Dlaczego nic nie badają w CERN'ie według lekarzy psychiatrów z Radonia

Proszę pisać w części ogólnej tego działu jeśli temat nie pasuje do żadnego z poddziałów.

Moderator: moderatorzy

persino
bywalec

Dlaczego nic nie badają w CERN'ie według lekarzy psychiatrów z Radonia

Post autor: persino »

Lekarzom powiedziałem, że współczesna fizyka jest ogólnie spełniona, a oni temu zaprzeczyli, dając mi urojenia tematyczne, też powiedzieli, że w CERN nic nie badają, bo oni też są chorzy, i to właśnie każdy na całym świecie jest chory, tylko 1% ludzi jest zdrowa, i oni mają ogromną wiedzę, ale oni muszą być leczeni. Też gadali, że w Cernie pracują potężni czarnoksiężnicy, którzy tam uprawiają czary, i stwarzają cząstki, ale to jest chyba żart, ze strony lekarzy, albo specjalnie się ze mnie śmieją. Też chcieli udowodnić mi, że GPS to też czary.

Jak sami widzicie, lekarze rozmawiając ze mną bez przerwy odwracają, bo myślą, że wtedy odwrócę swój język, i zacznę gadać odwrotnie, i posłusznie udowodnią mnie chorobę psychiczną, Czyli widzicie, w końcu kto jest chory, lekarze, czy ja, i tak im nie wierzę, co oni gadają, myślą, że wtedy będę im podporządkowany, a ja nie zamierzam się nikomu podporządkować, no to oni w takim razie powiedzieli, że trzeba ci dać chorobę, bo nie jesteś nam posłuszny, a ja powiedziałem, że nie będę, to mi dali chorobę.
ODPOWIEDZ

Wróć do „dyskusja ogólna”