z których daje upust swojej frustracji bo z głównego nie może bo przecież ma uchodzić za okaz szczęścia i zadowolenia a siebie Ostatnio było fakkanapek, teraz kolejne to wyżej Smutny człowiek. Może się jeszcze kiedyś ogarnie bo nadzieja zawsze jest.
- Słonecznik1
- bywalec
mogę ci i katasrofa wypunktować moją wyższość nad tobą . Jestem od ciebie widziałem cię na zdjęciu znacznie sprawniejszy ty to pewnie z 6 razy się na drążku podciągniesz to jest przepaść między nami jestem też przystojniejszy jak nie pije jakiś znacznie ponad to mam lepszą sytuację materialną .
Nie sram pod siebie i nie drżę o rentę i nie trzymają mnie pół roku w szpitalu mogę sobie wyjść na żądanie a trafiłem by dobrali mi leki i po 2 tyg wyszedłem .A obelgi cóż jak ty obrażasz praktycznie wszystkich to się kretynie nie dziw i nie udawaj głupszego niż jesteś . Wykonczyles rodziców czy wykopali cie ? he?
Nie sram pod siebie i nie drżę o rentę i nie trzymają mnie pół roku w szpitalu mogę sobie wyjść na żądanie a trafiłem by dobrali mi leki i po 2 tyg wyszedłem .A obelgi cóż jak ty obrażasz praktycznie wszystkich to się kretynie nie dziw i nie udawaj głupszego niż jesteś . Wykonczyles rodziców czy wykopali cie ? he?
- Catastrophique
- bywalec
Nie odzywam sie tak do innych ludzi jak Prawdawasboli i inni i od początku mojej obecności tutaj korzystam tylko z jednego konta. Jak ktos nie wierzy niech spyta się Zbyszka, który może to sprawdzić.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- Słonecznik1
- bywalec
polecam sobie poczytać i obczaić temat bo może to pomóc lepiej się czuć . Nie zawsze ale organizm czesto jest zakwaszony .
O negatywnych rzeczach i obelgi ślesz z uśmieszkami . Do tego z dużej litery niby z wyrazami szacunku .Tak syczysz jak wąż . Dobra nie chce mi się w sumie pisac to bez sensu
O negatywnych rzeczach i obelgi ślesz z uśmieszkami . Do tego z dużej litery niby z wyrazami szacunku .Tak syczysz jak wąż . Dobra nie chce mi się w sumie pisac to bez sensu
- Catastrophique
- bywalec
Widzę kolejnego speca od bajek i fantastyki naukowej . Do tego zakompleksiony jak nastolatka.Słonecznik1 pisze: ↑śr maja 03, 2023 1:49 pm mogę ci i katasrofa wypunktować moją wyższość nad tobą . Jestem od ciebie widziałem cię na zdjęciu znacznie sprawniejszy ty to pewnie z 6 razy się na drążku podciągniesz to jest przepaść między nami jestem też przystojniejszy jak nie pije jakiś znacznie ponad to mam lepszą sytuację materialną .
- Catastrophique
- bywalec
Tak, nie chce mi się kolejny raz polemizować z bzdurnym zaprzeczaniem i próbami odwracania kota ogonem.przegłosowany pisze: ↑wt maja 02, 2023 6:08 pm Katastrofa (mogę tak się do Ciebie zwracać?), a moje pytanie pominąłeś?
Wiem jak jest, znam takich jak Ty, i tyle.
- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Czyli jesteś tu ostatni sprawiedliwy? Sam przeciwko całemu forum? Sam przeciw całemu światu! No cóż Kajtuś rzeczywiście podziwu godna Twa postawa, trzymaj się i oby tak dalej.
Ewentualnie spróbuj tylko dopuścić do siebie myśl czemu tak jest i czy tylko dlatego, że inni tak bardzo zazdroszczą Ci Twoich wspaniałych sukcesów czy może jednak coś jednak nie tak jest z Twoją tutaj postawą? A, sry zapomniałem, przecież pisałeś już nie raz, że masz wszystkich i wszystko gdzieś.
Hmm można i tak, bądź sobie dalej jak Clint Eastwood albo Chuck Norris smutni i samotni strażnicy Teksasu. Oj, sry znowu klapa, przecież Ty masz masę przyjaciół z którymi regularnie pijesz i imprezujesz, nawet PS5 dla nich kupiłeś do wspólnej zabawy. To tylko tu jakoś tak ze wszystkimi koty drzesz ale w sumie nie wiadomo czemu i tak wolisz tu z nami pisać niż z nimi grać na konsoli Oto jest odwieczne międzygalaktyczne prawo przyciągania, każdego ciągnie tam gdzie go nie chcą, natomiast tam gdzie chcą to on nie chce Prawdziwy paradoks jakby Choć dla mnie sprawa czysta, ciągnie swój do swego
Ewentualnie spróbuj tylko dopuścić do siebie myśl czemu tak jest i czy tylko dlatego, że inni tak bardzo zazdroszczą Ci Twoich wspaniałych sukcesów czy może jednak coś jednak nie tak jest z Twoją tutaj postawą? A, sry zapomniałem, przecież pisałeś już nie raz, że masz wszystkich i wszystko gdzieś.
