Jakie są realne przyczyny schizofrenii
Moderator: moderatorzy
Jakie są realne przyczyny schizofrenii
s
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 1:58 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Jakie są realne przyczyny schizofrenii
s
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 1:59 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 1 raz.
rafcik zwykła może być ale możesz się postarać o tą drugą.
normalnie ludzie nie mysla nad takimi rzeczami, nie zawracaja sobie tym glowy. raz ze nie maja na takie rzeczy czasu i energii, a dwa to nie idzie w parze ze zdrowym rozsadkiem wieszosci populacji.Ten Drugi pisze: ↑pn paź 07, 2024 10:33 pm Dodam jeszcze że możliwe że te zależności- wampir-zły duch-schizofrenik mogą również wynikać z działania sieci neuronowo-elektronicznej opartej o technologię LED i sieć 5G.
Światła LED bowiem emitując tylko jedno pasmo światła wysysają energię psychiczną i odbijają ją do sieci 5G która emituje informacje do poszczególnych osób. Tak w skrócie. CHodzi o depopulację ludności świata ze względu na zbliżające się przeludnienie (według niektórych).
owszem jest cala masa teorii spiskowych, czesc z nich moze byc nawet prawda. tylko jaki jest sens w to sie zaglebiac skoro nie jestesmy w stanie niczego zmienic, a wychodzi sie tylko na swirow. nie lepiej sobie zyc jak wszyscy i zycia uzywac?
nie przejmowac sie i nie troskac podobnymi rzeczami, taka moja rada. w oczach ogolu odbiegaja one znacznie od normy. chyba ze komus zalezy by byc postrzeganym za dziwaka, plaskoziemce itd
Liczba osób chorych na schizofrenię jest względnie stała na przestrzeni lat. LED i 5G to względnie nowe technologie i jeśli to co piszesz miałoby być prawda to odsetek zachorowań powinien rosnąć a jak wiemy jest dalej stały.
- zdrowy
- zaufany użytkownik
Kurka wodna, serio nie masz co robić tylko rozkminiać czemu zachorowałeś? Może się zastanów jak wyzdrowieć.Ten Drugi pisze: ↑pn paź 07, 2024 7:45 pm Wielu z was chorych zapewne zastanawia się jakie są prawdziwe przyczyny schizofrenii. Dlaczego słyszy się głosy które są realne , ma zdolności telepatyczne, jest ciągle wykończony, przestraszony i ma "urojenia". Otóż wyjaśnienie jest proste: to złe duchy w postaci wampirów energetycznych oraz bytów duchowych wysysają z człowieka wrażliwego energię, przesyłają mu myśli oraz "urojenia". Aby się z tego wyrwać posprzątajcie dokładnie pokój w jakim mieszkacie. Dokładnie to znaczy dokładnie: za szafkami, kurz-wszystko ! Następnie posypcie dokładnie solą wszystkie cztery kąty w pokoju i zrozumcie że w waszym otoczeniu najprawdopodobniej są tacy ludzie i duchy. Poczytajcie o wampirach energetycznych a zrozumiecie jak działają. Możliwe że jest to wasza rodzina. Do tego można kupić kryształ górski dla ochrony przed złym promieniowaniem. Bo do tego to się sprowadza- do fal- wysysania energii życiowej i przesyłania głosów. Powinniście też iść do spowiedzi. Możecie wypić trochę wody święconej. Ale to nc nie da jeśli nie będziecie mieli świadomości z czym tak naprawdę macie do czynienia. Leki możecie odstawić gdy będziecie gotowi. Ja tak zrobiłem. Tylko nie popełnijcie błędu i nie zaatakujcie kogoś ponieważ raz że nie macie pewności czy osoby które wam to robią są z natury złe czy opętane a dwa że pójdziecie na całe życie wtedy do psychiatryka gdzie będziecie dręczeni. Bądźcie rozważni. Niech Bóg rozliczy zło a wy się przed nim obrońcie.
d
Ostatnio zmieniony sob paź 19, 2024 1:59 am przez Ten Drugi, łącznie zmieniany 1 raz.
Kurka wodna, serio nie masz co robić tylko rozkminiać czemu zachorowałeś? Może się zastanów jak wyzdrowieć.
[/quote]
A co nie mogę rozkminiać tego co się wokół mnie dzieje ? Dziwna jest twoja sugestia...
[/quote]
A co nie mogę rozkminiać tego co się wokół mnie dzieje ? Dziwna jest twoja sugestia...
