uczucie prześladowania

Dla osób szukających ogólnej pomocy i wstępnej orientacji dotyczącej choroby.
Kto umie dokładniej nazwać problem proszę pisać w działach tematycznych "Ogólnej dyskusji"

Moderator: moderatorzy

Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Awatar użytkownika
milusia12
bywalec

uczucie prześladowania

Post autor: milusia12 »

Jakiś czas temu opisałam w necie jaka ja to dzielna jestem że żyję.
Że stalker czy inny oprawca który się przyczepił do mnie jak rzep psiego ogona rujnując mi opinię i zasady życia czy też współżycia w społeczeństwie; sobie pluje czasem pewnie w brodę, że mu sie tak łatwo mnie nie udało, załatwić.
Że mimo przeciwnościom losu, napotkanym dyskryminacjom; osiągnęłam swoje cele i żyję jako tako zabezpieczona na przyszłość.
Że im domu rodzinnego nie pozwoliłam sobie odebrać, że tkwię - choć beznadziejnie, bronie swoich osiągnięć, swojego dobrobytu. mimo to pamiętam też jak wiele straciłam...zawsze mogłoby być lepiej....;-)
Tak więc uważam ze oponent który rzucił się na moją osobę rujnując wszelakie godności życia czuje niesmak samego siebie że żyję i mam sie w miarę dobrze. A wiele razy było tak że by mnie już nie było. Żal by było dobra przegranej!!!. :angelic-cyan:
Tak to mniej więcej opisałam pewnemu internaucie.
Następnego dnia jak zawsze coś. Na przystanek autobusowy przychodzę, a tu pod ławką nieprzytomny człowiek - niby co ja miałabym zrobić? - chciałam zadzwonić po straż miejską - ale zjawił sie znikąd policjant i przejął sprawę. Szkoda!! bym miała wolny dzień w pracy xD. :dance:
A w domowej skrzynce pocztowej karteczka; biuro nieruchomości poszukuje łatwe domy na sprzedaż- szybka gotówka ! (co to ma być ?!)

Takie zbiegi okoliczności to co rusz. Jakbym była obserwowana i sprawdzana jakby mi podkopy robili celowe żebym na dobrego człowieka nie wypadła. :(
A bóg mawiał ; nie będziesz sprawdzał Pana boga swego ani wzywał nadaremnie jego - a czym jest człowiek jak nie częścią boską.!. :angelic-grayflying:
Ostatnio zmieniony śr lis 30, 2022 10:28 am przez milusia12, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
milusia12
bywalec

Re: uczucie prześladowania

No i kwestia tego co mi powiedział radca czy to de facto subiektywne uczcie i tylko uczucie zbieżne z rzeczywistością ???
- No ja jestem uparta w tej kwestii, może więcej poszlak na dowodzenie, ale to tez cos...
landryn
zarejestrowany użytkownik
Status: gimnazjalista

Post autor: landryn »

ten menel to Twoj tatus pewnie byl, chcial powachac Twojego pierda.
buziaki
Awatar użytkownika
milusia12
bywalec

Chyba muszę zmienić lekarza prowadzącego.
muszę czy powinnam ??
Lekarz psychiatra mi powiedział że załatwi mi niepełnosprawność.
Ja o to nie prosiłam, a ba nawet powiedziałam, że do niczego nie potrzebne, bo tylko zniesławia i wprowadza kwestie/możliwości manipulacji moją osobą.!!.!!.
A ta uparta swoje nawet zapisała na kartce żeby załatwić :(
Ja nie wiem ktos znowu rzuca sie z motyką na słońce czyli szantażem na moje życie?? Jak to wgl mam rozumieć?
Nie dość że biorę leki, to za to że biorę i czuje się dobrze( a chyba nie powinnam sie czuć dobrze) chce mnie pani doktor ukarać zniesławieniem, dodatkowym upokorzeniem - jakby było mało że muszę do doktor chodzić i się spowiadać :(
Jakby mało niebezpieczną łatkę mi wlepili (nazwą choroby) to jeszcze chcą upokorzyć do dna :(.??!!.

W życiu daje sobie sama radę!., ale więcej kasiory mam żyjąc z matką to tak ich wnerwia, że przez to współdzielenie życia, mam luksusowe życie???
spring_
bywalec

Post autor: spring_ »

poco się malujesz i sexy ubierasz?
każdy user twgo forum wie że choruje to znaczy ma "wgląd" czyli jest zdrowy.

Każdy leczący się jest zdrowy.

