Co chcesz na forum?

dział techniczny, tu proszę kierować pytania i uwagi do administratora i moderatorów

Moderator: moderatorzy

Awatar użytkownika
pingui
bywalec
Status: Guru

Re: Co chcesz na forum?

Post autor: pingui »

Catastrophique pisze: sob mar 11, 2023 3:49 pm Tak, wiemy juz Amannn, ze zglaszasz wszystko co pisze z czestotliwoscia karabinu maszynowego xD.
No i gdzie ten ban? xD
Wiesz, Zbyszek, w tym wypadku to ci mocno wspolczuje xD.
Po prostu widocznie nie kwalifikujesz się do bana i tyle. Ja tu nie będę podważał decyzji Pana Administratora Zbigniewa. Widać musisz jeszcze popracować nad tym swoim banem. Poza tym chyba sporo osób tutaj jednak darzy Cię jakimś rodzajem sympatii, w końcu jesteś wieloletnim użytkownikiem i to że akurat Twój stan zdrowia aktualnie się pogorszył nie przekreśla Ciebie jak człowieka i wieloletniego użytkownika forum. Tylko od Ciebie więc zależy jak tutaj potoczą się Twoje losy.
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

Jonny1988 pisze: sob mar 11, 2023 4:04 pm
Catastrophique pisze: sob mar 11, 2023 3:49 pm
pingui pisze: sob mar 11, 2023 3:46 pm ma wszystkie posty zgłoszone w których Karton ubliża chorym.
Tak, wiemy juz Amannn, ze zglaszasz wszystko co pisze z czestotliwoscia karabinu maszynowego xD.
No i gdzie ten ban? xD
Pingui i Amman to jeden osobnik?
Oczywiście. Sam nie zauważyłeś po treści postów ich "obydwu"?
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Awatar użytkownika
Catastrophique
bywalec

Post autor: Catastrophique »

pingui pisze: sob mar 11, 2023 4:13 pm
Catastrophique pisze: sob mar 11, 2023 3:49 pm Tak, wiemy juz Amannn, ze zglaszasz wszystko co pisze z czestotliwoscia karabinu maszynowego xD.
No i gdzie ten ban? xD
Po prostu widocznie nie kwalifikujesz się do bana i tyle. Ja tu nie będę podważał decyzji Pana Administratora Zbigniewa. Widać musisz jeszcze popracować nad tym swoim banem. Poza tym chyba sporo osób tutaj jednak darzy Cię jakimś rodzajem sympatii, w końcu jesteś wieloletnim użytkownikiem i to że akurat Twój stan zdrowia aktualnie się pogorszył nie przekreśla Ciebie jak człowieka i wieloletniego użytkownika forum. Tylko od Ciebie więc zależy jak tutaj potoczą się Twoje losy.
Patrzcie jak teraz kombinuje aby nie wygladalo, ze pisze podobnie jak Amannn xD.
Tik tak tik tak ;) | "To boldly go where no one has gone before"
Jonny1988
zaufany użytkownik

Post autor: Jonny1988 »

Catastrophique pisze: sob mar 11, 2023 4:43 pm
Catastrophique pisze: sob mar 11, 2023 3:49 pm
Tak, wiemy juz Amannn, ze zglaszasz wszystko co pisze z czestotliwoscia karabinu maszynowego xD.
No i gdzie ten ban? xD
Oczywiście że zauważyłem napisałem bo chciałem się upewnić.
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Czyżby to już paranoja grupowa? :lol: Czy wyście powariowali? :mrgreen:
cezary123
zaufany użytkownik

Post autor: cezary123 »

pingui pisze: sob mar 11, 2023 2:33 pm Karton akurat ma to na co zasłużył, czytaj odebrany status zaufańca
Głupio wyszło, bo to przeze mnie stracił ostatnio ten status. Chciał biedaczek ćwiczyć odwagę na mnie i usiłował podważać, podawać w wiarygodność to co pisałem, a pisałem o dosyć wrażliwych sprawach osobistych wtedy. Zdenerwowałem się na niego, bo zaatakował to co pisałem, że to nie może być przecież prawda. Gówniarzowata prowokacja z jego strony.
cezary123
zaufany użytkownik

