Oddam za darmo książkę "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" Allena Carra
Moderator: moderatorzy
- Bright Angel
- zaufany użytkownik
Oddam za darmo książkę "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" Allena Carra
Oddam za darmo książkę "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" Allena Carra. Książka jest w b. dobrym stanie.
Just remember that death is not the end. Heaven or hell? The choice is Yours.
Re: Oddam za darmo książkę "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" Allena Carra
Nie wiem czy książka została oddana - ale dla każdej osoby palacej śmiało polecam ten kierunek.
- AniaNieIstnieje
- zaufany użytkownik
Re: Oddam za darmo książkę "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie" Allena Carra
Popieram w 100%! Wielu palaczy nie wierzy, że przeczytanie książki może w tej kwestii pomóc. Ja również należę do tych, którym się udało. Lektura publikacji Allena Carra na pewno nie zaszkodzi. Nie macie nic do stracenia.
Najsmutniejsza jest świadomość, że najgorsze w tym wszystkim nie jest to czego nie ma a to co jest...
Mnie się udało połowicznie. Zredukowałam z 12 do 3 papierosów, ale nie tracę nadziei.
LaDopamina