Putin straszy czy mozliwa III wojna ?
Moderator: moderatorzy
- amigo
- zaufany użytkownik
Putin straszy czy mozliwa III wojna ?
Jak sadzicie, czy Rosja straszy wojna atomowa ? Czy to lezy tylko w propagandzie ?
Moim zdaniem, nie dojdzie do III wojny, poniewaz Rosja ma w interesie zagranac tereny Ukrainy a nie je zanieczyscic radioaktywnymi materialami.
Jesli juz doszloby do uzycia bomby atomowej przez Putina, to nie sadze ze NATO by sie posunelo do odwetu w postaci ''atomowki''.
Moim zdaniem, nie dojdzie do III wojny, poniewaz Rosja ma w interesie zagranac tereny Ukrainy a nie je zanieczyscic radioaktywnymi materialami.
Jesli juz doszloby do uzycia bomby atomowej przez Putina, to nie sadze ze NATO by sie posunelo do odwetu w postaci ''atomowki''.
- amigo
- zaufany użytkownik
Re: Putin straszy czy mozliwa III wojna ?
Rosja ma 3 opcję na wystrzelenie bomby atomowej. :
- silosy ziemne
- łodzie podwodne
- samoloty bombowe
- silosy ziemne
- łodzie podwodne
- samoloty bombowe
Moim zdaniem istoty z naszego gatunku nie wytrzymają jak nie użyją wszystkiego co naprodukowali na przeciwnika, całego śmiercionośnego arsenału, wcześniej czy później. Muszą to wypalić, wytłuc na kimś, po co ma leżeć nieużytkowane. Koszmar czai się w najbliższych latach lub wiekach. 

- amigo
- zaufany użytkownik
Trzeba zaopatrzyć się w tabletki z jodem. Oraz zaklepac sobie miejsce w bunkrze.
Rosjanie wycofują się spod Chersonia. Ukraina cieszy się.
https://www.rp.pl/konflikty-zbrojne/art ... alingradem
Co to może oznaczać? Dlaczego ma nie być tam w tym momencie Rosjan?!
Czyżby to owe miasto Putin ma w planach poświęcić w swojej strategii wojny?
Rozwali Odessę czy inne cenne większe miasto, to sam straci dobry łup.
"Władimir Putin powiedział Emmanuelowi Macronowi, że bomby atomowe zrzucone na Hiroszimę i Nagasaki są dowodem, iż "nie musisz przeprowadzać ataku nuklearnego na duże miasto, aby wygrać wojnę" - podają brytyjskie media powołując się na źródła dyplomatyczne".
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... -nagasaki/
"Kiedy będą mówić pokój i bezpieczeństwo, wtedy nagła zagłada na nich spadnie i nie ujdą".
Jak świat zamierza powstrzymać Rosję przed użyciem broni atomowej?
https://www.rp.pl/konflikty-zbrojne/art ... alingradem
Co to może oznaczać? Dlaczego ma nie być tam w tym momencie Rosjan?!
Czyżby to owe miasto Putin ma w planach poświęcić w swojej strategii wojny?
Rozwali Odessę czy inne cenne większe miasto, to sam straci dobry łup.
"Władimir Putin powiedział Emmanuelowi Macronowi, że bomby atomowe zrzucone na Hiroszimę i Nagasaki są dowodem, iż "nie musisz przeprowadzać ataku nuklearnego na duże miasto, aby wygrać wojnę" - podają brytyjskie media powołując się na źródła dyplomatyczne".
https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/202 ... -nagasaki/
"Kiedy będą mówić pokój i bezpieczeństwo, wtedy nagła zagłada na nich spadnie i nie ujdą".
Jak świat zamierza powstrzymać Rosję przed użyciem broni atomowej?
Wg niektórych źródeł to wojna trwa nadal, bo jako tako nikt nie podpisał chyba niczego pokojowego a ostatnia konstytucja miała trwać 20 lat, zatem jeśli mnie pamięć nie myli, teraz działamy na dawnych zasadach.
Wojna ogólnie chyba przekształciła się na taką bez widocznej krwi nie mniej wpływy chyba widać co chwilę.
Temat jakoś przestał mnie interesować jak poczytałem o prawie naturalnym i tym które nas skazuje.. Czyli wszelkie urzędy i instytucje, gdzie działa już prawo handlowe, morskie czy Bóg wie jakie...
Idąc dalej tym tropem okazuje się, że każdy urząd jest firmą z nadanym numerem duns - gdzieś jakby na innym kontynencie.. Zatem jako np policja czy ministerstwo lub ogólnie urząd nawet najwyższy... Podlegamy komuś innemu!
A to znaczy, że jesteśmy pionkami w grze/teatrze.
Tak wiec dzisiejsza cena opału, wywóz drzew z najstarszego lasu czy zasobów.. Wzrost cen energii czy żywności.. To wojna ekonomiczna i tu nie trzeba atomu.
