brk ty

zyprexa, zolafren, zalasta, zolaxa, velotab, zypadhera

Moderator: moderatorzy

lalaca
zarejestrowany użytkownik

brk ty

Post autor: lalaca »

Ogloszenie nieaktualne;)
Ostatnio zmieniony śr maja 18, 2011 1:51 pm przez lalaca, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
mei
zaufany użytkownik

Re: Kupie Olzapin.

Post autor: mei »

.
Ostatnio zmieniony pt lut 07, 2014 12:21 pm przez mei, łącznie zmieniany 1 raz.
Kochajcie tych, których chcecie kochać, żyjcie tak, jak chcecie żyć i nigdy nie pozwólcie by ktokolwiek przeszkodził wam w zmienianiu waszych marzeń w rzeczywistość.
Jared Leto, 13.04.2014.
zalew
zaufany użytkownik

Post autor: zalew »

Moze ale kupno olanzapiny na choroby nieprzewlekle to ok 200 PLN. Także jakoś mnie to nie dziwi ze ludzie szukaja tanszych źródeł.
Kupujesz rzeczy których nie potrzebujesz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
______X
bywalec

Post autor: ______X »

.,
Ostatnio zmieniony ndz cze 10, 2012 5:23 pm przez ______X, łącznie zmieniany 1 raz.
zalew
zaufany użytkownik

Post autor: zalew »

Zwykle chorzy na nerwice nie mają statusu chorego przewlekle ale nie maja refundacji również chorzy depresje, co jest chyba dość dziwne. Może kopie dolki pod soba ale wydaje mi sie ze czasem schizofrenicy sa w lepszym stanie niz ludzie z nerwica z ostrymi lękami lub chorzy na kliniczną depresję. :oops:
Kupujesz rzeczy których nie potrzebujesz
za pieniądze których nie masz
żeby zrobić wrażenie na ludziach których nie lubisz
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Post autor: miś wesołek »

zalew pisze:Może kopie dolki pod soba ale wydaje mi sie ze czasem schizofrenicy sa w lepszym stanie niz ludzie z nerwica z ostrymi lękami lub chorzy na kliniczną depresję. :oops:
Zgadzam się z tym. Wszystko zależy od nasilenia danej choroby, zaburzenia. Jeśli, taki przykład pierwszy z brzegu, ktoś ma bardzo nasilone kompulsje i musi wciąż powtarzać czynności przymusowe, to jest praktycznie wyłączony z normalnego funkcjonowania. Nie rozumiem, czemu "dołki kopie"? Nie chodzi chyba o to, aby myśleć o sobie: mam schizofrenię i najgorzej ze wszystkich...
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
ODPOWIEDZ

Wróć do „olanzapina”