Miłość po Krakowsku .

forumowiczów dzieła własne

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

Miłość po Krakowsku .

Post autor: PuszkinKochajacyLayle »

To był straszny dzien dla Agnieszki Sikorskiej . Rano obroniła swoją pracę magisterską .
I jak tylko wracała do domu to niczym grom z jasnego nieba spadła na nią świadomość że ona tak naprawdę jest za głupia żeby się podjąć jakiejkolwiek normalnej pracy .

Przez całe liceum i potem studia zajmowała się tylko lizankami ze swoimi koleżankami . Głównie z Marysią . Na początek niewinne umizgi , takie tam dziecinne zabawy , przytulania , głaskanie się po głowach i tyłkach a potem całowanie się najpierw po policzkach a później w usta .
I na koniec ostre lizanie cipeczek .
Nic się nie uczyłą . Tylko imprezy z koleżankami połączone z erotycznymi podbojami .
Ale to się musiało kiedyś skończyć . Musiał nadejść ten dzień kiedy tatuś i mamusią przestaną łozyć fundusze na swoje oczko w głowie .
I ten dzień właśnie nadszedł .
Agnieszka chodziła przerażona po swoim pokoju . Ręce jej się trzęsły . Pot oblewał czoło .
- ,, Co ja teraz zrobię ? Co ja teraz zrobię ? – mówiłą sama do siebie Agnieszka – Jestem za głupia żeby podjać jakąś uczciwą prace . A muszę z czegoś żyć ! ‘’
Wtem , ni z tąd ni zowąd pojwił się w jej głowie chytry plan .
- ,, Wiem ! Wiem co zrobię ! Znajdę sobie jakiegoś faceta i wyjdę za niego za mąż ! On mnie będzie utrzymywał ! A potem urodzę mu dziecko . Dzieci są pod szcególną ochroną Panstwa Polskiego . Jak ten facet się na mnie pozna i postanowi mnie zostawić to będzie musiał płacić alimenty na bachora ! Z tego będę żyła . ‘’
Na twarzy Agnieszki po raz pierwszy od wielu godzin pojawił się uśmiech .
Po chwili jednak uśmiech zgasł .
Oto bowiem Agnieszka zaczęła znowu mówić sama do siebie :
- ,, Tylko gdzie ja znajdę takiego mężczyznę który chciałby się ożenić z niezbyt atrakcyjną dziewczyną taką jak ja ? Przez całe studia spotykałam się tylko na lesbijskich imprezach z innymi dziewczynami a facetów omijałam z daleka …. .’’
Czarne myśli znowu zaczęły nachodzić Agnieszkę .
Wtem wpadłą na pomysł .
- ,, Już wiem co zrobię ! Zadzwonie do mojej lesbisjkiej przyjaciółki Marysi . Ona jest w takiej samej sytuacji jak ja wiec może ona też szuka mężczyzny który by na nią łożył . Może Marysia wie gdzie takich szukać ?
A może ja nie jestem taka głupia skoro mi coraz więcej pomysłów przychodzi do głowy ? ‘’
Agnieszka chwyta za telefon .
Ręce jej drżą .
Bo co jeśli Marysia nie będzie mogła albo ne będzie chciała jej pomóc ?
- ,, Halo , Marysia ? To ja ! Agnieszka ! Masz chwilę czasu żeby pogadać ? ‘’
- ,, Z Tobą zawsze słonko . W czym mogę Ci pomóc ? Masz ochotę na jakieś lizanko ? ‘’
