Kto bierze sulpiryd w niskiej antydepresyjnej dawce?
Moderator: moderatorzy
Re: Kto bierze sulpiryd w niskiej antydepresyjnej dawce?
Znam to, sam ten lek raczej nie powoduje takich objawow, prawdopodobnie zaszla intereakcja z jakims innym ktory akurat brales. Z takich faktycznych objawow po tym leku, mogles zauwazyc z rana koldre przycisnieta czyms do sufitu
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Mój gey 100% Januszek K. Ciągnie druta
Mój gey 100%
Mój gey 100%
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
- RSHFunkster
- zaufany użytkownik
- Status: zdrowy
- Kontakt:
Przyjmowałem ten lek w niskiej dawce z olanzapiną i przyznam że gorszych doświadczeń z jakimkolwiek lekiem nigdy wcześniej nie miałem. Zasrany sulpiryd doprowadził mnie na skraj wytrzymałości myślami samobójczymi. To pierwszy lek, którego nigdy więcej nie wezmę do ust.
F29
W tym roku biorę tylko 200 mg sulpirydu rano, pod koniec grudnia 2023 skończyły mi się sertralina oraz olanzapina i nie udało mi się zdobyć na nie e-recepty, mimo tego, że dzwoniłem do przychodni, w której się leczę ambulatoryjnie, jeszcze przed skończeniem się dawek tych leków (nie było psychiatrów lub lekarz był tak zajęty, że nie zdążył mi przepisać leków). Kiedy nie biorę sertraliny i kwetiapiny, mam o wiele normalniejsze czy nawet normalne godziny snu (np. zasypianie przed 22 i wstawanie po 5) i jestem mniej "rozleniwiony", więc mniej leków psychotropowych dobrze na mnie wpływa, natręctwa i lęki nie nasiliły mi się w wyniku zaprzestania przyjmowania sertraliny i kwetiapiny.
- Trener
- bywalec
- Status: F41.2
to placebo. trzeba zażyć 400mg Solian. i to jest jedyna słuszna riposta!
Przesadzacie dobry lek. Co prawda to nie kopyto klozapolu czy rispoleptu. To lekki srodek, przez to mniej toksyczny, poprawiajacy skutecznie nastroj i dajacy naped. Jest tez lekiem na wrzody zoladka, autyzm oraz depresje tam gdzie tradycyjne leki bywaja nieskuteczne. Jak ktos ma sklonnosci maniakalne albo silne leki to faktycznie trzeba ten lek omijac szerokim lukiem
- RSHFunkster
- zaufany użytkownik
- Status: zdrowy
- Kontakt:
Na moje nieszczęście przyjmowałem ten lek i miałem ochotę skoczyć z pobliskiego mostu. Nie polecam.
F29
ja natomiast mam dobra opinie o tym srodku farmakologicznym. moim zdaniem to rewelacyjny lek majacy malo skutkow ubocznych