Chcę powiedzieć że...
Moderator: moderatorzy
- Słonecznik1
- bywalec
Re: Chcę powiedzieć że...
materializmu też nie lubie
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
zhakowałem dzisiaj chipy z abilify, mam pod kontrolą całą bandę schizolków xd

- Catastrophique
- bywalec
Zlosliwym trzeba jeszcze umiec być.Słonecznik1 pisze: ↑ndz kwie 16, 2023 5:24 pm dziękuje za to co napisałeś , niestety bywam złośliwy ale nie chcę nikomu raczej nic zrobić
Twoje teksty sa pozal sie Boze

Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

W ogóle są niektóre typy ludzi, że się wydaje, że są na wymarciu. Elektrycy, hydraulicy, taksówkarze. Teraz już po pięćdziesiątce. Mają nawet taki typ urody, że się wydaje, że w naturze już nie występują. A są opoką. Są mądrzy życiowo, choć wiedzą, że światem rządzi pieniądz, więc zaciskając zęby, robią swoje.
Polonista się odezwał. Jak z koziej dupy trąbka.Catastrophique pisze: ↑ndz kwie 16, 2023 10:58 pmZlosliwym trzeba jeszcze umiec być.Słonecznik1 pisze: ↑ndz kwie 16, 2023 5:24 pm dziękuje za to co napisałeś , niestety bywam złośliwy ale nie chcę nikomu raczej nic zrobić
Twoje teksty sa pozal sie Boze.
Mój ojciec na początku małżeństwa wniósł do wspólnego związku neseser z brudnymi skarpetkami.i brudne gacie. Zostali ze sobą zeswatani, mama była zaślepiona jego uczynnością, ta pozorna nieśmiałość musiała jej się wydać atrakcyjna. Oboje rodziców pracowało, tylko mama przeszła na wcześniejszą emeryturę, a ojciec nawet dorabia, mimo zaawansowanego wieku. A teraz, będąc jeszcze silnym fizycznie i stosując logomachię, myśli, że ma władzę nad Nami. Przy okazji inwigiluje w nielegalny sposób. Bo brat za młodu widział, jak roztańczone laski w dyskotece zaspakajają przyszłych policjantów, co jeszcze nie wiedzieli, jaki zawód obiorą. Czy będą jakieś konsekwencje za ten wpis, nie wiem, ale to samo powiedziałam sędziemu rodzinnemu w listopadzie 2022. Tam w psychiatryku personel wie, kto z pacjentów ćpa, ale zasłaniają się tajemnicą lekarską. I jeszcze to doświadczenie bycia przekazywaną psychiatrom przez policję w bezrefleksyjny sposób, mimo iż w ten dzień nie było się zagrożeniem dla cudzego, bądź własnego życia, tylko trochę za bardzo gadatliwym i ofensywnym, co u mnie nie jest częste.
- Catastrophique
- bywalec
Tak jak i Twoj belkot, Meduza.Meduzola pisze: ↑pn kwie 17, 2023 12:41 amPolonista się odezwał. Jak z koziej dupy trąbka.Catastrophique pisze: ↑ndz kwie 16, 2023 10:58 pmZlosliwym trzeba jeszcze umiec być.Słonecznik1 pisze: ↑ndz kwie 16, 2023 5:24 pm dziękuje za to co napisałeś , niestety bywam złośliwy ale nie chcę nikomu raczej nic zrobić
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Tu nie chodzi o poprawność gramatyczna, ale poziom dowcipu.Meduzola pisze: ↑pn kwie 17, 2023 12:41 amPolonista się odezwał. Jak z koziej dupy trąbka.Catastrophique pisze: ↑ndz kwie 16, 2023 10:58 pmZlosliwym trzeba jeszcze umiec być.Słonecznik1 pisze: ↑ndz kwie 16, 2023 5:24 pm dziękuje za to co napisałeś , niestety bywam złośliwy ale nie chcę nikomu raczej nic zrobić
Tik tak tik tak

Lepszy twój jazgot. Jak mówisz, to bulgoczesz.
- Catastrophique
- bywalec
Raczej się krztusze, ze smiechu
.

Tik tak tik tak

W innym wątku pisałam o pozwie o dobra osobiste na policję
Prawnik przyznany z urzędu stwierdził że najlepiej wycofać pozew; za tydzień będzie werdykt :O
Obawiam się kosztów sądowych :/
Honor / duma / złość - kosztuje ;-)
Prawnik przyznany z urzędu stwierdził że najlepiej wycofać pozew; za tydzień będzie werdykt :O
Obawiam się kosztów sądowych :/
Honor / duma / złość - kosztuje ;-)
- Catastrophique
- bywalec
Organizuje dziś ognisko dla znajomych. Ma byc ok. 30 osob.
Tik tak tik tak

- Catastrophique
- bywalec
Było powyżej 40 osób. Ognisko bardzo udane. A po ognisku poszliśmy na afterek do pubu.
Tik tak tik tak

better living through chemistry
- Catastrophique
- bywalec
Zadziwia i nieco smuci mnie fakt jak ludzie w dzisiejszych czasach sa slabi psychicznie. Wylęgarnia cipek życiowych :/.
Czesto to idzie w parze z nienawiścią, niespełnieniem, żalem, chęcią zemsty, wyżycia się na innych (glownie na tych, którym do pięt nie dorastaja) i całkowitym oderwaniem od rzeczywistości połączonym z często skrajnie naiwnym samooszukiwaniem sie. I oni to wiedzą, ale sa zbyt leniwi i strachliwi aby ruszyć dupę i coś zmienić :/.
Czesto to idzie w parze z nienawiścią, niespełnieniem, żalem, chęcią zemsty, wyżycia się na innych (glownie na tych, którym do pięt nie dorastaja) i całkowitym oderwaniem od rzeczywistości połączonym z często skrajnie naiwnym samooszukiwaniem sie. I oni to wiedzą, ale sa zbyt leniwi i strachliwi aby ruszyć dupę i coś zmienić :/.
Tik tak tik tak

-
- bywalec
- Status: Zawodowiec
Aż się proszą by je życiowo kijem od miotły wyruchać

Buk, humor, dziczyzna!
- Catastrophique
- bywalec
Już są ruchami przez życie i innych, ale sami te 4 litery nadstawiają.
Tik tak tik tak

- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Dzięki niej jest mi cieplej i nie czuję się już taka rozchwiana. Jestem szczęśliwa. Teraz dopiero czuję, że mogę zaczynać dzień..."Bez tego czuję się jak g***o"
Normalnie jakbym czytał o moich lekach i porannym tabsiku :/ Chyba wiele przed nami ukrywają.. A potem człowiek czyta taki artykuł na Onecie i robi mu się zimno:
https://noizz.pl/informacyjne/dzieki-ni ... sa/2rhc6lb
Normalnie jakbym czytał o moich lekach i porannym tabsiku :/ Chyba wiele przed nami ukrywają.. A potem człowiek czyta taki artykuł na Onecie i robi mu się zimno:
https://noizz.pl/informacyjne/dzieki-ni ... sa/2rhc6lb
miotłą to cie zrobili,dlatego masz takie niedojebane teksty.