wychowano mnie na gówno
Moderator: moderatorzy
Re: wychowano mnie na gówno
Widać problem nadopiekuńczej matki, a nadopiekuńczość to jest rodzaj przemocy wobec dzieci. Od tego można wyjść i zacząć na terapii.
w punkt trafiłeś zresztą jak częstocezary123 pisze: ↑pn gru 19, 2022 7:49 pmPrawdopodobnie zabrakło miłości połączonej z wpajaniem wysokiego poczucia wartości i pewności siebie. Każdy sukces powinien być celebrowany, każde osiągnięcie wzmacniane i rozwijane, co pozwala dziecku poczuć, że świat jest miejscem, w którym warto żyć.Słonecznik1 pisze: ↑pn gru 19, 2022 6:47 pm Tak a co ci rodzice takiego robili nie sparowali z tobą muay thay?
Jeżeli była przemoc, zniechęcanie, rozwody, wojny w środowisku, to może to być źródłem zaburzeń, depresji i problemów.
Ćwiczenie karate nie uzdrowi ducha i ran z przeszłości.
Pewnie są specjalistyczne terapie pomagające w takich sytuacjach.
- Catastrophique
- bywalec
Jesli chce jałmużny to niech jeszcze trochę pożyje w taki sposob, a gdy nie będzie potrafil się sam utrzymac i wyląduje na ulicy to bedzie zebral obcych ludzi o pieniądze.Amannn pisze: ↑pn gru 19, 2022 7:27 pmWtedy możesz cynamonowi pomóc finansowo a nie zachowywać się jak wrzód społeczny. A prawda jest taka ze zostaniesz ukarany za swoją znieczulicę i całkowity brak empatii i wrażliwości społecznej ciężka polekowa chorobą.Catastrophique pisze: ↑pn gru 19, 2022 7:18 pm Wiem, Amannn, ze prawda jest niewygodna, bolesna, bo trzeba dupe ruszyć i przestać nollajfic .
Nie wspominając takze o tym, ze to kwestia rozsądku. Co zrobicie gdy rodzice/opiekunowie odejda a Wy będziecie się musieli sami utrzymać?
I Ciebie i innych "bohaterów" zyciowych tez bardzo możliwe, ze to czeka. Life is brutal.
Tik tak tik tak | "To boldly go where no one has gone before"
w sumie schizofrenicy to chyba częściej są bezdomnymi niż osoby zdrowe
nie ma co komu wrożyc co komu pisane każdemu może podwinąc się noga i może wylądować na ulicyCatastrophique pisze: ↑pn gru 19, 2022 8:17 pmJesli chce jałmużny to niech jeszcze trochę pożyje w taki sposob, a gdy nie będzie potrafil się sam utrzymac i wyląduje na ulicy to bedzie zebral obcych ludzi o pieniądze.Amannn pisze: ↑pn gru 19, 2022 7:27 pmWtedy możesz cynamonowi pomóc finansowo a nie zachowywać się jak wrzód społeczny. A prawda jest taka ze zostaniesz ukarany za swoją znieczulicę i całkowity brak empatii i wrażliwości społecznej ciężka polekowa chorobą.Catastrophique pisze: ↑pn gru 19, 2022 7:18 pm Wiem, Amannn, ze prawda jest niewygodna, bolesna, bo trzeba dupe ruszyć i przestać nollajfic .
Nie wspominając takze o tym, ze to kwestia rozsądku. Co zrobicie gdy rodzice/opiekunowie odejda a Wy będziecie się musieli sami utrzymać?
I Ciebie i innych "bohaterów" zyciowych tez bardzo możliwe, ze to czeka. Life is brutal.
