Nikt
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Nikt
Smutno mi nieszczęśliwy jestem nikt mnie nie pocieszy moja mama wogole nierozumie moich problemow czest wpadam w depresje jak tu zyc jestem ciezko chory
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Re: Nikt
Mam 38 lat psychike dziecka niewiem kiedy choroba zniknie często wpadam w dola nie mam żadnych zainteresowan rozpacz mnie dopada nimam czym sie zajac
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Zostalem sam ze swoimi problemami. Babcia z dziadkiem zmarli juz jakis czas temu jestem z rozbitej rodziny ojciec z nami nie mieszka od 5 roku zycia mam dosc bog mi niechce pomoc
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Cierpię na silna nerwice mam natretne myśli samobojcze jestem po probach samobojczych pierwszy raz jak sie dowiedzialem ze choruje to pojawil sie impuls do popelnienia samobojstwa bylo to 2008 roku pote 2 razy wzialem leki żeby sie otruc odratowali mnie na pogotowiu.jest strasznie ciezko
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Mam zaburzony porządek czasowo przestrzenny czuje jakby czas stal w miejscu silna derealizacje depersonalizacja nie jestem w stanie wejsc w związek z kobieta.
Nie "wchodź w związek z kobietą", tylko znajdź sobie jakąś koleżankę i zacznij z nią rozmawiać!TriumfalnaTurkawka pisze: ↑śr mar 05, 2025 1:34 pm Mam zaburzony porządek czasowo przestrzenny czuje jakby czas stal w miejscu silna derealizacje depersonalizacja nie jestem w stanie wejsc w związek z kobieta.
Poprzez fora internetowe ludzie się poznają. Zakładasz sobie konto na jakimś forum o tematyce która Cię interesuje i od czasu do czasu piszesz jakiś sensowny post. Najtrudniejszy jest pierwszy krok, a tak naprawdę możesz to zrobić jeszcze dzisiaj!
Nie jesteś całkiem sam ze swoimi problemami bo np. masz konto na evocie!TriumfalnaTurkawka pisze: ↑śr mar 05, 2025 1:20 pm Zostalem sam ze swoimi problemami. Babcia z dziadkiem zmarli juz jakis czas temu jestem z rozbitej rodziny ojciec z nami nie mieszka od 5 roku zycia mam dosc bog mi niechce pomoc
A jakbyś potrzebował porozmawiać z żywym człowiekiem to są telefony zaufania, całodobowe telefony zaufania dla osób dorosłych. Pracują tam specjaliści którzy naprawdę starają się pomóc jak potrafią najlepiej.