Podziękowanie za prace Zbyszka, administratora !
Moderator: moderatorzy
- FreshEscape
- bywalec
Podziękowanie za prace Zbyszka, administratora !
Zbyszku, nie bylo okazji i nikt nie pisał. Ale jesteśmy ci wszyscy wdzięczni. Za to że forum, po latach dysfunkcji. I braku możliwości pisania. Bo forum ciągle nie działało. Ze to wszystko naprawiłeś i ogarnąłes i forum, jest praktycznie non stop dostępne dla wszystkich !!!
Dzięki kolego !!!
Dzięki kolego !!!
- Katastrofa
- bywalec
Re: Podziękowanie za prace Zbyszka, administratora !
Dla mnie to forum jest potrzebne do komunikacji z ludźmi oraz że społeczeństwem całym.
mam nadzieję, że to przeczyta.FreshEscape pisze: ↑śr cze 28, 2023 2:27 pm Zbyszku, nie bylo okazji i nikt nie pisał. Ale jesteśmy ci wszyscy wdzięczni. Za to że forum, po latach dysfunkcji. I braku możliwości pisania. Bo forum ciągle nie działało. Ze to wszystko naprawiłeś i ogarnąłes i forum, jest praktycznie non stop dostępne dla wszystkich !!!
Dzięki kolego !!!
- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Kurde ale to nie sarkazm? Forum ledwo co zipie. Czasem zawiesza się w ogóle. O wyszukiwarce można właściwie powiedzieć, że jej nie ma. Widzę tu dużo spraw wymagających interwencji Zbyszka...
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- Katastrofa
- bywalec
Zbychu aka Zbych to dobry informatyk stary.
- FreshEscape
- bywalec
Być szczesliwym, to rozumiec to co sie słyszy i nie doszukiwać sie ukrytej treści.
To żaden sarkazm, po prostu nie bylo cie tutaj jakis jeszcze czas temu, kiedy miedzy ranem a wieczorem, przy wejsciu na forum pojawiał sie komunikat tylko że forum jest przeciązone i nic zobaczyć nawet nie mozna było, a już nie mówie o pisaniu...
To żaden sarkazm, po prostu nie bylo cie tutaj jakis jeszcze czas temu, kiedy miedzy ranem a wieczorem, przy wejsciu na forum pojawiał sie komunikat tylko że forum jest przeciązone i nic zobaczyć nawet nie mozna było, a już nie mówie o pisaniu...
- Catastrophique
- bywalec
Dobry sarkazm, ale mam nadzieję, ze zamierzony.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- FreshEscape
- bywalec
No i nie byłbym sobą, jak bym do miodziku na uszy nie wrzucił łyszki dziekciu !!! Ko odpowiada za pozycjonawanie wpisów, w NOWE WPISY ? Są nowe tematy, nowi ludzie. Nie ma tam w ogóle powiadomienia ze taki nowy temat ktos napisał. A odwieczna spierolina typu KONIEC WOJEN karuny, po każdym wpisie pojawia sie jako nowa treś na forum ? O co tu chodzi ?
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
Hipokryzja może raczej.
Stawiam jednak na zwykłą ściemę, po tym co o Zbyszku już wcześniej pisał. Dział zaufanych taki mu potrzebny nagle?

Zbyszek to nie wasz kolega z MiT no chyba że tak?
- FreshEscape
- bywalec
Karuna, idz na spacer. Zagadaj babke w warzywniaku. Pofliturj z z kimś. Bo od tego, od lat siedzenia tutaj. Już ci tak bije, ze sam nie wiem jak cie nawet komentować. Bo darcie łacha nic nie daje. Są tutaj ludzie w cięzszym stanie od ciebie. Ale wiekszej dupolizowtaje pi.dy nie ma, nie będzie i nie było.
Pismo mówi jasno, dobro bedzie nagradzane i chwalone, a zło. W prost przeciwnie. Zbyszek i forum to nie moje dziecko, co bezwarunkowo jest kochane.
Nie wiem, i wątpie w twoją schizofrenie, raczej obstawiam na jakies poza skalowe zabuzenia osobowości. Czyli kilka róznych zmentnień charakteru i osobowosci...
Pismo mówi jasno, dobro bedzie nagradzane i chwalone, a zło. W prost przeciwnie. Zbyszek i forum to nie moje dziecko, co bezwarunkowo jest kochane.
Nie wiem, i wątpie w twoją schizofrenie, raczej obstawiam na jakies poza skalowe zabuzenia osobowości. Czyli kilka róznych zmentnień charakteru i osobowosci...
- Dobro
- zaufany użytkownik
Tyle negatywności w jednym poście...
A ja obstawiam, że może i masz schizofrenię ale co z tego? No nic..
A ja obstawiam, że może i masz schizofrenię ale co z tego? No nic..

