Ilu nas tu jest!!

Dział przeznaczony dla nowych użytkowników w celu przywitania się i uzyskanie wstępnych informacji co i jak.

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Jeśli przychodzisz od razu z konkretnym pytaniem lub problemem, użyj raczej działu "Kto pomoże", lub odpowiedniego działu tematycznego w ogólnej dyskusji.

Proszę też starszych użytkowników o nie rozpoczynanie tu dłuższych dyskusji, a raczej w dziale "nasze środowisko"
Markiiza
zarejestrowany użytkownik
Status: Rodzina pacjenta

Ilu nas tu jest!!

Post autor: Markiiza »

Świeżo odkryłem nasze forum i chciałem się zorientować jak często mogę tu kogoś spotkać i wciągnąć do rozmowy!
Ostatnio zainspirowany zostałem informacjami nt COBENFY. Jak sądzicie, czy są szanse rychłego wejścia tego specyfiku po tej stronie Wielkiego Bajora?
Markiiza
Awatar użytkownika
gratis
bywalec
Kontakt:

Re: Ilu nas tu jest!!

Post autor: gratis »

Liczba użytkowników: 7777
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Post autor: canngurro »

ja bym sie zbytnio nie ekscytowal zdecydowanie tymi nowymi specyfikami. wiekszosc jest w fazie testow i tak na serio to nikt nie wie jakie beda skutki zazywania tego po 10-20 latach. gdy przykladowo nasz polski sulpiryd, swoja droga jeden z najbezpieczniejszych neuroleptykow, jest na rynku od 40 lat!

nas tu calkiem sporo. wiekszosc to stara ekipa pod nowymi nickami choc tez sa i tacy co maja te same nicki od poczatku. sa takze i nowe fajne osoby ale sa w mniejszosci chyba raczej. przynajmniej tak wynika z moich obserwacji
markdev
bywalec

Post autor: markdev »

Jak okiem sięgnąć...!
głęboka asceza
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nowi użytkownicy”