Oddam za darmo książkę "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" Allena Carra

Tu można umieszczać także odnośniki do swoich ofert na innych serwisach, np. allegro.pl lub tablica.pl

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
Bright Angel
zaufany użytkownik

Oddam za darmo książkę "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" Allena Carra

Post autor: Bright Angel »

Oddam za darmo książkę "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" Allena Carra. Książka jest w b. dobrym stanie.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Storm
bywalec

Re: Oddam za darmo książkę "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" Allena Carra

Post autor: Storm »

Nie wiem czy książka została oddana - ale dla każdej osoby palacej śmiało polecam ten kierunek.
Awatar użytkownika
AniaNieIstnieje
zaufany użytkownik

Re: Oddam za darmo książkę "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" Allena Carra

Post autor: AniaNieIstnieje »

Popieram w 100%! Wielu palaczy nie wierzy, że przeczytanie książki może w tej kwestii pomóc. Ja również należę do tych, którym się udało. Lektura publikacji Allena Carra na pewno nie zaszkodzi. Nie macie nic do stracenia.
Najsmutniejsza jest świadomość, że najgorsze w tym wszystkim nie jest to czego nie ma a to co jest...
Awatar użytkownika
unreal
zaufany użytkownik

Post autor: unreal »

Mnie się udało połowicznie. Zredukowałam z 12 do 3 papierosów, ale nie tracę nadziei.
LaDopamina
Jonny1988
zaufany użytkownik

Post autor: Jonny1988 »

unreal pisze: pt kwie 07, 2023 1:16 pm Mnie się udało połowicznie. Zredukowałam z 12 do 3 papierosów, ale nie tracę nadziei.
Jak zapale sporadycznie to kręci mi się w głowie
Awatar użytkownika
unreal
zaufany użytkownik

Post autor: unreal »

Jonny1988 pisze: pt kwie 07, 2023 4:21 pm Jak zapale sporadycznie to kręci mi się w głowie
mnie też
LaDopamina
ODPOWIEDZ

Wróć do „sprzedam, kupię, zamienię, oddam”