Czy to forum nas przypadkiem nie ośmiesza?
Moderator: moderatorzy
Re: Czy to forum nas przypadkiem nie ośmiesza?
Prowokacja przestępstwa oznacza współwinę. I musi być wyraźny zamiar prowokacji a nie domniemanie prowokacji.
Ośmiesza, zdecydowanie.
Brakuje tu moderacji, wyraźnie.
Brakuje tu moderacji, wyraźnie.
Jest to forum ludzi chorych, średnio chorych, prawie zdrowych, zdrowych. Poruszane są różne tematy, ważne, żeby treść przekazywanych informacji była pomocna dla ludzi przeglądających to forum. Jest bardzo dużo gości, którzy tylko przeglądają posty. Sam jestem użytkownikiem od kilku lat, pomimo, że czuję się bardzo dobrze. Lubię to forum i lubię się tu wypowiadać, mam nadzieje, że to co przekazuje pomoże choć jednej osobie. Pozdraiwam
ZE moze powinieneś zmienić awatar jak ktoś prosi??
bo prowokujesz do historii, którą przytoczę:
Miałam z 8 lat moze mniej. Bawiłam się na placu zabaw przy szkolnym budynku. Wakacje na wsi przy szkole. W piaskownicy znalazłam kilka juz nie pamiętam ile niebieskich ślicznych ptaszków- zdechłe niestety. Się zmartwiłam i je zakopałam, przysypałam piachem i poszłam na huśtawkę.
Następnego dnia w piaskownicy było więcej zdechłych ptaszków. Juz z nimi nic nie zrobiłam omijałam piaskownice z dala.
Od tamtego czasu mam wrażenie jakby ktoś mnie obserwował i czasem robił rzeczy po złości. Czasem się boję że myślę zrobię coś dobrego, ale wychodzi inaczej, lepiej jednak z obserwacji uważać by za dużo nie robić .
inna historyjka którą pamiętam z dzieciństwa.
Miałam z ok 5 lat mieszkałam w hotelu pracowniczym, dużo korytarzów, dużo drzwi, wspólna kuchnia itp.
Jakies plotki były o jednym z sąsiadów, ale dokładnie nie pamiętam o co chodziło. Raz kiedyś zapukałam do drzwi tego sąsiada. i otworzył wysoki pan o ile pamiętam nagi. W pokoju pamiętam miał kuchenkę i tam jakąś pomarańczową zupkę gotował. Pan chciał mnie do siebie zaprosić ale z tego co pamiętam odmówiłam i zamknął ten Pan drzwi. Potem nie wiem jakieś ploty były że to zupka z dzieci albo z maków. :O
Jakoś później go już nie widywałam ale się w końcu przeprowadziliśmy na swoje.
Miałam z ok 5 lat mieszkałam w hotelu pracowniczym, dużo korytarzów, dużo drzwi, wspólna kuchnia itp.
Jakies plotki były o jednym z sąsiadów, ale dokładnie nie pamiętam o co chodziło. Raz kiedyś zapukałam do drzwi tego sąsiada. i otworzył wysoki pan o ile pamiętam nagi. W pokoju pamiętam miał kuchenkę i tam jakąś pomarańczową zupkę gotował. Pan chciał mnie do siebie zaprosić ale z tego co pamiętam odmówiłam i zamknął ten Pan drzwi. Potem nie wiem jakieś ploty były że to zupka z dzieci albo z maków. :O

Jakoś później go już nie widywałam ale się w końcu przeprowadziliśmy na swoje.
W nowym zaś mieszkaniu;
Zanim wychodziłam do szkoły filmy oglądałam po szkole też.
Filmów dużo o tematyce prawnej, niesprawiedliwych osądów itp. Pod czas tych filmów straszne rzeczy wygadywałam w obronie tych wg mnie niewinnych aktorów.
Czasem dość hałaśliwie się wyrażałam, możliwe że sąsiedzi się ze mnie śmieli.
Tak podsumowując to ciężko dostosować się mi było do nowego mieszkania.
Ogólnie to że mówili że ja niejadek to się dziwiłam bo ja jeść lubiłam tylko akurat nie to co by inni chcieli.
No i tak patrząc wstecz to od dziecka byłam truta/podtruwana. albo nie wiem coś mi ewidentnie szkodziło.
Zanim wychodziłam do szkoły filmy oglądałam po szkole też.
Filmów dużo o tematyce prawnej, niesprawiedliwych osądów itp. Pod czas tych filmów straszne rzeczy wygadywałam w obronie tych wg mnie niewinnych aktorów.
Czasem dość hałaśliwie się wyrażałam, możliwe że sąsiedzi się ze mnie śmieli.
Tak podsumowując to ciężko dostosować się mi było do nowego mieszkania.
Ogólnie to że mówili że ja niejadek to się dziwiłam bo ja jeść lubiłam tylko akurat nie to co by inni chcieli.
No i tak patrząc wstecz to od dziecka byłam truta/podtruwana. albo nie wiem coś mi ewidentnie szkodziło.
Moze masz nietolerncje laktozy albo glutenu. wtedy szkodza nawet zwykle podstawowe produkty jak pieczywo czy nabial
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Dla tych co czują więcej i więcej wiedzą.
nie kichaj ze nauka rowna sie = nauka?
streszcze podreczniki i książki i publikacje słowami którymi antoni kępiński rozpoczyna książke pt. Schizofrenia:
Protokół Ćma, naruszenie asymetrii biologiczno-cyfrowej.
Najedz się.
Chupacabra ci zaćwierka.
Lelek kozodój https://pl.wikipedia.org/wiki/Lelek_(ptak)
Chcesz mnie zapytać czy ty to Eldo i także Piotr Rogucki jak i Swine?Swine pisze: ↑pn lut 26, 2024 8:18 pm Chupacabra ci zaćwierka.
Przegrzany.
x1=x1
mateus pisze: ↑śr lut 28, 2024 4:15 pmChcesz mnie zapytać czy ty to Eldo i także Piotr Rogucki jak i Swine?Swine pisze: ↑pn lut 26, 2024 8:18 pm Chupacabra ci zaćwierka.
Przegrzany.
x1=x1
Bo lokalizacja mówi o byciu Pio w dwóch miejscach jednocześnie ale to nauka a nie religia.
Np. Pio to Jan to papież Franciszek prezydent Andrzej Duda.mateus pisze: ↑śr lut 28, 2024 4:36 pmmateus pisze: ↑śr lut 28, 2024 4:15 pmChcesz mnie zapytać czy ty to Eldo i także Piotr Rogucki jak i Swine?Swine pisze: ↑pn lut 26, 2024 8:18 pm Chupacabra ci zaćwierka.
Przegrzany.
x1=x1
Bo lokalizacja mówi o byciu Pio w dwóch miejscach jednocześnie ale to nauka a nie religia.
Ale tylko ja tak mam
Ja to 23 Michael Jordan. Ben Howard. Itp. tv i radio internet kłamie.
Program nauczania nie nadąża. Za rozwojem nauki
IvaOrlenaUnita@#
Tłumaczy.
Tłumaczy.