Usunięcie konta z evotu a Prawo
Moderator: moderatorzy
Usunięcie konta z evotu a Prawo
"Pkt.5, 4:Usunięcie konta oraz/lub usunięcie wszystkich postów jest możliwe tylko w przypadku, gdy jego pozostawienie niosłoby realną szkodę dla użytkownika. W szczególności nie usuwamy konta z samego tylko powodu, że użytkownik nie chce z niego więcej korzystać. W tym ostatnim przypadku proszę po prostu nie odwiedzać forum"
Ta część regulaminu evotu jest niezgodna z obowiązującym prawem, a więc jest nieważna.
Wobec tego proszę o usunięcie mojego konta użytkownika z evotu.
Pozdrawiam
Ta część regulaminu evotu jest niezgodna z obowiązującym prawem, a więc jest nieważna.
Pozdrawiam
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Re: Usunięcie konta z evotu a Prawo
Cały evot ciągnie na drucie januszka 100%
Ciągnij i ty
Ciągnij i ty
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum
Nie lubię imienia Janusz, czy tam Januszek, a na osoby homoseksualne, czy biseksualne mam coś w stylu alergii, wiadomo, że na jakiejś podstawie, ale nie muszę tego tłumaczyć.
Druta niech ciągną, czy tam robią z nim coś innego ci co tego chcą i to lubią.
Druta niech ciągną, czy tam robią z nim coś innego ci co tego chcą i to lubią.
A Anuszka to postać negatywna z Mistrza i Małgorzaty Bułhakowa.
Dodać do tego imienia j i będzie j anuszka
Dodać do tego imienia j i będzie j anuszka
- Catastrophique
- bywalec
Musisz założyć sprawę Zbyszkowi. Niech idzie siedzieć xD.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
poplułem monitor sokiem XDCatastrophique pisze: ↑czw sty 11, 2024 8:14 am Musisz założyć sprawę Zbyszkowi. Niech idzie siedzieć xD.
Najprawdopodobniej jesteś z tych, którzy uważają, że krowa to piękny ptakCatastrophique pisze: ↑czw sty 11, 2024 8:14 am Musisz założyć sprawę Zbyszkowi. Niech idzie siedzieć xD.
Obyś wykrakał. Wszyscy działacze Pisu powinni siedzieć.Catastrophique pisze: ↑czw sty 11, 2024 8:14 am Musisz założyć sprawę Zbyszkowi. Niech idzie siedzieć xD.
Zwracanie sie do zbyszka nie ma sensu. Z własnej woli nie usunie twojego konta. Teraz jest zresztą zajęty. Po akcji niszczenia dokumentów w ministerstwach i urzędach pewnie robi zadymy w zwiazku z osadzeniem kryminalistów Wąsika i Kamińskiego.Zdrowa pisze: ↑śr sty 10, 2024 9:03 pm "Pkt.5, 4:Usunięcie konta oraz/lub usunięcie wszystkich postów jest możliwe tylko w przypadku, gdy jego pozostawienie niosłoby realną szkodę dla użytkownika. W szczególności nie usuwamy konta z samego tylko powodu, że użytkownik nie chce z niego więcej korzystać. W tym ostatnim przypadku proszę po prostu nie odwiedzać forum"
Pozdrawiam
- Catastrophique
- bywalec
Yyyy no piekny, oczywiscie, tylko gałąź się pod nią łamie.Zdrowa pisze: ↑czw sty 11, 2024 12:29 pmNajprawdopodobniej jesteś z tych, którzy uważają, że krowa to piękny ptakCatastrophique pisze: ↑czw sty 11, 2024 8:14 am Musisz założyć sprawę Zbyszkowi. Niech idzie siedzieć xD.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
- Catastrophigłupek
- bywalec
- Status: Upośledzony
Życie jest przygodą dla odważnych albo niczym. |"I do not fear for You are with me" | Semper in altum