Catastrophique - Ankieta: wysoce szkodliwy i bardzo niebezpieczny użytkownik
Moderator: moderatorzy
Re: Catastrophique - Ankieta: wysoce szkodliwy i bardzo niebezpieczny użytkownik
Katastrofa patrz i notuj kto odwodzi cię od szpitala i psychiatry.
Re: Catastrophique - Ankieta: wysoce szkodliwy i bardzo niebezpieczny użytkownik
Nie ma co być naiwnym, że się pogodzą. Do sądu obie strony po sprawiedliwość.
Zbyszek biedny co może im pomóc, najwyżej zamknąć dostęp do tej strony, a nie rozwiązać wojny.
Zbyszek biedny co może im pomóc, najwyżej zamknąć dostęp do tej strony, a nie rozwiązać wojny.
- Catastrophique
- bywalec
Amannn mnie zbyt nienawidzi aby chcieć się pogodzić. Nienawiść do mnie to jego całe życie. Mi on jest jednak całkowicie obojętny i nie miałbym nic przeciwko zgodzie.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

Tylko ze ja nie jestem z katastrofa poróżniony, żebym miał się z nim godzić Ja po prostu chce mu pomóc Ja go nie obrażam ani nie wyzywam . To on zionie nienawiścią. Pomawia i zniesławia.
A bo myśleliście, że tak łatwo będzie się pogodzić po czymś takim. Przemoc, prowokacje, krzywdy.
Trudna sprawa.
Trudna sprawa.
Tak tego wszystkiego dopuścił się katastrofa I będzie to robił dalej dopóki nie skorzysta z pomocy psychiatry
- Catastrophique
- bywalec
Nie odczulem tego co piszesz, Cezary, poza prowokacjami. ktore mam gdzies.
Jak mam byc szczery to mam na to wszystko wyj...
Tak jak pisałem, Amannn szkodzi wyłącznie sobie.
Jak mam byc szczery to mam na to wszystko wyj...
Tak jak pisałem, Amannn szkodzi wyłącznie sobie.
Tik tak tik tak
| "To boldly go where no one has gone before"

- pingui
- bywalec
- Status: Guru
Dobrze powiedziane, bardzo dobrze, jak zawsze zresztą Cezar w samo sedno. Amannn jednak to nie byle kto. Widać że jest to osoba niezwykle inteligentna do tego obeznana z prawem i psychiatrią. Może być nawet zupełnie zdrowy. Tak bywa, że czasem się zalezie za skórę nie temu co trzeba. Przeskrobał se Katafon o jeden raz za dużo i tyle. Myślał że będzie obrażał i poniżał bezkarnie wywyższał się nad psycholkami a tu klopscezary123 pisze: ↑śr lut 08, 2023 7:55 pm Podejrzewam, że przyczyną wojny jest jakaś ostra uraza między nimi, zlekceważona, bo to internet i anonimowość, przypadkowi obcy dla siebie ludzie itd. Ktoś komuś dokopał, ktoś oddał i myślą, że teraz rozwiąże się przez wzajemną pogardę i dalsze niszczenie przeciwnika.
Niestety to będzie się jątrzyć, nie trzeba było ufać, że w internecie można tak pogrywać z niby
obcymi "randomami", którzy znikną jak postaci z gier komputerowych.