To jest cała prawda o tobie skopałbyś bezdomnego na śmierć a nie mu pomógł. Wybacz ale nie ma miejsca dla takich jak ty w społeczeństwie. Opuść to forum ale już!Catastrophique pisze: ↑pn gru 19, 2022 8:17 pmJesli chce jałmużny to niech jeszcze trochę pożyje w taki sposob, a gdy nie będzie potrafil się sam utrzymac i wyląduje na ulicy to bedzie zebral obcych ludzi o pieniądze.Amannn pisze: ↑pn gru 19, 2022 7:27 pmWtedy możesz cynamonowi pomóc finansowo a nie zachowywać się jak wrzód społeczny. A prawda jest taka ze zostaniesz ukarany za swoją znieczulicę i całkowity brak empatii i wrażliwości społecznej ciężka polekowa chorobą.Catastrophique pisze: ↑pn gru 19, 2022 7:18 pm Wiem, Amannn, ze prawda jest niewygodna, bolesna, bo trzeba dupe ruszyć i przestać nollajfic .
Amann ty wiesz co cie czeka jak twoi opiekunowie umrą, prawda?
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Catastrophique
- bywalec
Blablabla. Jesli uwazasz, ze danie bezdomnemu pieniedzy to realna i efektywna pomoc dla niego, proponuje wrocic do rzeczywistosci i wyjsc poza czubek wlasnego, nienawistnego nosa .Amannn pisze: ↑pn gru 19, 2022 8:32 pmTo jest cała prawda o tobie skopałbyś bezdomnego na śmierć a nie mu pomógł. Wybacz ale nie ma miejsca dla takich jak ty w społeczeństwie. Opuść to forum ale już!Catastrophique pisze: ↑pn gru 19, 2022 8:17 pmJesli chce jałmużny to niech jeszcze trochę pożyje w taki sposob, a gdy nie będzie potrafil się sam utrzymac i wyląduje na ulicy to bedzie zebral obcych ludzi o pieniądze.
Zegar tyka, przypominam .Tik tak tik tak.
Tika dla takich jak ty zobaczysz ciężko zachorujesz i nikt ci nie pomoże bo nie masz nikogo. Czemu na chłopaka nie chcesz edena?Catastrophique pisze: ↑pn gru 19, 2022 8:48 pmBlablabla. Jesli uwazasz, ze danie bezdomnemu pieniedzy to realna i efektywna pomoc dla niego, proponuje wrocic do rzeczywistosci i wyjsc poza czubek wlasnego, nienawistnego nosa .Amannn pisze: ↑pn gru 19, 2022 8:32 pmTo jest cała prawda o tobie skopałbyś bezdomnego na śmierć a nie mu pomógł. Wybacz ale nie ma miejsca dla takich jak ty w społeczeństwie. Opuść to forum ale już!Catastrophique pisze: ↑pn gru 19, 2022 8:17 pm
Jesli chce jałmużny to niech jeszcze trochę pożyje w taki sposob, a gdy nie będzie potrafil się sam utrzymac i wyląduje na ulicy to bedzie zebral obcych ludzi o pieniądze.
Zegar tyka, przypominam .Tik tak tik tak.
- Catastrophique
- bywalec
Ja nie mam nikogo?
Bardzo marny dowcip, Amannn, moj Ty najbardziej towarzyski i otwarty na innych forumowiczu xD.
Bardzo marny dowcip, Amannn, moj Ty najbardziej towarzyski i otwarty na innych forumowiczu xD.
Nie masz nikogo jesteś samotny jak palec piwniczaku a jak zachorujesz to wszyscy się od ciebie odwrócą ludzie u których mieszkasz też
- Catastrophique
- bywalec
Nie puszczaj zbytnio wodzy fantazji, Amannn, bo powrot do rzeczywistosci bedzie dla Ciebie bardzo bolesny.
Jakbys nie wiedzial .
Jakbys nie wiedzial .
Nic lepszego nie umiesz odpowiedzieć
- Catastrophique
- bywalec
Umiem, ale to wystarczy .
