Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Catastrophique
- bywalec
Re: Chcę powiedzieć że...
Sądząc po ilości bzdur, wyzwisk i wycieczek osobistych, ktore wygenerowałes poziom Twojej frustracji na moj temat jest jak zwykle całkiem wysoki xD.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- Catastrophique
- bywalec
Ale i tak daleko Ci do Piotrka, który wyzywal, groził pobiciem i stękał przez telefon xD.
Tik tak tik tak

prosze o jeden chocby przyklad wyzwiska z mojej strony w twoim kierunkuCatastrophique pisze: ↑śr lut 28, 2024 2:29 pm Sądząc po ilości bzdur, wyzwisk i wycieczek osobistych, ktore wygenerowałes poziom Twojej frustracji na moj temat jest jak zwykle całkiem wysoki xD.

- Catastrophique
- bywalec
Faktem jest jedynie to, ze jesteś kolejnym zazdrosnym przegrywem, który desperacko marzy o tym, żeby mi dowalić, ale nie za bardzo mu to wychodzi
.

Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Takich jak Ty spotykam dziesiątki, mając za kazdym razem niezły ubaw gdy obserwuje ich frustracje i biorąca sie z tego chec zaszkodzenia mi. Sa bezsilni co wkurza ich jeszcze bardziej i czesto popadają w obsesję na moj temat.Tak więc ustaw w sie w kolejce xD.
Tik tak tik tak

3 lata temu odszedł siligarf/anime 

Wasz świat nic mi nie dał, nic nie może mi zabrać
P. (moje blokowisko dziecińskie) mnie złamało i ciągle we mnie tkwi a wcale nie musiało tak się stać patrząc po innych.
Bieda miejska nie u wszystkich przecież powoduje schizofrenię.
Bieda miejska nie u wszystkich przecież powoduje schizofrenię.
nie mam zadnego interesu w tym by bic slabeusza w dodatku otylca lezacego. zreszta nikogo bym nie bil nawet dla zysku, nie mam w sobie jakis zapedow sadystycznych. czasami tylko czuje, ze trzeba januszkowi troszke utrzec nochacza, azeby zbytnio nie zadzieralCatastrophique pisze: ↑śr lut 28, 2024 3:03 pm Faktem jest jedynie to, ze jesteś kolejnym zazdrosnym przegrywem, który desperacko marzy o tym, żeby mi dowalić, ale nie za bardzo mu to wychodzi.

- Catastrophique
- bywalec
Utrzec nosa? Mi?
Chyba nie za bardzo zrozumiales co wyzej pisalem, albo udajesz, ze nie rozumiesz.
Jestes nikim. Kolejnym randomowym hejterem z evotu, ktorego opinia nikogo nie obchodzi.
Zapominam o takich jak Ty, gdy sie wylogowuje stad, gdy Wy pamietacie jeszcze o mnie dlugo
.
Znaj swoje miejsce
.

Chyba nie za bardzo zrozumiales co wyzej pisalem, albo udajesz, ze nie rozumiesz.
Jestes nikim. Kolejnym randomowym hejterem z evotu, ktorego opinia nikogo nie obchodzi.
Zapominam o takich jak Ty, gdy sie wylogowuje stad, gdy Wy pamietacie jeszcze o mnie dlugo

Znaj swoje miejsce

Tik tak tik tak

- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Zaglądam po kilku dniach a ty dalej plujesz jademCatastrophique pisze: ↑czw lut 29, 2024 6:31 am Utrzec nosa? Mi?![]()
Zapominam o takich jak Ty, gdy sie wylogowuje stad, gdy Wy pamietacie jeszcze o mnie dlugo.
Znaj swoje miejsce.

"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Catastrophique pisze: ↑czw lut 29, 2024 6:31 am Utrzec nosa? Mi?![]()
Zapominam o takich jak Ty, gdy sie wylogowuje stad, gdy Wy pamietacie jeszcze o mnie dlugo.
Znaj swoje miejsce.

jeszcze duzo pracy przed toba januszku z evotu, oj duzo. nim faktycznie staniesz na nogi i bedziesz mogl tu faktycznie pochwalic czymkolwiek
widac przynajmniej, ze moje starania nie ida na marne. nosek zdecydowanie jest ladnie utarty

tak jak gadalem, to forum jest niezbedne dla niego ze wzgledow terapeutycznych. kolejnym etapem takiego zapowietrzenia moze byc z cicha pekniecie

mam ogromna satysfakcje w tym miejscu. teraz juz wiem, ze czynie na pewno cos dobrego. jestem w stanie chyba jemu pomoc uporac sie ze soba samym. plucie jadem, to zawsze jest pierwszy objaw zdrowienia, bo ten jad juz nie siedzi wewnatrz i nie zatruwa organizmu od srodka. kolejnym etapem moze byc kryzys ozdrowienczy, jak to przetrwa to bedzie juz tylko lepiej. oby tylko przetrwal nam to
- Catastrophique
- bywalec
Po takich jak Ty widac kiedy sie najbardziej wkurzają xD.
Tik tak tik tak

Mam zły dzień....
Mam dobry dzień, przyszedł kabelek z Chin, dzięki niemu skonfigurowałem UPS'a w pracowni. Teraz mam podgląd jego stanu przez sieć. Trochę przekleństw musiałem rzucić zanim zaczęło wszystko chodzić tak jak chciałem ale się w końcu udało. Jutro go montuję w szafie RACK.
Jasne wypieraj dalej, to tylko dowodzi, ze jestem odpowiednia osoba na wlasciwym miejscu. Moze kiedys jeszcze i dla ciebie zaswieci slonce, a wtedy przypomnisz sobie moje slowa i podziekujesz w mysliCatastrophique pisze: ↑czw lut 29, 2024 2:10 pm Po takich jak Ty widac kiedy sie najbardziej wkurzają xD.
Putin grozi konfliktem nuklearnym.
Jutro ma być ładna pogoda. :-)