Depresja
Moderator: moderatorzy
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Depresja
Mam tak ciezka depresje ze klimat w moim domu wyglada jak obozie aushwitz mieszkam z mama i siostra czasami do nas przychodzi z siostrzenica i psem yorkiem.masakra cierpienia przepierdzielone nie da sie znieść tak jest mi zle
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Re: Depresja
Współczuję.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Nie mogę wyjsc na prosta zeby coscw zyciu dzialac znaleźć sobie prace dziewczyne ozenic zalozyc rodzine i to mnie przytlacza najbardziej co tu począć?
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Wszystko wymaga czasu, na pewno w końcu ci się uda to wszystko osiągnąć i dobrze, że masz takie cele.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
To jest dziwne że zmienia mi sie nastroj raz mam pieklo depresji a raz czuje sie w miarę.biore absenor na stabilny nastroj.
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
No to może w końcu wychodzisz z tego piekla, skoro są przeblyski lepszego nastroju.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Przecież to wspaniałe. Masz mamę, siostry, siostrę z siostrzenicą i zapewne fajnym psem. Dlaczego przyrównujesz to do Auschwitz?TriumfalnaTurkawka pisze: ↑wt mar 11, 2025 2:10 pm Mam tak ciezka depresje ze klimat w moim domu wyglada jak obozie aushwitz mieszkam z mama i siostra czasami do nas przychodzi z siostrzenica i psem yorkiem.masakra cierpienia przepierdzielone nie da sie znieść tak jest mi zle
Nie myśl za dużo o tym, czego NIE MASZ. Żyj chwilą i doceniaj to, CO MASZ. Skup się na tym co możliwe, a nie na tym, co idealne. Bo się zamęczysz.TriumfalnaTurkawka pisze: ↑wt mar 11, 2025 2:18 pm Nie mogę wyjsc na prosta zeby coscw zyciu dzialac znaleźć sobie prace dziewczyne ozenic zalozyc rodzine i to mnie przytlacza najbardziej co tu począć?
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Wlasnie przeszly mi urojenia biedy mialem taka wkrete ze nic niemam chodz mialem tak jak wszyscy.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Mam hustawki nastroju i dlatego czasami mam pieklo w zyciu
Zrobić kilka małych kroczków w różnych kierunkach! Przede wszystkim po to, aby poznać jakichś nowych ludzi w realu. Może zacząć pisać na jakichś innych forach? Poznawanie nowych ludzi przez takich jak my to jest proces, który może rozkładać się na miesiące , a nawet całe lata!!!TriumfalnaTurkawka pisze: ↑wt mar 11, 2025 2:18 pm Nie mogę wyjsc na prosta zeby coscw zyciu dzialac znaleźć sobie prace dziewczyne ozenic zalozyc rodzine i to mnie przytlacza najbardziej co tu począć?
Możesz też zapisać się na psychoterapię do psychologa, ale na NFZ to trzeba czekać w kolejce, nawet do kilku lat.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
A co sądzisz Tryumfalny o moich radach? Przecież ja w kilku krótkich prostych słowach przekazałem Ci mądrość.

Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Niewiem.moze zaloze konto na forum wedkarskim i rowerowym.chce zdac egzamin na karte wedkarska i wedkowac
Wędkowanie to czynność dość samotnicza.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Ale rzadko!
Ale trwają za krótko by na nich kogoś poznać!
Poza tym wędkują przede wszystkim mężczyźni, a Ty (o ile nie jesteś gejem) potrzebujesz własnej kobiety - kontaktu z kobiecą psychiką, seksu, posiadania własnej rodziny wreszcie. Własna rodzina jest niesłychanie ważna dla każdego człowieka!
Ale trwają za krótko by na nich kogoś poznać!
Poza tym wędkują przede wszystkim mężczyźni, a Ty (o ile nie jesteś gejem) potrzebujesz własnej kobiety - kontaktu z kobiecą psychiką, seksu, posiadania własnej rodziny wreszcie. Własna rodzina jest niesłychanie ważna dla każdego człowieka!
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Psychotetapeutka wykryla mi osobowość anakastyczna daze do perfekcji we wszystkim.to meczy i wykańcza
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Może to tymczasowe.
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
TriumfalnaTurkawka pisze: ↑sob kwie 12, 2025 6:58 am Psychotetapeutka wykryla mi osobowość anakastyczna daze do perfekcji we wszystkim.to meczy i wykańcza

Jesteś The Best w posiadaniu wszystkich schorzeń psychicznych na raz. Po prostu Formuła jeden.