- ,, Nie dziękuję . Nie tym razem . Mam poważny problem . Bo widzisz dzisiaj rano obroniłam pracę magisterską i zdałam sobie sprawę że jestem za głupia żeby podjąć się jakiejś uczciwej pracy .
No i przyszedł mi do głowy taki chytry pomysł żeby wyjść za mąż za jakiegoś mężczyznę i żeby on łożył na moje utrzymanie .
I właśnie dlatego dzwonie do Ciebie . Nie wiesz gdzie można znalężć takich mężczyzn którzy szukają sobie niezyt atrakcyjnych dziewczyn żeby się z nimi ożenić ? ‘’
- ,, Aguś nie przejmuj się . Ja wiem gdzie przesiadują tacy zdesperowani mężczyzni którzy byliby ożenić się z niezbyt atrakcyjnymi kobietami .
Ale musisz o czymś wiedzieć .
Tacy zdesperowani mężczyzni są ludzmi których życe nie oszczędzało .
Oni są bardzo styrani życiem . ‘’
- ,, O.K . Biorę w ciemno . Dla mnie najważniejsze są pieniądze . ‘’
- ,, I muszisz wiedzieć o czymś więcej . Tacy mężczyzni styrani życiem którzy byliby skłonni ożenić się z niezbyt atrakcyjną kobietą marzą od małego dziecka o tym ze poznają w swoim życiu jakąś kobiete z którą połączyła by ich prawdziwa miłość . Taka kobieta musiała by ich nie zdradzać z nikim innym ani
z innymi mężczyznami ani z kobietami . I taka niezbyt atrakcyjna kobieta musiała by być czysta jeszcze z tego okresu przed ślubem . To znaczy że nie mogłaby się wdawać w jakieś lesbisjkie romanse NIGDY czyli zarówno od tego czasu kiedy ją poznają jak i sprzed tego okresu . ‘’
- ,, No , z tym to może być problem . Ale skąd oni mogą wiedzieć ze ja zanim ich poznałam miałam lesbijskie epizody w swoim życiu ? ‘’
- ,, No a załóżmy że taki styrany życiem szukający sobie niezbyt atrakcyjnej dziewczyny na żonę mężczyzna zna kogoś kto mógłby mu o tym powiedzieć ? Załózmy że on zna na przykład Pupkiewicza ? ‘’
- ,, No ale skąd on mógłby znać na przykład Pupkiewicza ? ‘’
- ,, No a założmy że on na przykład chodził z Pupkiewiczem do podstawówki ? Nie pomyślałąś o tym ? ‘’
- ,, No tak . Rzeczywisćie jest taka opcja . I co my teraz zrobimy ? ‘’
- ,, Spokojnie złotko . Mam pomysł . Trzeba uwalić Pupkiewicza tak żeby taki styrany życiem mężczyzna który szuka sobie niezbyt atrakcyjnej kobiety na żonę nie mógł z nim porozmawiać .
Puszka do Puszki ! Trzeba wsadzić Pupkiewicza do wiezienia . ‘’
- ,, No ale skąd my weźmiemy jakieś haki na Pupkiewicza . Przecież on jest krystalicznie czysty . ‘’
- ,, No tak , faktycznie nie pomyślałam o tym . Ale czekaj . Już wiem co zrobimy . Wsadzimy Pupkiewicza do waratkowa . Każdy w każdej chwili może oszaleć . ‘’
- ,, No ale tak bez powodu to ludzi do czubkowa nie wsadzają . Niech pomyśle ( tutaj nastepuje dłuższa pauza ) . Już wiem ! Musimy mieć kogoś wysoko postawionego w Warszawie żeby Puszka wrobić ! Marysiu , skup się . Masz jakiś znajomych w Warszawie których można by wykorzystać do takiej operacji ? ‘’