Ja to bym już dawno odpuścił ale tak na dobrą sprawę nie wiemy kim jest Amannn. Równie dobrze może to być jakiś zaklęty wróg Katastrofy nawet z reala o czym ten nie podejrzewa. Skoro tu sobie z nami pozwalał to ni wiadomo komu nacisnął na odcisk w Wawie. Widać jest to też osoba zupełnie pochłonięta swoją misją i co do niej jest niezłomna przekonana o swojej racji. Fakt pozostaje faktem, że jest to osoba nieprzeciętna. Widać jak rozgromił w dwa migi cała klikę forumową. Mało tego nawet spowodował odebranie statusów czy modów! Tak to w życiu jest lepiej nie zadzierać bo nigdy nie wiesz na kogo trafisz i kto jest po drugiej stronie szklanego ekranu. Może nawet nie tyle co nie zadzierać, tylko zawsze i we wszystkim warto zważać na drugiego człowieka i samemu być człowiekiem.
W tym miejscu postuluję, odpuście i zakopcie topór wojenny. Zapalcie może fajkę pokoju czy co. Szkoda siły i energii na zemstę. Zycie jest zbyt piękne żeby je marnować w ten sposób. To tak ode mnie, pozdro
- FreshEscape
- bywalec
No tak, w sumie przeciez dopiero u schłkku życia możemy stwierdziać jaki jest nasz partner. Bo po tym jak go opisujesz wynika za tam wiercenie wspólne odbytów odbywa sie co noc. Nie da sie ukryc po tym co napisałeś że jesteście homoseksualną parą.
- pingui
- bywalec
Jesteś zbok i patus wszyscy tu o tym dawno wiemy. I pies cię trącałFreshEscape pisze: ↑czw lut 09, 2023 5:18 pmNo tak, w sumie przeciez dopiero u schłkku życia możemy stwierdziać jaki jest nasz partner. Bo po tym jak go opisujesz wynika za tam wiercenie wspólne odbytów odbywa sie co noc. Nie da sie ukryc po tym co napisałeś że jesteście homoseksualną parą.

-
- zaufany użytkownik
Kto się czubi ten się lubi xd

Nie nie lubię katastrofy A ty go lubisz?
- pingui
- bywalec
Nie, widać po prostu ogromną determinację tego człowieka w tym co robi i równie wielką siłę charakteru i za to darzę go szacunkiem.FreshEscape pisze: ↑czw lut 09, 2023 5:18 pm Nie da sie ukryc po tym co napisałeś że jesteście homoseksualną parą.
Czasem jednak warto odpuścić moim zdaniem, szkoda czasu.
Chyba że jest to część większego zamysłu.. zesłania Katafona na Syberię

Czyżby ankieta czy Katafon pojedzie na Syberię?

Na syberię tak . Tam go potraktują haloperidolem. A to jest jedyne skuteczne lekarstwo na katastrofę.
- FreshEscape
- bywalec
Siłę kurna czeeeeeegoooo ? Charakteru ?!!!!? hahahaha. Chłopie nie myl paranoi, mani i obsejsji z jakimś charakterem ! Czy chłop co wykorzystuje, zneca sie psychicznie i fizicznie na kobietą. Ona w końcu sie z nim rozstaje. A on potem siedzi pod jej domem, straszy ją grozi. A przede wszystkim w tym wszystkim czuje się i mówi całemu śwaitu że jest jej ofiarą i to on jest poszkodowany. Według ciebie też to świadczy o sile jego charakteru ?
Jesteście tu z ammanem już dłuższy czas. Czy napisaliscie cokolwiek o sobie od siebie. Nie !!! Nie macie żadnych myśli, przemyśleń czy doswiadczeń. Jedyną waszą siłą bytu jest komentowanie, krytykowanie i sądzenie tego co mówią inni.
Freshescape jak chcesz to pisz o sobie . Jak dotąd nie napisałeś nic o swoich zaburzeniach w tym seksualnych . Czekamy na twoje wynurzenia.
- FreshEscape
- bywalec
Rozmwa jak z głupim dzieckiem. Nie dośc że głópie to jeszcze z tego dumne. Smieje sie z twojego zachowania, a ty jak zwykle odbijasz potwierdzasz ze nic nie rozmumiesz i robisz to co zawsze. Czyli szukasz sobie pozywki zeby znalezc potwierdzenie ze to cały swiat zwariował a nie ty.
Freshescape masz psychozę lub stany psychotyczne podobne do tych katastrofy
- FreshEscape
- bywalec
Powiedziałeś już to i stwierdziłeś taki stan u 95% użytkowników tego forum. To już sie staje nudne. Jak brakuje po kopółką to zawsze jest ten sam tekst.... Zaczynasz sie robic męczący...
Sorry tam miał być pytajnik