- zdrowy
- zaufany użytkownik
[/quote]
Jeśli mam być szczery to możesz rozkminiać co chcesz. Tylko że piszesz w dziale, który do takich rozkmin nie służy...
Tu powinny być rzetelne informacje na temat choroby. Bierzesz leki? Bo Twoje teorie chyba temu przeczą.
- zdrowy
- zaufany użytkownik
Ja nie rozumiem pewnych rzeczy. Skoro F20 jest tak przewidywalne, to chyba jedynie napływ nowych "pacjentów" jest w stanie wytłumaczyć to, że ciągle powtarza się to samo.. Wyjdźcie poza schemat F20. Stwórzcie coś nowego. Inwigilacja, sąsiad mnie podsłuchuje, rząd mnie śledzi.. toć to w kółko to samo. Urojenia. Na to są leki. Ja rozumiem, że to może być terapia szokowa, ale nic nowego nie odkryłeś.. jesteś chory. Dobrze, że trafiłeś na evot. poczytaj posty może sobie coś uświadomisz.. a może i nie. Bierz leki systematycznie. Czas gra na twoją korzyść.Ten Drugi pisze: ↑pn paź 07, 2024 11:46 pm Nie mam danych na temat tego jakie są liczby jeśli chodzi o zachorowania po wprowadzeniu 5G i LED ale myślę że mogą być większe. Masz dane ? To daj linka. Druga sprawa że to może jeszcze inaczej działać. Ja mam takie coś że jestem anty NWO i anty obecny rząd. Włączając internet zauważyłem że on się nie ładuje jeśli jestem zdekoncentrowany. Po prostu strony się nie ładują. Są też sytuacje że jestem na jakiejś stronie a za chwilę nie mogę jej znaleźć wpisując to samo w wyszukiwarce. Stąd moje koncepcje. Ale wymyśliłem teraz że może fala sieci przechodząc przez moją głowę do routera zmienia się w zależności od mojej koncentracji i dlatego strony się nie ładują a jestem śledzony ale po prostu z drugiej strony. To znaczy po IP przez agencje rządowe. razem to może dać takie efekt że twoje myśli są skorelowane z siecią. Może byc też tak że fala jest wysyłana z gotowym ładunkiem informacji który powoduje moje reakcje w sieci a następnie jestem śledzony i blokowany. To może dac ten sam efekt. Taki podstęp. Ale i tak jestem zdania że światła LED nie sa obojętne ze względu na emisje tylko jednego pasma światła -niebieskiego w latopach przepuszczonego tylko przez żółty filtr. To powoduje wpływ psychiczny. A może jest też tak że fala generuje mysli w mojej głowie jako nadajnik a router wysyła moje wnioski z powrotem do sieci odbierając sygnał i wysyłając zwrotny. To powoduje kontrolę-przynajmniej określonych jednostek. tak czy siak jestem pewien że jestem inwigilowany.
Następny proszę
Nie będę brał leków. Sam sobie radzę bez leków a to że to się powtarza jest tylko dowodem na to że to o czym pisze istnieje.
Tak na marginesie-piszesz że piszę w dziale który do takich rozkmin nie służy. A do czego niby ? Bierz leki i się nie interesuj-taki jest twój przekaz. Zgaduje że masz w tym jakiś interes ?
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Więc dostosuj się do regulaminu forum. To jest temat o wiedzy o schizofrenii a nie religijne toksyczne zabobony i twoje urojenia.
Jeśli jesteś niepoczytalny to nie powinieneś tu pisać bo to forum o tematyce schizofrenii dla ludzi stabilnych psychicznie.
- zdrowy
- zaufany użytkownik
Tak, masz rację. Mam w tym tajny plan. Lobbuje na rzecz firm farmaceutycznych, które chcą instalować wszędzie podsłuchy. I jeszcze chipy by z satelity mogli Ciebie, tka Ciebie, namierzać. A teraz weź porusz głową bo inaczej nie mogą złapać sygnału i nie możemy stwierdzić czy jesteś w pokoju czy jednak w kuchni. Ot mój cały interes w tym, że piszę.
-
- bywalec
- zdrowy
- zaufany użytkownik
Niesłusznie założyłem, że nasz kolega bierze leki..
- podniebnyromantyk
- zaufany użytkownik
Jak przestanie dokarmiać ciebie rodzina to będziesz bezdomny - taka jest rzeczywistość...
Nikt też nie będzie chciał mieć coś z tobą wspólnego, tak jak tu na forum już po kilku postach nikt nie chce tego czytać... Pomyśl o tym jak poczujesz się zdrowiej.