Ale tak na dobrą sprawę, to co on dobrego uczynił na tym forum? Czego tu szuka oprócz klientów do swoich szkoleń?
Awatar użytkownika
pingui
bywalec

Hmm, no coś w tym jest co piszesz. Fakt, jak go zbanują to nie będzie jakaś wielka strata dla forum i użytkowników ale jednak jednego nietuzinkowego użytkownika będzie mniej. Bądź co bądź jest z niego oryginał :lol: :clap: Raczej jednak nie zanosi się na ban, musiałby jeszcze nad tym popracować, a teraz zasadniczo pilnuje się bardzo i sobie nie folguje jak kiedyś, najwyżej z tych swoich subkont, a i to rzadko.
Faktycznie, nikomu tu nigdy chyba dobrego słowa nie powiedział, tylko się wywyższa, ewentualnie czymś się chwali. Mając taką wiedzę i jakieś tam zaplecze merytoryczne mógłby zdziałać sporo dobrego na forum ale widać, że chyba nie on. Dawno zauważyłem, że jest totalnie niereformowalny, bardzo mocno zakotwiczonych w swoich skostniałych poglądach, taki zatwardziały zeszłoroczny kasztan :lol: Ponoć tylko stół nie zmienia zdania i jeszcze jak widać Karton :icon-mrgreen:
cezary123
zaufany użytkownik

Najlepiej Januszka olewać.
cezary123
zaufany użytkownik

Będzie mi dalej wmawiał, że nieprawda to co prawdą było, co przeżyłem i co robię, to uznam go za kompletnego wariata i tyle.
cezary123
zaufany użytkownik

Akurat wtedy miałem nastrój do szczerych zwierzeń na forum. Nie widzę potrzeby udowadniania, że to była prawda, bo nie o to poszło, a o takie gówniarskie lekceważenie, że przecież to dla mnie nieosiągalne, niemożliwe, przecież ja bym tak nie potrafił, bałbym się lub nie zdecydował.
Na to mogę machnąć ręką. Nie wiadomo czy to złośliwe czy przez nieufność chorobową.
Wycofałem się z relacji z kobietą, bo nie chciałem, żeby była napiętnowana przeze mnie jakimiś problemami związanymi z efektem choroby psychicznej. Później szukałem tu na forum kobiety, która sama ma diagnozę i w razie czego nie przerazi się, udźwignie to w środowisku i w nas, ale to też niekoniecznie by nas uszczęśliwiło, więc teraz nie szukam. Pewne bezinteresowne przyjaźnie zawarłem dzięki forum i jestem zadowolony. I tak muszę żyć sam dla siebie i sam sobie radzić.
Ostatnio więc na forum i w internecie na jego tle szukałem tylko trochę intelektualnej pożywki i rozrywki, dopóki sobie studiowałem i tyle.
Jonny1988
zaufany użytkownik

cezary123 pisze: ndz mar 12, 2023 2:46 pm Akurat wtedy miałem nastrój do szczerych zwierzeń na forum. Nie widzę potrzeby udowadniania, że to była prawda, bo nie o to poszło, a o takie gówniarskie lekceważenie, że przecież to dla mnie nieosiągalne, niemożliwe, przecież ja bym tak nie potrafił, bałbym się lub nie zdecydował.
Na to mogę machnąć ręką. Nie wiadomo czy to złośliwe czy przez nieufność chorobową.
Wycofałem się z relacji z kobietą, bo nie chciałem, żeby była napiętnowana przeze mnie jakimiś problemami związanymi z efektem choroby psychicznej. Później szukałem tu na forum kobiety, która sama ma diagnozę i w razie czego nie przerazi się, udźwignie to w środowisku i w nas, ale to też niekoniecznie by nas uszczęśliwiło, więc teraz nie szukam. Pewne bezinteresowne przyjaźnie zawarłem dzięki forum i jestem zadowolony. I tak muszę żyć sam dla siebie i sam sobie radzić.
Ostatnio więc na forum i w internecie na jego tle szukałem tylko trochę intelektualnej pożywki i rozrywki, dopóki sobie studiowałem i tyle.
miej wyjeb...ane na januszka bo inaczej szkoda zdrowia
cezary123
zaufany użytkownik

