Dlaczego psychiatrzy nic nie leczą, tylko swój bełkot i własną głupotę, ale oni są za to niesamowicie wytwórczy i wyją

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

persino
bywalec

Dlaczego psychiatrzy nic nie leczą, tylko swój bełkot i własną głupotę, ale oni są za to niesamowicie wytwórczy i wyją

Post autor: persino »

Na przykład cały świat może stać ci na głowie, i gadają, że ty jesteś chory, a według psychiatrii zbiorowej jesteś chory, ale ty nie jesteś według tej psychiatrii, tylko według psychiatrii indywidualnej, oczywiście leki gadają, że jesteś zdrowy, bo poprawnie postępujesz, a lekarze później gadają, że trzeba wyleczyć człowieka z choroby, aby był zdrowy, a jak nie da się go wyleczyć z choroby, to gadają chory, po prostu lekarze chcą zaprzeczać dorobkowi wszystkich psychiatrów, i zaczynają gadać odwrotnie, a tak nie powinno się postępować, czyli nasza cała psychiatria to bełkot naukowy, lekarze nic nie leczą, tylko bełkoczą, ale za to niesamowicie wyją.

Dla mnie psychiatra nic nie znaczy, to jest nic nieznaczący człowiek dla tego świata, po prostu psychiatra jeszcze jest głupszy od mojego najmłodszego brata, który umie zaledwie kilka rzeczy robić.

Według nich, nawet jak się nie przyznasz do choroby, to gadają zawsze choroba, jak nie chcesz zabrać się do szpitala przez pogotowie, to wzywani są przestępcy, czyli policjanci, którzy mimo swojej niewinności jesteś zabierany do szpitala w kajdankach, i na policji zakładają ci kartotekę, że tak właśnie było, a jak w szpitalu nie chcesz podpisać zezwolenia na leczenie, to jesteś wbrew twojej woli przyjmowany do szpitala jako nagły przypadek, a potem odbywa się pokazowy sąd, aby cię umieści w szpitalu, którego domniemanie jest chorobą, a to jest złamanie praw człowieka, co robią w sądzie, od razu zakładają, że jesteś winny, jak się nie przyznasz do niczego, sąd daje ci wyrok chory i musisz się leczyć, bo jaki cel miała by kłamać rodzina, żaden według nich, tylko twój sąd w zakładzie psychiatrycznym jest bardzo naiwny, i na oddziale łamie prawo o nietykalności osobistej, bo na siłę wstrzykują ci leki w pośladki, i gadają, że to jest logiczne, a ja powiem, że według psychiatrii indywidualnej sąd jest chory psychicznie, salowi są chorzy, nawet lekarz psychiatra tam też jest chory, bo tak się nie leczy w zakładzie, tylko inaczej, jak chory nie chce być przyjęty do szpitala, to powinni go wypuścić, a nie leczyć, czyli państwo polskie to debil intelektualny, który myśli, że każdego by leczył, nawet zdrowego, który by uznał za chorego, i to jest dla nich w pełni logiczne i prawidłowe, nieprawdaż psychiatrzy, prawdę gadam, a wy nic nie umiecie w głowach, tylko zbieracie urojenia kolegów psychiatrów w swoich głowach, to jest nierzekomo prawda. Wy nic nie umiecie, ja was się nie boję, wy upośledzenie intelektualnie lekarze psychiatrzy, nie pomyliłem się, jesteście upośledzeni, i tylko sawantyzm może was uratować, abyście mogli być naprawdę zdrowi, ale sawantami nie jesteście, i co wy na to...

Po prostu lekarze, sąd, sanitariusze i pielęgniarki, to są przestępcy, bo narzucają swoją wolę komuś, i nic z tym faktem nie możesz zrobić, po prostu oni są potężnie chorzy według psychiatrii indywidualnej, a wy przestępcy powiem wam szczerze, jesteście jednym wielkim bełkotem i idziecie do piekła na wieczność, będziecie cierpieli w gorącym kotle doprowadzonym do wrzenia, do wysokiej temperatury, i nic wam wtedy nikt nie pomoże, tylko samo cierpienie, bo Bóg was nie chce, a na końcu czasów zostaniecie unicestwieni przez Boga, że odważyliście się niszczyć duszę, a ja wam powiem, dusza to świętość.
Awatar użytkownika
miś wesołek
zaufany użytkownik
Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu

Re: Dlaczego psychiatrzy nic nie leczą, tylko swój bełkot i własną głupotę, ale oni są za to niesamowicie wytwórczy i wy

Post autor: miś wesołek »

Aha :auto-ambulance:
gówno w proszku na kijoszku
persino
bywalec

Re: Dlaczego psychiatrzy nic nie leczą, tylko swój bełkot i własną głupotę, ale oni są za to niesamowicie wytwórczy i wy

A kto w dzisiejszych czasach boi się twoich karetek. Nie pokazuj je za pomocą emotikonów.
Awatar użytkownika
markdev
bywalec

Post autor: markdev »

W ogóle przepędzić to całe towarzystwo.Chorzy odetchneliby by z ulgą.
głęboka asceza
persino
bywalec

To psychiatrzy są poważnie chorzy, a nie my. Oni są niedorzeczni, małointeligentni, wytwórczy, głupi, itd., i żadnych błędów nie rozumieją.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”