Znak zodiaku a związki uczuciowo/seksualne
Moderator: moderatorzy
Znak zodiaku a związki uczuciowo/seksualne
Jaki macie znak zodiaku ( i ascendent ) i jak to wpływa na Wasze relacje uczuciowe ? .
Sam jestem bardzo dziwną hybrydą- Wodnik z bardzo silnym asc. Byka.
Stwarzam pozory chłodnego, goniącego za wolnością, ideami i ideałami, a to nieprawda... jestem upartym, spokojnym, zmysłowym hedonistą.
Ja rzadko kiedy pokochuję kogoś, ale wtedy najchętniej wolałbym stały związek ( a może nawet w dalszej perspektywie małżeństwo )
Sam jestem bardzo dziwną hybrydą- Wodnik z bardzo silnym asc. Byka.
Stwarzam pozory chłodnego, goniącego za wolnością, ideami i ideałami, a to nieprawda... jestem upartym, spokojnym, zmysłowym hedonistą.
Ja rzadko kiedy pokochuję kogoś, ale wtedy najchętniej wolałbym stały związek ( a może nawet w dalszej perspektywie małżeństwo )
Re: Znak zodiaku a związki uczuciowo/seksualne
Nie wierzymy w horoskopy. To zabobon Babilonu Wielkiego. 

Spokojnie, jestem na to impregnowany. Nie traktuję tego poważnie.
Tylko, ze w te zabobony Babilonu Wielkiego nadal ludzie wierzą. Najlepsze jest to, że według horoskopu, gdzie ja jestem bliźniakiem, a mój mąż koziorożcem, jesteśmy z mety skazani na niepowodzenie. Razem jesteśmy 14 lat, małżeństwem 11 lat, także ten. No, ale ludzie nadal czytają takie bajki jak np. na lelum, słuchają podcastów czy zaglądają na serwisy jak ezo czy artykuły wszelkiej maści https://podkarpackie24.pl/jakie-znaki-zodiaku-do-siebie-pasuja/