To czekamy na twój upadek będzie spektakularny. A renta nie wystarczy ci na życie nawet całkowitego piwniczaka
- gratis
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Mnie podciągnęły antydepresanty, ale to też trzeba trafić we właściwy lek. Uważam, że jeszcze dużo przed Tobą pracy psychoterapeutycznej Cynamon, jednak wiem, że się opłaci, bo wyswobodził byś się z iluzji, że czegoś nie możesz, chyba że wolisz narzekać. Wiem, że życie na lekach jest ciężkie, dlatego trzeba je tak dobrać by przynajmniej w miarę dobrze się czuć. Ja już nie mogę doczekać się, kiedy wezmę następna dawkę, takie mam leki git. Wcześniej też czułem się raczej jak Ty, bo widzę siebie z przeszłości w tym co piszesz.
Samo ci przeszło a nie depresanty. Jednym przechodzi a drugim nie żadne leki tu nie pomogą . Nie ma leków na leki a antydepresanty tylko zwiększają ryzyko psychozy . Na depresje bierze się ziele dziurawca ale tu też odpada bo też zwiększa ryzyko psychozy. A ponadto dalej byłeś otępiały wiec jak cię podciągnęły.graffico pisze: ↑wt gru 20, 2022 6:21 am Mnie podciągnęły antydepresanty, ale to też trzeba trafić we właściwy lek. Uważam, że jeszcze dużo przed Tobą pracy psychoterapeutycznej Cynamon, jednak wiem, że się opłaci, bo wyswobodził byś się z iluzji, że czegoś nie możesz, chyba że wolisz narzekać. Wiem, że życie na lekach jest ciężkie, dlatego trzeba je tak dobrać by przynajmniej w miarę dobrze się czuć. Ja już nie mogę doczekać się, kiedy wezmę następna dawkę, takie mam leki git. Wcześniej też czułem się raczej jak Ty, bo widzę siebie z przeszłości w tym co piszesz.
Cynamon idź na terapię, bo tu nie ma specjalistów a niektórzy robią jeszcze wszystko na opak, inaczej niż powinno być żeby naprawdę pomóc. Terapia ma skutecznie rozwijać dobre, mocne strony człowieka a nie dołować.
Niektórzy też węszą tylko za klientami i zyskiem, ryją w tym bagnie szukając jeleni i depczą wszystko naokoło bez skrupułów jak świnie.
Niektórzy też węszą tylko za klientami i zyskiem, ryją w tym bagnie szukając jeleni i depczą wszystko naokoło bez skrupułów jak świnie.
kto tam napisał że nadopiekuńcza matka to też przemoc
dla skrajności był ojciec co bił pasem do 22 roku życia
i przemoc w szkole.. od tego zrobiła mi się schizofrenia
teraz mieszkam daleko od psychologów a nawet jak jadę do biedronki czuję się źle.. często mam atak lęków
tam w Krakowie była odpowiednia dla mnie grupowa psychoterapia ale teraz mnie już nie przyjmą ma bo mam zdiagnozowaną schizofrenię
dla skrajności był ojciec co bił pasem do 22 roku życia
i przemoc w szkole.. od tego zrobiła mi się schizofrenia
teraz mieszkam daleko od psychologów a nawet jak jadę do biedronki czuję się źle.. często mam atak lęków
tam w Krakowie była odpowiednia dla mnie grupowa psychoterapia ale teraz mnie już nie przyjmą ma bo mam zdiagnozowaną schizofrenię
Terapia mu nic nie da . On z tego co pisze jest chory biologicznie. Potrzebne są zioła na regenerację mózgu po neuroleptykach a potem szukanie partnerki życiowej a nie jakieś smędzenie na terapii. Czasu nie cofniesz cynamon natomiast możesz zacząć się porządnie leczyć holistycznie bo masz napewno zajechany organizm. Poczytaj o ziołach i o lekach najnowsze badania z antypsychiatrii i o skuteczności ziół chińskich. Słownik do ręki i do dzieła.