- FreshEscape
- bywalec
- Dobro
- zaufany użytkownik
Ogarnij się lepiej, trudno odpowiadać na twe urojenia.

- miś wesołek
- zaufany użytkownik
- Status: aktor pisarz poeta. ostatnio mnie wystawiali na brodwayu
Ale ja tak w sumie mało rozumiem takie ładunki emocjonalne od użyszkodników. Nie, jednak nie mógłbym być moderatorem
Wstyd mi było, kiedy zdałem sobie sprawę, że życie to bal kostiumowy, a ja przyszedłem z prawdziwą twarzą.
- FreshEscape
- bywalec
Odpowiem chu..o ale tak na prawde sam pracujesz na to jak jesteś traktowany i nie mieszaj tego z tym że ktoś ma urojenia, bo jak ktoś sie już tutaj nie ma za co złpać. To pisze że ktoś ma urojenia, a najczęsciej sam je ma i zaburzony odbiór świata...
- FreshEscape
- bywalec
Zacząłem, założyłem temat z podziękowaniami dla Zbyszka i miodem na uszy dla niego. Sam poczułeś jakąś zaborczośc że nie masz go na wyłącznosć i zacząłeś coś piepszyć. Ze mam być wdzieczy itd... Tego sam nie widzisz ? Prawda ? A piszesz ze to inni są negatywni, ja pier...ole ! Był fajny temat, jak zwykle musiałeś zamieszać bo ci sie wydaje że to twoje forum..ehh spadaj chłopie i leki dobierz...
A nie mówie już żę jak zwykle wpisyu twoje znikają w komentarzach !!! Co ja nie mam prawa po wylogowaniu już nic zmienić. A ty po wielu godzinakch usuwasz treści o jakichś zaufanych, usuwasz se to kiedy chcesz i w sumie nikt nie kto jest zjeb, a ci co o tobie piszą wychodzą na idotów, bo po czasie nikt nie wie. Kto do czego sie odnosi....
LUDZISKA PISZECIE KOMENTY W TEMATACH, NA TYM FORUM, ZAWSZE I WSZĘDZIE CYTUJCIE CAŁA WYPOWIEDZ TEGO KTO CO NAPISAŁ. bO TO PÓŁ FORUM CO ZNIKA JEST WPROST TUTAJ CHORE !!!!
A nie mówie już żę jak zwykle wpisyu twoje znikają w komentarzach !!! Co ja nie mam prawa po wylogowaniu już nic zmienić. A ty po wielu godzinakch usuwasz treści o jakichś zaufanych, usuwasz se to kiedy chcesz i w sumie nikt nie kto jest zjeb, a ci co o tobie piszą wychodzą na idotów, bo po czasie nikt nie wie. Kto do czego sie odnosi....
LUDZISKA PISZECIE KOMENTY W TEMATACH, NA TYM FORUM, ZAWSZE I WSZĘDZIE CYTUJCIE CAŁA WYPOWIEDZ TEGO KTO CO NAPISAŁ. bO TO PÓŁ FORUM CO ZNIKA JEST WPROST TUTAJ CHORE !!!!
- Dobro
- zaufany użytkownik
Po *słowo niedozwolone* ty do mnie piszesz jeszcze cokolwiek? Bardziej toxycznej persony tu nie było, jeszcze mnie będzie winić.. nie masz żadnych podstaw do tego.
Wyszło jakie masz intencje, kropka.
Wyszło jakie masz intencje, kropka.

- FreshEscape
- bywalec
Karuna !!! |Chłopie, ty z nikim o niczym nie piszesz !!! Dla ciebie każdy ma złe intencje, nawet jak te intencje są dobre !!! Już to pokazywałeś moderowaniem i calą swoją historią na forum. Próbujesz być lepszy, inteligentny, smieszny, a tak na prawde sie boisz i nie masz nic do powiedzenia. Taka prawa. A jedyny co robisz to mieszasz, bo forum to jedyne co masz i ciągle czujesz zagrożenie że ktoś ci tutaj coś zabiera !!!