Hmm można i tak, bądź sobie dalej jak Clint Eastwood albo Chuck Norris smutni i samotni strażnicy Teksasu. Oj, sry znowu klapa, przecież Ty masz masę przyjaciół z którymi regularnie pijesz i imprezujesz, nawet PS5 dla nich kupiłeś do wspólnej zabawy. To tylko tu jakoś tak ze wszystkimi koty drzesz ale w sumie nie wiadomo czemu i tak wolisz tu z nami pisać niż z nimi grać na konsoli Oto jest odwieczne międzygalaktyczne prawo przyciągania, każdego ciągnie tam gdzie go nie chcą, natomiast tam gdzie chcą to on nie chce Prawdziwy paradoks jakby Choć dla mnie sprawa czysta, ciągnie swój do swego
Katastrofa, twoje prelekcje są o kant dupy otłuc. Kto cię w ogóle dopuszcza do przemawiania przed ludźmi, skoro masz dla nich tylko pogardę. Wśród publiczności niech znajdzie się ktoś, kto się nie zgadza z twoimi wynaturzeniami i wszystko się posypie jak domek z kart. Nie prezentujesz żadnych wartości, nawet nie dociera do ciebie, że ktoś może zmienić się na lepsze.
- Catastrophique
- bywalec
A właśnie, w sobotę organizuje granko dla znajomych. Specjalnie dokupię jutro w galerii drugiego pada i Fifę 23. Oprócz Fifki ściągnę też Tekkena 7 i Mortal Kombat 11, na dysku mam jeszcze Borderlands 3 w które gra się mega w coopie.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Skoro jesteś tak spełniony, to po co dzielisz się z nami takimi bzdetami?Catastrophique pisze: ↑śr maja 03, 2023 4:18 pm A właśnie, w sobotę organizuje granko dla znajomych. Specjalnie dokupię jutro w galerii drugiego pada i Fifę 23. Oprócz Fifki ściągnę też Tekkena 7 i Mortal Kombat 11, na dysku mam jeszcze Borderlands 3 w które gra się mega w coopie.
- Catastrophique
- bywalec
Takich, którzy sami boją się cokolwiek osiągnąć, mają beznadziejne życia, a tych, których doszli znacznie dalej, osiągnęli wiecej, traktują jak wrogów, próbują umniejszać etc. Słabe to, ale bardzo typowe w naszym polskim środowisku. Dla mnie to rutyna, zupełnie mnie to nie rusza, poza tym, że szkoda mi żyć takich osób, które mogłyby wyglądać zupełnie inaczej gdyby się za siebie naprawdę wzięli zamiast pluć jadem naokoło.
Spójrz na siebie, jakim jesteś oszołomem.Catastrophique pisze: ↑śr maja 03, 2023 4:26 pmTakich, którzy sami boją się cokolwiek osiągnąć, mają beznadziejne życia, a tych, których doszli znacznie dalej, osiągnęli wiecej, traktują jak wrogów, próbują umniejszać etc. Słabe to, ale bardzo typowe w naszym polskim środowisku. Dla mnie to rutyna, zupełnie mnie to nie rusza, poza tym, że szkoda mi żyć takich osób, które mogłyby wyglądać zupełnie inaczej gdyby się za siebie naprawdę wzięli zamiast pluć jadem naokoło.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Aha, to o mnie? Jesteś pewny?Catastrophique pisze: ↑śr maja 03, 2023 4:26 pmTakich, którzy sami boją się cokolwiek osiągnąć, mają beznadziejne życia, a tych, których doszli znacznie dalej, osiągnęli wiecej, traktują jak wrogów, próbują umniejszać etc. Słabe to, ale bardzo typowe w naszym polskim środowisku. Dla mnie to rutyna, zupełnie mnie to nie rusza, poza tym, że szkoda mi żyć takich osób, które mogłyby wyglądać zupełnie inaczej gdyby się za siebie naprawdę wzięli zamiast pluć jadem naokoło.
Nie zadawaj zbędnych pytań tylko podziwiaj!Meduzola pisze: ↑śr maja 03, 2023 4:22 pmSkoro jesteś tak spełniony, to po co dzielisz się z nami takimi bzdetami?Catastrophique pisze: ↑śr maja 03, 2023 4:18 pm A właśnie, w sobotę organizuje granko dla znajomych. Specjalnie dokupię jutro w galerii drugiego pada i Fifę 23. Oprócz Fifki ściągnę też Tekkena 7 i Mortal Kombat 11, na dysku mam jeszcze Borderlands 3 w które gra się mega w coopie.
gówno w proszku na kijoszku
- Catastrophique
- bywalec
O tym właśnie pisałem. Zaprzeczanie, próby wyśmiania (choć do śmiechu dobrze wiemy Wam nie jest). Kompletna strata czasu.
Z życia bierzesz tylko to, co możesz polizać, bo głębi ty w niczym nie widzisz. Posiadasz pewną część dobrobytu, i tym warunkujesz swoją wartość. A w twoim mieszkaniu nawet firanek zabrakło...
Co ja mam podziwiać..? Przecież ropucha w stawie jest piękniejsza od ciebie.
To o Katastrofie oczywiście...