Daj przykład i won troluSłonecznik1 pisze: ↑wt maja 02, 2023 4:05 pm nie obrażaj wszystkich tylko tu nie pisz . Idź gdzie indziej jak masz za dużo jadu to se go wywalaj inaczej. Najlepiej nie pisz w ogóle i wszystko.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Moderator: moderatorzy
Daj przykład i won troluSłonecznik1 pisze: ↑wt maja 02, 2023 4:05 pm nie obrażaj wszystkich tylko tu nie pisz . Idź gdzie indziej jak masz za dużo jadu to se go wywalaj inaczej. Najlepiej nie pisz w ogóle i wszystko.
Bawisz się teraz dupą i wydzielinami kocie?kotek pisze: ↑sob kwie 29, 2023 5:47 pmpingui pisze: ↑czw kwie 27, 2023 5:30 pmSam pewnie jesteś otylcemFanKanapek pisze: ↑czw kwie 27, 2023 9:45 am Myślicie że jesteście lepsi bo nie musicie pracować, całymi dniami oddajecie się chorym zajęcia i tworzycie chore treści bo się wam nudzi bo nie pracujecie.
Prawie każdy z was to mitomanmyślicie że jesteście twardzi a jesteście tylko życiowo poku**ieni.
Twardość nie bierze się z nikąd ci**czki moje. Tak jak mięśnie rosną tylko z wysiłku tak charakter bierze się z pracy i działań. Więc jak mogę was słuchać wy zatłuszczone prosiaczki?![]()
Znacznie lepiej już pobierać świadczenie gdy ktoś ma przyznane niż pójść do pracy z której wyleci się z hukiem bo się człowiek nie nadaje i zabijać ludzi śmiechem, po czym bez środków do życia zostać ciężarem dla rodziny czy społeczeństwa. Twoje rady są tak samo de*ilne jak ty. Albo trafi do szpitala, a to są dopiero koszta chyba razy dziesięć jak to marniutkie świadczenie co ludzie dostają jak wsparcie tymczasowe.
![]()
![]()
![]()
![]()
Widzę kolejnego speca od bajek i fantastyki naukowejSłonecznik1 pisze: ↑śr maja 03, 2023 1:49 pm mogę ci i katasrofa wypunktować moją wyższość nad tobą . Jestem od ciebie widziałem cię na zdjęciu znacznie sprawniejszy ty to pewnie z 6 razy się na drążku podciągniesz to jest przepaść między nami jestem też przystojniejszy jak nie pije jakiś znacznie ponad to mam lepszą sytuację materialną .
Nie sram pod siebie i nie drżę o rentę i nie trzymają mnie pół roku w szpitalu mogę sobie wyjść na żądanie a trafiłem by dobrali mi leki i po 2 tyg wyszedłem .A obelgi cóż jak ty obrażasz praktycznie wszystkich to się kretynie nie dziw i nie udawaj głupszego niż jesteś . Wykonczyles rodziców czy wykopali cie ? he?
Tak, nie chce mi się kolejny raz polemizować z bzdurnym zaprzeczaniem i próbami odwracania kota ogonem.przegłosowany pisze: ↑wt maja 02, 2023 6:08 pm Katastrofa (mogę tak się do Ciebie zwracać?), a moje pytanie pominąłeś?
Skoro jesteś tak spełniony, to po co dzielisz się z nami takimi bzdetami?Catastrophique pisze: ↑śr maja 03, 2023 4:18 pm A właśnie, w sobotę organizuje granko dla znajomych. Specjalnie dokupię jutro w galerii drugiego pada i Fifę 23. Oprócz Fifki ściągnę też Tekkena 7 i Mortal Kombat 11, na dysku mam jeszcze Borderlands 3 w które gra się mega w coopie.
Takich, którzy sami boją się cokolwiek osiągnąć, mają beznadziejne życia, a tych, których doszli znacznie dalej, osiągnęli wiecej, traktują jak wrogów, próbują umniejszać etc. Słabe to, ale bardzo typowe w naszym polskim środowisku. Dla mnie to rutyna, zupełnie mnie to nie rusza, poza tym, że szkoda mi żyć takich osób, które mogłyby wyglądać zupełnie inaczej gdyby się za siebie naprawdę wzięli zamiast pluć jadem naokoło.
Spójrz na siebie, jakim jesteś oszołomem.Catastrophique pisze: ↑śr maja 03, 2023 4:26 pmTakich, którzy sami boją się cokolwiek osiągnąć, mają beznadziejne życia, a tych, których doszli znacznie dalej, osiągnęli wiecej, traktują jak wrogów, próbują umniejszać etc. Słabe to, ale bardzo typowe w naszym polskim środowisku. Dla mnie to rutyna, zupełnie mnie to nie rusza, poza tym, że szkoda mi żyć takich osób, które mogłyby wyglądać zupełnie inaczej gdyby się za siebie naprawdę wzięli zamiast pluć jadem naokoło.
Aha, to o mnie?Catastrophique pisze: ↑śr maja 03, 2023 4:26 pmTakich, którzy sami boją się cokolwiek osiągnąć, mają beznadziejne życia, a tych, których doszli znacznie dalej, osiągnęli wiecej, traktują jak wrogów, próbują umniejszać etc. Słabe to, ale bardzo typowe w naszym polskim środowisku. Dla mnie to rutyna, zupełnie mnie to nie rusza, poza tym, że szkoda mi żyć takich osób, które mogłyby wyglądać zupełnie inaczej gdyby się za siebie naprawdę wzięli zamiast pluć jadem naokoło.
Nie zadawaj zbędnych pytań tylko podziwiaj!Meduzola pisze: ↑śr maja 03, 2023 4:22 pmSkoro jesteś tak spełniony, to po co dzielisz się z nami takimi bzdetami?Catastrophique pisze: ↑śr maja 03, 2023 4:18 pm A właśnie, w sobotę organizuje granko dla znajomych. Specjalnie dokupię jutro w galerii drugiego pada i Fifę 23. Oprócz Fifki ściągnę też Tekkena 7 i Mortal Kombat 11, na dysku mam jeszcze Borderlands 3 w które gra się mega w coopie.