- ,, Czekaj , niech się zastanowię . Tak ! Mam ! Wujek Janusz mieszka w Warszawie ! Może on będzie miał jakiś wysoko postawionych znajomych ? AGUŚ rozłączamy się i dzwonię do Wujka Janusza . ‘’
- ,, O.K . ‘’
Marysia rozłacza połączenie z Agnieszką i wykreca numer do wujka Janusza z Warszawy .
- ,, Halo . Wujek Janusz z Warszawy ? To ja , Marysia z Krakowa ! ‘’
- ,, A WITAJ Marysiu . Co u ciebie słychać ? Dzwonisz żeby umówić się na lizanko cipki z moją córką ? ‘’
- ,, A nie , dziękuję . Innym razem . A teraz dzwonię w sprawie mojej przyjaciółki Agnieszki . ‘’
- ,, A w czym jej mogę pomóc ? ‘’
- ,, Bo widzisz Wujku Januszu jest taka sprawa że ona potrzebuje żeby Pupkiewicza wsadzić do czubkowa . I tak się zastanawiam czy miałbyś jakiś wysoko postawionych znajomych z PiS żeby uwalić Pupkiewicza ? Kogoś takiego jak Kaczynski albo Pawłowicz ? ‘’
- ,, Wiesz co , tak się skłąda że mam . W zeszłym tygodniu wymieniałem żarówkę u Maciereiwcza bo on był za głupi żeby to samemu zrobić . Tylko że on dzisiaj jest w Radiu Maryja . ‘’
- ,, Wujku to nie mógłbyś zadzwonić do Radia Maryja i z nim pogadać ? To jest pilne . ‘’
- ,, Dobra , rozłączam się z Tobą i dzwonię do Radia Maryja . ‘’
Wujek Marysi czyli Janusz z Warszawy rozłaczą się z nią i wykreca numer Radia Maryja .
- ,, Niech będzie Pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze dziewica . ‘’
- ,, Na wieki wieków amen – mówi ksiądz prowadzący – kto do nas dzwoni i skąd ? ‘’
- ,, Tutaj dzwoni Janusz z Warszawy , czy mógłbym zamienić słówko z Panem ministrem Macierewiczem ? ‘’
- ,, Oczywiście ze tak . Proszę mówić . ‘’
- ,, Szcześć Boże Panie ministrze . To ja Janusz z Warszawy , wujek Marysi z Krakowa , ten co Panu żarówkę w zeszłym tygodniu wymieniał bo Pan był za głupi żeby samemu to zrobić . ‘’
Macierewicz odpowiada :
- ,, A to Pan Panie Januszu . Jak się cieszę że Pana słyszę . W czym mogę pomóc ? ‘’
- ,, Już Panu mówie Panie ministrze . Bo widzi Pan przyjaciółka mojej siostrzenicy Marysi z Krakowa czyli Agnieszka z Krakowa chcę wyjść za mąż za jakiegoś styranego życiem faceta który szuka sobie niezbyt atrakcyjnej dziewczyny za żonę . Ale jak Pan zapewne wie tacy mężczyzni szukają sobie czystych dziewcząt na żony czyli takich które w swoim życiu nie uprawiały seksu lesbijskiego . I z tym może być problem u Agnieszki .
Żeby nie przeciągać to powiem Panu że trzeba uwalić Pupkiewicza , wsadzić go do psychuszki .
Da Pan radę ? ‘’
- ,, Oczywiście że dam radę , robi się w trymigi . Zaraz będzie przerwa w audycji to dzwonię wtedy do Ziobry i Niedzielskiego . ‘’
- ,, Dziekuje , z Panem Bogiem . ‘’
- ,, Z Panem Bogiem . ‘’

