Potworne rozleniwienie.
Moderator: moderatorzy
Re: Potworne rozleniwienie.
Tak właśnie robię. Już chyba od kwietnia regularnie używam roweru. Jeżdżę do pracy, na zakupy i rekreacyjnie. Niestety jakieś dwa tygodnie temu drastycznie spadła mi forma, chyba po tym jak zwiększyłem dawkę do 200mg, i ja to czuję bardzo wyraźnie, bo ta sama trasa do sklepu staje się udręką, zamiast formalnością. Mam, tak jakby, "puste mięśnie". Zupełny brak sił i energii. Może to przejściowe, może powinienem wytrzymać na większej dawce miesiąc i dopiero podjąć decyzję, ale nie jest łatwo pogodzić się ze spadkiem formy z dnia na dzień...
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
OMGeN_ pisze:Biorę Tribusteron i

A to, to jest na odchudzanie, wpływa na szybsze spalanie tkanki tłuszczowej podczas ćwiczeń. Nie ma absolutnie żadnego wpływu na "życiowy napęd".eN_ pisze:L-Carnitine firmy Olimp.
Jeszcze byłbym w stanie zrozumieć, że kupiłeś sobie glutaminę, względnie BCAA, gdyż:
viewtopic.php?f=17&t=7043
... ale pytałem w tym temacie i nie mam żadnych danych na temat skuteczności tego typu suplementu.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
Teraz biorę Ketilept, ale to wciąż kwetiapina.moi pisze:Czy Ty bierzesz ketrel?
Pozdrawiam.m.
- moi
- moderator
- Gadu-Gadu: 9
- Kontakt:
Brałam ketrel i wiem, że taki spadek formy przy większych dawkach to charakterystyczny skutek uboczny dla tego leku. Albo musisz się z tym pogodzić, albo uzgodnić z lekarzem mniejsza dawkę.
Na mnie też kwetiapina tak działała.
Pozdrawiam.m.
Na mnie też kwetiapina tak działała.
Pozdrawiam.m.
Jestem teraz zupełnie nieagresywny, wręcz "dupowaty", a kuruję się tym już jakiś miesiąc.przeglosowany pisze:OMGeN_ pisze:Biorę Tribusteron iToż to co najwyżej podniesie Ci testosteron, będzie Ci lepiej wiesz co i będziesz bardziej męski maczo & agresive.
Mnie by pewnie jeszcze szybciej włosy wypadły po tym.
![]()
No właśnie powinno dodawać energii z tego spalanego szybciej tłuszczu. Kiedyś, gdy byłem jeszcze względnie zdrowy, brałem ten preparat i spisywał się doskonale. Dziś nie działa ani trochę.przeglosowany pisze:A to, to jest na odchudzanie, wpływa na szybsze spalanie tkanki tłuszczowej podczas ćwiczeń. Nie ma absolutnie żadnego wpływu na "życiowy napęd".eN_ pisze:L-Carnitine firmy Olimp.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Czyli to wina kwetiapiny, albo masz chwilowy spadek formy. Ja przeżywam zwykle coś takiego z nastaniem upałów. Na jesień funkcjonuję dużo lepiej.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Nonsens. Trochę mniej może przytyjesz tylko po l karnitynie. Też to kiedyś brałem do ćwiczeń, jazdy na rowerze itp. Nic mi to nie dało a preparat był strasznie drogi. Nie kalkulowało się.eN_ pisze:No właśnie powinno dodawać energii z tego spalanego szybciej tłuszczu.
Placebo. Nie doceniasz siły umysłu.eN_ pisze:Kiedyś, gdy byłem jeszcze względnie zdrowy, brałem ten preparat i spisywał się doskonale. Dziś nie działa ani trochę.
O ile jeszcze jestem w stanie się zgodzić z tym, że tribusteron może wpływać jakoś minimalnie na Twoje zachowanie, tak l karnityna - nie sądzę.
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- moi
- moderator
- Kontakt:
Zgadza się. Tez brałam l karnitynę, jako suplement wspomagający spalanie tłuszczów. Nie wpływała w żaden sposób ta substancja na moje zachowanie, czy samopoczucie.
Pozdrawiam.m.
Pozdrawiam.m.
A mi nadal mówią,że tio depresja i zaburzenia osobowości, a nie schizofrenie prosta...i to poegłębia moje cieprienie , które jest chyba tak wielkie jak u nikogo...ja tę pustkę, bezsenes, wielką, bezkresną pusstkę czuję cały czas, bo zanikły mi uczucia. a leniwa jestem totalnie. Nigdy taka nie byłam. Nie mam motywaqcji do niczego. Od 1,5 roku siedzę całymi dniami przed komputerem. Nie chce mi się sprzątać. Wszystko mi zobojętniało. Obojętność doskonała.Wg mnie to jest to, co Kępiński nazwał "słynnym schiozfrenicznym lenistwem'...ale wszyscy lekarze, ze u mnie to nie schizofrenia tylko depresja...moze dlatego, ze ja zawsze lekarzom mówię jak się strasznie boję schizofrenii prostej...klepię i klepię o tym i oni pewnie myślą "to jest roshisteryzowana nerwica a nie schizofrenia" przy lekarzach nie widac po mnie tej apatii i pustki..
A jedyną rzeczą, która daje mi ulgę i lepszy nastrój i chęć do działania jest stilnox...musiałabym go jak ćpun brać w pracy....tylko, że on uzależnia.
A jedyną rzeczą, która daje mi ulgę i lepszy nastrój i chęć do działania jest stilnox...musiałabym go jak ćpun brać w pracy....tylko, że on uzależnia.
Ostatnio biorę dodatkowo duże ilości naturalnego antydepresantu, jakim jest... kawa. Naprawdę pomaga 

Mam się czuć winnaeN_ pisze:Ostatnio biorę dodatkowo duże ilości naturalnego antydepresantu, jakim jest... kawa. Naprawdę pomaga

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Tak, bo jednocześnie nasila pisk w głowie i uszach, ale tak już jest ten Świat skonstruowany 

W takim razie poczuwam się do odpowiedzialności
, a przy najbliższej okazji, ową narkotyczną substancję, usunę z Twojej szafki 

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
Nie zdążysz, już prawie całą wypiłem. Wlewam w siebie całe litry tego płynu