przedmiot w szkole
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
przedmiot w szkole
moim zdaniem powinni wprowadzić przedmiot o dragach i alkoholu .Jak wyglądają początki jak koniec i środek i jak ludzie obniżają swój potencjał .
To byłaby wieksza korzyść niż nauka o budowie żaby
To byłaby wieksza korzyść niż nauka o budowie żaby
- Słonecznik1
- bywalec
Re: przedmiot w szkole
lepsze takie chyba niż z drag qeen
Odpada.Nie bedą w przyszłosci nadawać sie do zbierania szparagów
- Słonecznik1
- bywalec
wogóle niedawno zmarł mój dobry kolega który miał problem z alkoholem ale był dobrym człowiekiem w wieku 42 lat .Duży silny chłopak z problemami pewnymi ale już wydawało się że najgorsze miał za sobą .Półtora roku po śłubie z żoną bardzo sie kochali . Po smierci mamy wrócił do picia i z tego powodu po półtora mięsiaca zmarł nagle i jestem zły i nie wiem co
- Słonecznik1
- bywalec
najgorsze gówno prawie sprzedają to powinno być limitowane twarde narkotyki bez limitu a póxniej 1/3 ojomu z powodu alkoholu leży i kto za to płaci te firmy czy ty?Np. bo to predzej trafi
- Słonecznik1
- bywalec
podatek od morderstw , kalek ,chorób i bólu rodzin? nie . Przecież sprzedaż wogóle moim zdaniem się nie opłaca niby wpływaja pieniądze ale koszty leczenia sa kosmiczne wielopłaszczyznowo
- Słonecznik1
- bywalec
w rządzie siedza mądrzy ludzie podobno niech znajdą lepszy inny zamiennik niż trwac w syfie sprzed tysiącleci
- Słonecznik1
- bywalec
ogólnie napisze że do jego śmierci przyczynił się ,, kolega .. z którym czesto pił .Chore to jesti nie moge tego zrozumieć . Napił się z nim i zasłabł na klatce schodowej choć wyglądał 3 razy lepiej niż tamten fizycznie
- Słonecznik1
- bywalec
myślę że tamten poczestował go czymś i z alko tak sie skonczyło chciałbym to wiedziec
- Słonecznik1
- bywalec
moze i tak sie dowiemy
- amigo
- zaufany użytkownik
W szkole powinno sie nauczac jak pic zeby sie nie upic i jak cpac zeby nie narobic szkod w mozgu i w otoczeniu. Nie pisze tu o ''nauce'' picia/cpania tylko prewencji
był przedmiot w szkole ochrona środowiska
szłam sobie scieżką polną i zauważyłam młodego ptaszka w trawie siedział i sie rozglądał jakby szukał pomocy każdy mógł go zauważyć
i mam żal do nauczycieli nauczają a konkretów żadnych nie podają takie o nauka dywagacji bo ani telefonu oglónie ani gdzie do kogo zadzwonic/się zwracać w razie potrzeby nie uczą
Praktycznie praktyki w szkole nie uczą same dywagacje hipotezy, nauki o moralności i dążeniu do ideologii ale nie poparte niczym oprócz dywagacji.
konkretów żadnych
i tak po wielu latach co się dziwić całe społeczeństwo polskie to ćpuny albo pijacy po cholere ta nauka która nic w sumie nie daje .(ot nauka sobie a rzeczywistość sobie :/ ) -depresja.!!!.
ROZPACZ!!!
szłam sobie scieżką polną i zauważyłam młodego ptaszka w trawie siedział i sie rozglądał jakby szukał pomocy każdy mógł go zauważyć
i mam żal do nauczycieli nauczają a konkretów żadnych nie podają takie o nauka dywagacji bo ani telefonu oglónie ani gdzie do kogo zadzwonic/się zwracać w razie potrzeby nie uczą
Praktycznie praktyki w szkole nie uczą same dywagacje hipotezy, nauki o moralności i dążeniu do ideologii ale nie poparte niczym oprócz dywagacji.
konkretów żadnych
i tak po wielu latach co się dziwić całe społeczeństwo polskie to ćpuny albo pijacy po cholere ta nauka która nic w sumie nie daje .(ot nauka sobie a rzeczywistość sobie :/ ) -depresja.!!!.
ROZPACZ!!!
- amigo
- zaufany użytkownik
no faktycznie przedmioty w szkole ucza bardzo malo pozytecznych rzeczy, ale tak jest zbudowany ten system oby uczyc a nie nauczac. moze za pare lat to sie zmieni