c . d . n
Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

Re: Miłość po Krakowsku .

Marysia nasłuchuję rozmowy na antenie Radia przez odbiornik radiowy ustawiony w jej pokoju . Kiedy rozmowa się konczy wyciąga z kieszeni komórkę i wysyła smsa do Agnieszki :
- ,, Aga jest O.K . Puszka jest w Puszce .
Możesz działać .
Najwięcej styranych życiem mężczyzn szukających sobie niezbyt atrakcyjnych dziewczyn z którymi mogliby się ożenić przesiaduje w knajpie ,, U MNICHA KACPRA ‘’ koło rynku . Działaj dziewczyno ! ‘’
Agnieszka odbiera smsa . Natychmiast zarzuca na siebie kurtke wkłada buty i wybiega z domu i pędzi do tramwaju .
Tramwaj zawozi Agnieszkę z Dąbia w okolice rynku . Agnieszka wyskakuje z niego i biegnie na złamanie karku na rynek . ONA WIE że czas gra na jej niekorzyść .
Agnieszka dobiega do rynku . Podchodzi do starszej Pani która sprzedaje precle i pyta się jej :
- ,, Przepraszam nie wie Pani gdzie tu jest knajpa U MNICHA KACPRA ? ‘’
- ,, A tak , wiem . Na początku tamtej ulicy . Ale niech Pani tam lepiej nie idzie bo tam przesiadują styrani życiem mężczyzni którzy szukają sobie niezbyt atrakcyjnych kobiet z którymi mogliby się ….
- preclarka robi przerwę i przygląda się bliżej twarzy Agnieszki - … A zresztą … Niech Pani robi co chce . ‘’
Agnieszka idzie pod wskazany adres . Kiedy podchodzi do drzwi to to co zauważa na początku to obrzydliwy zapach połączonych ze sobą moczu i wymiocin . Mimo to wchodzi do środka . Schodzi schodami w dół piwnicy . Tam widzi lade barmańską za którą stoi dziewczyna .

c . d . n
Awatar użytkownika
PuszkinKochajacyLayle
bywalec

- ,, Przepraszam czy to jest knajpa u mnicha Kacpra ? ‘’
- ,, No , bo co ? ‘’
- ,, A czy tutaj przesiadują styrani życiem samotni mężczyźni szukający sobie niezbyt atrakcyjnych dziewczyn na żony . ‘’
- ,, Przesiadują . ‘’
- ,, A mogła by mi Pani któregoś wskazać ? ‘’
- ,, Tam siedzi pod ścianą taki jeden . Stokowiec się nazywa . ‘’
- ,, O , dziekuje Pani Bardzo . ‘’
Agnieszka odchodzi od lady i podchodzi do wskazanego mężczyzny który powoli siorczy piwo .
- ,, Przepraszam , czy Ty jesteś Stokowiec ? ‘’
- ,, Może jestem , bo co ? ‘’
- ,, A czy Ty jesteś styranym życiem mężczyzną który szuka sobie niezbyt atrkacyjnej dziewczyny na żonę ? ‘’
Stokowiec który od początku rozmowy nawet nie spojrzał na swoją rozmówczynię tylko patrzył się nieruchomo w dal odpowiada :
- ,, Być może . Czemu pytasz ? ‘’
- ,, No , no bo ja włąsnie jestem taką niezbyt atrakcyjną dziewczyną która szuka sobie męża . ‘’
Stokowiec po raz pierwszy patrzy się na Sikorksą . Ocenia ją od stóp do głowy po czym znowu koncentruje swój wzrok na kuflu piwa .
- ,, A nie masz jakiś koleżanek przynajmniej odrobinę ładniejszych od Ciebie ? ‘’
- ,, No mam ale wszystkie moje niezbyt atrakcyjne koleżanki znalazły już sobie jelen…. o przepraszam mężów . ‘’
- ,, No dobra . Niechaj będzie moja strata . Wchodzę w to . Ale zanim to sformalizujemy to musisz wiedzieć o czymś . Tacy styrani życiem mężczyźni którzy szukają sobie niezbyt atrakcyjnych kobiet żeby się z nimi ożenić jak ja od małego dziecka marzą o tym żeby znaleźć sobie żone która jest krystalicznie czysta pod względem moralnym . To znaczy takiej która nie miała lesbijskich epizodów w przeszłości .
Pewnie jesteś ciekawa jak mogę to sprawdzić ?
Mam takiego kumpla z którym chodziłem do podstawówki . Pupkieiwcz się nazywa . Facet jest nie głupi . Wie co w trawie piszczy . Zadzwonie do niego i się dowiem czegoś tam o Tobie . ‘’
Stokowiec siegnął reką do kieszeni żeby wyciągnąć telefon komórkowy ale Sikorska była szybsza .
- ,, Do Pupkiewicza nie masz nawet co dzwonić . Nie ma opcji . On siedzi w psychiatryku bo go Macierewicz uwalił . ‘’
- ,, Macierewicz ? Ten od Smolenska ? ‘’
- ,, Tak , ten . ‘’
- ,, Cholerne PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ . To przez nich tak wdepnąłem . Już nigdy na nich nie zagłosuję . ‘’
- ,, To co teraz zrobimy ? ‘’
Stokowiec po raz drugi tego wieczoru spojrzał na Sikorską :
- ,, A Ty na pewno nie masz jakiejś koleżanki która by była chodziaż odrobinę ładniejsza od Ciebie ? ‘’
- ,, Mam taką Marysie . Ale ona jest jeszcze brzydsza ode mnie . ‘’
- ,, Od poniedziałku do czwartku zapieprzam . W piątek rano mam fajrant . Wtedy moglibyśmy się przejść do Urzedu Stanu Cywilnego na Lubelską . Nie wiem …. Może by się jeszcze dało tego uniknąć .
A coś Ty w ogóle jest za jedna ? ‘’
Sikorska cały czas stojąc przed Stokowcem :
- ,, Sikorska . ‘’
- ,, No dobra . Załóżmy że się nazywasz Sikorska . ‘’
Stokowiec wyciągnął z paczki leżącej na stole papierosa po czym odpalił go i głęboko się nim zaciągnął .
- ,, Piwo mi się konczy kobieto . Idz do baru i zamów następny kufel . Placisz za swoje . Intercyza jeszcze nie podpisana więc musisz zabiegać o moję względy malenka .
I i tak się ciesz że Cię zdrobniale nazwałem MALENKA bo inny to by Cię na dzień dobry wytrzaskał po pysku i do garów zagonił . ‘’
Awatar użytkownika
canngurro
bywalec
Status: guru

