amigo pisze: ↑ndz sty 02, 2022 6:38 pm
Dla mnie to się stary-dobry CS 1.6.
Call of Duty 4 modern Warfare, call of Duty 2, medal of honor ( te starsze wersję) i nie długo przetestuję call of Duty black Ops
Fajny temat i trzeba będzie go rozbujać, bo trochę ostatnio gram i moim ulubionym gatunkiem są FPSy. Ostatnio ograłem Wolfensteina 2009, Wolfenstein The New Order, a także gram w Half-Life 2 Episode Two. Mam także zainstalowanego właśnie Call of Duty 4 Modern Warfare, Dead Space, Deus Ex Human Revolution.
Jeżeli szukasz rozrywkowych FPSów, to teraz mogę polecić te Wolfensteiny i chyba ta pierwsza część bardziej mi się podobała, ponieważ można było likwidować nazistów za pomocą otoczenia, ale po użyciu medalionu i spowolnieniu czasu dosyć łatwo było im zrobić wjazd i rozpierdziel. W The New Order natomiast przyjemniej i łatwiej sadziło się headshoty i wróciła w sumie mało przydatna forma regeneracji zdrowia apteczkami. Kiedyś też ograłem nasze rodzime produkcje i np. od Flying Wild Hog masz Hard Reseta, a od People Can Fly Bulletstorma. Tylko po tych odmóżdżaczach trudno mi się teraz przestawić na inną formę gameplayu.