Jaki zawód, praca?
Moderator: moderatorzy
Re: Jaki zawód, praca?
Ja jak wygram w totka, to będę pracować dla przyjemności jako wolontariusz np. w jakiejś organizacji pomagającej zwierzakom.
aby wygrac trzeba grac a hazard to zuo. szanse sa znikome jak kropla w morzu. opium dla naiwnych. zaawsze mnie to bawilo jak ziomki przed praca puszczali losa i potem do poludnia byly tylko gadki co sie zrobi z wygrana
ja widze to, ze mam dach nad glowa, nie chodze glodny ani obdarty wiec bardzo czesto czuje sie wygrany. umiem sie cieszyc z malych rzeczy ktore mi sprawiaja wielka frajde, jak chocby rundka na PS4
ja widze to, ze mam dach nad glowa, nie chodze glodny ani obdarty wiec bardzo czesto czuje sie wygrany. umiem sie cieszyc z malych rzeczy ktore mi sprawiaja wielka frajde, jak chocby rundka na PS4
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Mi nie potrzebne są żadne luksusy.Gdybym wygrał kiedyś dużą sumę to po prostu nie musiał bym znosić codziennych stresów związanych z pracą.Czasami mam już dosyć.To co dla zdrowych jest łatwe mnie kosztuje dużo stresu i napięcia nerwowego.Przez chroniczny stres nabawiłem się tachykardii i miał bym o wiele większy komfort życia gdybym wygrał kilka milionów - można sobie pomarzyć
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Nie pomoże mi już nic
zdrowi tez nie maja latwo. w kazdej pracy trwa walka, niestety. wszedzie zycie to dzungla nie wazne czy zdrowy czy chory ale wiadomo choremu tym trudniej
- amigo
- zaufany użytkownik
chory gorzej znosi stres a wiadomo w pracy jest tego duzo. uwazam, ze glownie z tego powodu duzo schizofrenikow nie pracuje
Zająć się pracą. Nie szukać przyjaciół w pracy.
Może i warto.
Ale nie wydaje mi się, żebym była zdolna do skomplikowanych czynności.
Z ludźmi też nie umiem.
Ale nie wydaje mi się, żebym była zdolna do skomplikowanych czynności.
Z ludźmi też nie umiem.
Współczuję Ci. O ile dobrze przeczytałam, pracowałeś dla jakichś szkodników.Piotrek007 pisze: ↑pt sie 16, 2024 6:07 pm Mi nie potrzebne są żadne luksusy.Gdybym wygrał kiedyś dużą sumę to po prostu nie musiał bym znosić codziennych stresów związanych z pracą.Czasami mam już dosyć.To co dla zdrowych jest łatwe mnie kosztuje dużo stresu i napięcia nerwowego.Przez chroniczny stres nabawiłem się tachykardii i miał bym o wiele większy komfort życia gdybym wygrał kilka milionów - można sobie pomarzyć
Nas, słabych, łatwiej wykorzystać.
Bez sensu jednak tak cały dzień oglądać filmiki na Facebooku.
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Praca ma sens, gdy ma się czas i pieniądze na naukę i rozrywkę.
Praca dodaje sił i dobre towarzystwo.
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Jeśli komuś zdrowie pozwala to nie ma się nawet co zastanawiać - pracować trzeba.Opłacić mieszkanie,jedzenie czy np. eksploatację auta i co nieco jeszcze móc odłożyć,to wszystko kosztuje.Nie licząc czasu na sen w pracy spędza się 2/3 życia i dobrze by było żeby praca nie była udręką.W chorobie jest trudniej niestety ale i tak ten co daje radę pracować jest farciarzem.
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Od początku kwietnia pracuje w nowej pracy gdzie jest od groma różnych obowiązków i każdego dnia co najmniej kilkadziesiąt osób coś od ciebie chce.Cały czas uczę się czegoś nowego i minie jeszcze długi czas zanim będę miał opanowane wszystkie sytuacje które mogą mnie tu spotkać.Dzisiaj jest niedziela i na szczęście dużo spokojniej niż w tygodniu ale i tak mam gdzieś z tyłu głowy że przez swoją niewiedzę coś odpierdziele i przez to odczuwam lekki niepokój:D .
"Nie mów mi jak mam żyć
Nie pomoże mi już nic
Nie pomoże mi już nic
- Spokojny80
- zaufany użytkownik
- Gadu-Gadu: 38754286
Ja szukam pracy.Dzisiaj się umówiłem na spotkanie w sprawie pracy w Fundacji-Aktywizacja dla Niepełnosprawnych.Oni podobno potrafią pomóc więc w piątek tam uderzam:-))
Michal