A że bieda nuda głód trudności życiowe to inna sprawa
Awatar użytkownika
milusia12
bywalec

bo życie to nie tylko udręka
bo życie to nie tylko czyhanie na śmierć
Bo też nie czuje się za piękna a lubię się tak czuć
A czy sexy hmm wątpliwe chyba pomyłka :))
spring_
bywalec

milusia tak jak wiara katolicka kończy się śmiercią.
tak chorowanie na schizofrenie DPS.

Poproś nie lekarza tylko znajomych tu w tym wątku do jakiego zolu najlepiej jechać.

w zolu jest jak w hotelu. łazienki w każdym pokoju. pokoje jednoosobowe. psycholog jedynie ale można go ignorować. lekarz,

najlepiej pojedź tam z rodzicami żebyś nie miała koraliny I NAJWAŻNIEJSZE:

ZOL jest DARMOWY.

to jest tylko fake wpis na wikipedii

spring_
bywalec

milusia12 pisze: ndz gru 18, 2022 1:30 pm bo życie to nie tylko udręka
bo życie to nie tylko czyhanie na śmierć
Bo też nie czuje się za piękna a lubię się tak czuć
A czy sexy hmm wątpliwe chyba pomyłka :))
już eden pisał wszystkie problemy EVOT rozwiązane.

nie pisz.

poczytaj.

Awatar użytkownika
milusia12
bywalec

Zanim mnie zdiagnozowano jakby byłam lepiej traktowana i nie umiem sie mimo lat upływających przystosować zatem pozostaje samotność :(.
Randki wszystkie od wielu lat nieudane; próby gwałtu/wymuszenia buziaka/- ot po prostu wiocha :/
Chociaż pisze z góry szukam przyjaźni i chcę żeby ta przyjaźń się rozwijała !.
Nie umniejszam jednak potrzeb seksualnych ale potrzeby kultury u mnie są jednak wyższego rzędu.
Wszystko jest do bani w traktowaniu schizofrenii!!!. inaczej to zwykły pospolity stalking!!!. tyle że masowy więc ciężko wskazać oprawcę. :-(
Najgorsze jest to że samotność wcale nie jest taka zła, biorąc pod uwagę napotkanych 'incydentów' - że już wole byc sama niż się męczyć z którymś z randkowiczów i cierpieć nawet gorsze katusze.
Najgorsze jest to że czasem jednak trzeba się otaczać ludźmi żeby uniknąć pomówień zdziczenia. :/;(
Awatar użytkownika
gratis
zaufany użytkownik
Kontakt:

Post autor: gratis »

Czasem można mieć wrażenie prześladowania, zwłaszcza, gdy ma się swoje, wyraźne priorytety, a chyba już najbardziej, kiedy wcześniej się to przeżyło jako objaw chorobowy. Niekoniecznie jest tu potrzebna farmakoterapia, lecz umiejętność obrony przed potencjalnym szkodnikiem. Warto się wtedy wsłuchać w swoje uczucia i wyrazić własne zdanie, własną potrzebę, umieć jej bronić.
Jonny1988
zaufany użytkownik

Post autor: Jonny1988 »

milusia12 pisze: śr gru 28, 2022 4:56 am Zanim mnie zdiagnozowano jakby byłam lepiej traktowana i nie umiem sie mimo lat upływających przystosować zatem pozostaje samotność :(.
Randki wszystkie od wielu lat nieudane; próby gwałtu/wymuszenia buziaka/- ot po prostu wiocha :/
Chociaż pisze z góry szukam przyjaźni i chcę żeby ta przyjaźń się rozwijała !.
Nie umniejszam jednak potrzeb seksualnych ale potrzeby kultury u mnie są jednak wyższego rzędu.
Wszystko jest do bani w traktowaniu schizofrenii!!!. inaczej to zwykły pospolity stalking!!!. tyle że masowy więc ciężko wskazać oprawcę. :-(
Najgorsze jest to że samotność wcale nie jest taka zła, biorąc pod uwagę napotkanych 'incydentów' - że już wole byc sama niż się męczyć z którymś z randkowiczów i cierpieć nawet gorsze katusze.
Najgorsze jest to że czasem jednak trzeba się otaczać ludźmi żeby uniknąć pomówień zdziczenia. :/;(
Samotność nie jest taka zła idzie się do niej przyzwyczaić. A z portalami randkowymi też mam słabe doświadczenia bo nie dały efektów. Zresztą mieszkam w takiej okolicy że ciężko znaleźć kogoś.
ODPOWIEDZ

Wróć do „kto pomoże”