Psychiatra
Moderator: moderatorzy
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Psychiatra
Jak bylem w szpitalu lekarz mowil mojej mamie ze jest 2 razy wiecej chorych niz w latach 90 i 2000 roku
Z każdą przeciwnoscia mozna wygrac.
- amigo
- zaufany użytkownik
Re: Psychiatra
co raz wiecej gowna jest na ulicy (narkotki) i ludzie cpaja a poznije koncza schizofrenia.
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Albo tak diagnozy wydają na lewo i prawo.
Nom, jak byłem ostatnio w szpitalu to było mnóstwo osób po narkotykach. To też jest przyczyna schizofrenii.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Jak jechalem karetka to pielegniarz mowil mi ze wiozl kolesia po dopalaczach mowi ze go gumisie gonily. Bylem 5 razy w psychiatryku i bylo pelno ludzi po narkotykach
- amigo
- zaufany użytkownik
W wlasnie dlatego jest co raz wiecej chorych. Na ulicy lataja narkotki ktorych sklad nie jest znany, pozniej ludzie to cpaja i zaczynaja sie problemy psychiczne.TriumfalnaTurkawka pisze: ↑ndz sie 25, 2024 1:39 pm Jak jechalem karetka to pielegniarz mowil mi ze wiozl kolesia po dopalaczach mowi ze go gumisie gonily. Bylem 5 razy w psychiatryku i bylo pelno ludzi po narkotykach
Kiedys dopalacze byly ogolnodostepne, ale z tego co wiem to mozna to teraz normalnie kupic w necie. Tzw. ''Research Chemicals''.
W obecnych czasach jest wiecej sytuacji stresowych, walka o utrzymanie sie na wodzie, wyscig szczurow - to tez powoduje choroby psychiczne.
- TriumfalnaTurkawka
- zaufany użytkownik
Niektorzy z ludzi ktorych znam to cpaja leki .acodin np.
- amigo
- zaufany użytkownik
ja cpalem acodin i thiocidon. DXM i kodeina.TriumfalnaTurkawka pisze: ↑ndz sie 25, 2024 6:38 pm Niektorzy z ludzi ktorych znam to cpaja leki .acodin np.
no właśnie, a tak się później kończy,,,