WYBORY 2019

Moderator: moderatorzy

Na kogo oddasz swój głos w nadchodzących wyborach?

Czas głosowania minął sob paź 12, 2019 5:12 pm

PIS
12
48%
PO
3
12%
SLD
3
12%
PSL
2
8%
Konfederacja
1
4%
Inna
4
16%

Liczba głosów: 25

Awatar użytkownika
zbyszek
admin
Status: webmaster
Kontakt:

Re: WYBORY 2019

Post autor: zbyszek »

Słonecznik1 pisze: czw lis 28, 2019 10:06 am... jeden Schetyna ma szczerzaste zęby ...
Jak nisko trzeba upaść, żeby wypromować do Sejmu Panią Łachudrę - to przecież głównie zasługa Schetyny. Może stoi za tym jakaś inna gra, bo jak zwykle coś za coś - nie wiem !
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Post autor: Słonecznik1 »

Powinno się nimi pozamiatać podłogę co po niektórymi .Siedzą od lat kradną i kłamią a ,,dziennikarze,, często mieli pomroczność jasną i rozmowa była taka z politykami by im nie ciążyła .prr. Cóż koryto starego systemu się skończyło nie jest idealnie ale piszczą w tym sejmie że bym ich powystrzelał , no przesadzam ale mówie co myśle .Piłsudski co by zrobił z targowicą?na aut albo szablą cach lub kulą w łeb .Może nie te czasy ale kłamstwo dzięki temu rośnie w siłe . Niemówię że ja jestem święty ale to straszne jest to gadanie w tym sejmie jak posłuchałem czasami.
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

poaztym czemu Rosjanie się przywalili do Polski teraz. Bo Trump i Amerykanie mają wejść do Polski i oni będą zwalczać raczej Rosyjską siatkę szpiegoską i tamtem układ. Tego się boją , i te komunistyczne strefy wpływu pieją że źle . A warto porównać jak wypada pare rzeczy ,z czego Rosja od zawsze czerpała siłę , 1/3 dobrobytu to niewolnicze prace . Często swoich . To jest antykultura tak się przyjeło . No niestety stety .
Awatar użytkownika
Słonecznik1
bywalec

Dzięki systemowi kultura taureńska czy jakos tak
the end
zaufany użytkownik
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: the end »

Będę na Biedronia jeśli już głosował. Myślę nad niegłosowaniem w ogóle.

Wybory 2019 zostały zakończone, dyskusję o wyborach prezydenckich prowadzimy w nowym temacie: viewtopic.php?f=86&p=595264
Ten natomiast zamykam - Maxi.
nic
Zablokowany

Wróć do „polityka”