Jak myślicie?

Moderator: moderatorzy
Robiłem coś takiego ale już myślę, że lęki są zazwyczaj wyolbrzymione, więc trudno z nimi przegrać. W głowie siedzą sobie, jak nie będziesz ich podsycał uwagą to będę coraz bardziej ciche.miś wesołek pisze: ↑sob mar 15, 2025 9:07 am Żeby zwalczyć lęki, trzeba się z nimi konfrontować. Ale jak się konfrontować żeby nie zwariować. Nie jest przecież powiedziane, że z każdej potyczki wyjdzie się obronną ręką. Co Cię nie zabije.. uczyni Cię dziwniejszym?
Jak myślicie?![]()
Kupa gówna
"Robiłem"? Czemu w czasie przeszłym?
To jesteś turbo kozak!myślę, że lęki są zazwyczaj wyolbrzymione, więc trudno z nimi przegrać.
Jestem w trakcie ofensywy, albo w trakcie... odpuszczania w nadmiernej defensywie!Z drugiej strony można je wezwać na pojedynek, fajne mogą być rezultaty, szczególnie jak wygrasz z nimi wojnę.
Dzięki za cenną, całą powyższą, wypowiedź.Wiem, że są zniewalające czasem ale są leki, do tego stosować jakieś techniki radzenia sobie i powinno być ok. IMO to taka wyuczona reakcja organizmu, trzeba coś z tym robić. Stres jest potrzebny ale nie może wygrywać nad nami.
Ale to tylko malenkie ptasie gowienko, nie bycze.miś wesołek pisze: ↑sob mar 15, 2025 7:14 pmAle panowie... nie róbcie trzody!![]()
Przepraszam.