Choroba schizofrenia nie istnieje
Moderator: moderatorzy
Choroba schizofrenia nie istnieje
To Bóg symuluje tą chorobę i napierdala ludzi głosami, lęki każdy ma jakieś, nie ma takiej choroby jak schizofrenia i nigdy nie istniała i wszystko na ten temat.
Re: Choroba schizofrenia nie istnieje
Pumba, chcesz pogadać przez telefon?
Ostatnio zmieniony czw lut 06, 2025 8:25 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 2 razy.
1 na 3 osoby z tą diagnozą ma omamy słuchowe. 15 procent pracuje.
Ostatnio zmieniony czw lut 06, 2025 8:25 pm przez Meduzola, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak jak napisałem, Bóg napierdala ludzi głosami na wszelkie możliwe sposoby ,nie ma żadnej schizofrenii, Bóg wprowadza ludzi w psychozę i tak dalej.
Kiedyś jak byłem a psychiatryku to Święty Michał Archanioł mi dokładnie wyjaśnił sprawę o tej jebanej schizofrenii że jej w ogóle nie ma, niestety nie jestem sobie w stanie przypomnieć o co dokładnie chodziło, ale jest tak jak mówię, Bóg napierdala ludzi głosami, lęki każdy ma jakieś, a te omamy wzrokowe czy słuchowe są bo są i nic więcej.
Te jebane leki wam tam huja pomogą, tylko tyle że wam mózg zryją tak jak mi zryły i nic więcej, gówno one pomogą choćbyście tam i ich tonę zeżarli nic wam to nie da i wszystko na ten temat.
Te jebane leki wam tam huja pomogą, tylko tyle że wam mózg zryją tak jak mi zryły i nic więcej, gówno one pomogą choćbyście tam i ich tonę zeżarli nic wam to nie da i wszystko na ten temat.
Podstawowym objawem schizofrenii są głosy a to Bóg napierdala ludzi głosami po prostu to wiem a więc ta choroba nie istnieje ,w psychozę również ludzi Bóg wprowadza i wszystko na ten temat.
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Za głosy odpowiedzialne są demony, a nie ukochany BÓG.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Wierzcie sobie w co tam chcecie ,100% ,że jest tak jak mówię Bóg napierdala ludzi głosami na wszelkie możliwe sposoby.