Jonny1988 pisze: ndz mar 12, 2023 4:13 pm
miej wyjeb...ane na januszka bo inaczej szkoda zdrowia
Ja już wiem jak z nim postępować. Drażni się ze mną parę lat.
cezary123
zaufany użytkownik

Ale rzeczywiście, nie chcę dostać nadciśnienia czy czegoś.
cezary123
zaufany użytkownik

:mrgreen:
Ostatnio zmieniony pn mar 13, 2023 7:31 pm przez cezary123, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Post autor: Amannn »

Jonny1988 pisze: sob mar 11, 2023 4:57 pm
Catastrophique pisze: sob mar 11, 2023 4:43 pm
Oczywiście że zauważyłem napisałem bo chciałem się upewnić.
Johnny może czas powiedzieć o tym twojemu psychiatrze? Katastrofa już się pewnie do tego swojemu przyznał.
Jonny1988
zaufany użytkownik

Zacznij żyć życiem a nie tylko forum i to pod dwoma nickami. Tyle mam tobie do powiedzenia.
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Powiedz to nie mi ale swojemu psychiatrze ze wydaje ci się ze dwie różne osoby są jedna i ta sama.
Ostatnio zmieniony wt mar 14, 2023 2:01 pm przez Amannn, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
FreshEscape
bywalec

Post autor: FreshEscape »

Amannn pisze: pn mar 13, 2023 7:47 pm Wiesz mnie to i pingui może śmieszyć ale wy macie poważne problemy. I to jest choroba schizofrenia się nazywa. I na to są leki Tylko trzeba je brać i w dawkach odpowiednich. A je jak mu już o tym powiesz ustali ci psychiatra.
Czegoś tu nie rozumiem, chodzi mi o spójność twoich poglądów. Panie kleryku od amiszów. Jednocześnie pisze pani o tym, że leczenie jest w ogóle a feee i w ogóle, weż przestań. Ale jak to dotyczy ciebie to Norwegia i żadnych leków. Zastanawiałeś się kiedyś jak bardzo śmieszny jesteś ??? Zrozum dzieciaczku, że to jest forum schizofrenia.evot coś tam, coś tam. I tu rózne poglądy, nawet chorobowe są tak samo normalne. Jak twoja nienormalność !!! Przy czym, ty zgłaszasz ludzi co ci nie pasują do moderacji. A sam chcesz być uważany za guru, co tylko on, ma racje.... To co napisałeś to najlepszy żart jaki dziś usłyszałem hihi...
Awatar użytkownika
Amannn
zaufany użytkownik

Zawsze pisałem ze katastrofa musi iść do psychiatra aby ten ustalił mu odpowiednie dawki leków i sprawdził czy obecne nie są za małe . To ze coś robią w Norwegii nie znaczy ze ty albo katastrofa masz to robić . Zawsze uważałem i będę uważał ze w twoim przypadku i katastrofy leki to konieczność i to bezterminowo . Z tego co pisaliście na forum tak też uważają wasi psychiatrzy. To co dzieje się w Norwegii nie jest dla takich ludzi jak wy napewno . Nigdzie nie pisałem ci ani katastrofie ze leki są dla was fe. Owszem wywołują one skutki uboczne ale dla was to jest bezwzględna konieczność i żadne odstępstwa nie wchodzą w grę Wprost przeciwnie co ustali psychiatra jak mu pokażecie wasze posty najprawdopodobniej wymagacie obydwoje o wiele większych dawek leków bo obecne was za mało tłumią co ma bezpośredni wpływ na wasze forumowe zachowanie Zrozumiano?
ODPOWIEDZ

Wróć do „o tym forum”