Post autor: canngurro »

Przeczytalem z ciekawoscia nie ukrywam, masz talent ale sorka ta opowiastka nie trzyma sie ni kupy ni dupy :D
swtern
zaufany użytkownik

Post autor: swtern »

Ale jest w tym pewna konsekwencja.
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

Post autor: mateus »

Bez snu pisze: czw lip 04, 2024 10:30 pm Ale jest w tym pewna konsekwencja.
taaa... konsewkencja zadna. nikt nie choruje na downa. chyba ze ty. elo i jazdy
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
Awatar użytkownika
karuna
zaufany użytkownik
Status: करुणा
Gadu-Gadu: bla bla

Post autor: karuna »

mateus pisze: pt lip 05, 2024 5:07 pm
jesteś niemiły w tym momencie, FBI zrobiło ci już zdjęcie
Offline is the way.
:auto-ambulance:
swtern
zaufany użytkownik

Post autor: swtern »

Spoko Karuna dzięki.
Mateusz pretenduje do Mensy ,ale nikt go nie poinformował że idiotów tam nie uwzględniają.
Awatar użytkownika
milusia12
bywalec

Post autor: milusia12 »

Notabene to te FBI to raczej jest dochodzenie wewnatrz kraju, a CIA poza granicami kraju :D

https://www.interpol.int/
Awatar użytkownika
mateus
bywalec

milusia12 pisze: sob lip 06, 2024 12:32 pm Notabene to te FBI to raczej jest dochodzenie wewnatrz kraju, a CIA poza granicami kraju :D

https://www.interpol.int/
@FBI
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:

Awatar użytkownika
mateus
bywalec

karuna pisze: sob lip 06, 2024 9:10 am
mateus pisze: pt lip 05, 2024 5:07 pm
jesteś niemiły w tym momencie, FBI zrobiło ci już zdjęcie
:shhh:

ODPOWIEDZ

Wróć do „wrażliwość, twórczość”