Atomem dobrze się straszy. Manipuluje inne strefy świadomości.. I niczym nie różnimy się od republiki chińskiej jeśli chodzi o ograniczenia..
Na moje oko powinniśmy uczyć się prostych czynności bo za rentę i trzynastki niestety zbyt wiele nie ogarniemy dóbr.
Farmakologia to też poniekąd naboje.
Skażenie środowiska czy żywności powoduje napędzanie farmaceutycznej maszyny - więc to mechanizm jaki się łączy.
Znowu dozbrajanie to działanie na pojedyncze jednostki i instynkty samozachowawcze.. Wyzwalając strach przez ich działania..
Nie wiem jak to będzie dalej nie mniej Ukraina wg wszelkich doniesień to topowy kraj z zasobami.. Czuli ktoś kto położył tam łapę a zarazem przegrupował lud na wschód miał już dawno wszystko ukartowane.
My tylko myśleliśmy, że mur wystarczy z Zasiek...
Niszcza nas podziałem.
Ich odcięli od źródeł..
Dzis pomagam np polce z dziecmi po pożarze domu - a zarazem widzę jak mieszkają naplywowcy i jakie mieszkanie zaoferowało jej państwo..
Cieszy się tym co mamy i co jest. Dbajmy o to. Szukajmyoszczednego życia.. Bo realnie przez te 20 lat pokazali nam jak można żyć - a teraz chyba musimy wrócić do ustawień fabrycznych bo jakąś bańkę marzeń nam przebili.
Wojna ogólnie chyba przekształciła się na taką bez widocznej krwi nie mniej wpływy chyba widać co chwilę.
Temat jakoś przestał mnie interesować jak poczytałem o prawie naturalnym i tym które nas skazuje.. Czyli wszelkie urzędy i instytucje, gdzie działa już prawo handlowe, morskie czy Bóg wie jakie...
Idąc dalej tym tropem okazuje się, że każdy urząd jest firmą z nadanym numerem duns - gdzieś jakby na innym kontynencie.. Zatem jako np policja czy ministerstwo lub ogólnie urząd nawet najwyższy... Podlegamy komuś innemu!
A to znaczy, że jesteśmy pionkami w grze/teatrze.
Tak wiec dzisiejsza cena opału, wywóz drzew z najstarszego lasu czy zasobów.. Wzrost cen energii czy żywności.. To wojna ekonomiczna i tu nie trzeba atomu.
Atomem dobrze się straszy. Manipuluje inne strefy świadomości.. I niczym nie różnimy się od republiki chińskiej jeśli chodzi o ograniczenia..
Na moje oko powinniśmy uczyć się prostych czynności bo za rentę i trzynastki niestety zbyt wiele nie ogarniemy dóbr.
Farmakologia to też poniekąd naboje.
Skażenie środowiska czy żywności powoduje napędzanie farmaceutycznej maszyny - więc to mechanizm jaki się łączy.
Znowu dozbrajanie to działanie na pojedyncze jednostki i instynkty samozachowawcze.. Wyzwalając strach przez ich działania..
Nie wiem jak to będzie dalej nie mniej Ukraina wg wszelkich doniesień to topowy kraj z zasobami.. Czuli ktoś kto położył tam łapę a zarazem przegrupował lud na wschód miał już dawno wszystko ukartowane.
My tylko myśleliśmy, że mur wystarczy z Zasiek...
Niszcza nas podziałem.
Ich odcięli od źródeł..
Dzis pomagam np polce z dziecmi po pożarze domu - a zarazem widzę jak mieszkają naplywowcy i jakie mieszkanie zaoferowało jej państwo..
Cieszy się tym co mamy i co jest. Dbajmy o to. Szukajmyoszczednego życia.. Bo realnie przez te 20 lat pokazali nam jak można żyć - a teraz chyba musimy wrócić do ustawień fabrycznych bo jakąś bańkę marzeń nam przebili.
- Słonecznik1
- bywalec
a niech sobie straszy on tylko to potrafi sam wie że jak by co to zginie i będzie jak szczur żył w metrze podziemnym jak w książce Metro 2033 , to jest krzyk pewien , fajna książka naprawde . Ten Pisarz teraz ucieka przed nim bo w jego głowie coś sie uroiło . Opisał że gwiazdy kremla są demoniczne na pół strony i za to pewnie go ścigają
- Słonecznik1
- bywalec
Tusk zdrajca i popychadło wschodu i zachodu, wywalanie ludzi z mieszkań na bruk ,kradzież emerytur , 1000 afer , do tego podobno jeszcze pedofiliów trzymają w po . Zaginięcie Iwony Wieczorek idzie w tym kierunku co nie jest tajemnicą ....to jest prawie 3 wojna światowa