Szumy w głowie
Moderator: moderatorzy
Regulamin forum
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Uwaga: o pomoc w konkretnych sprawach, dla których odpowiednie działy istnieją w "Dyskusji Ogólnej" proszę pisać tam.Tutaj tylko w sprawie ogólnej pomocy w zorientowaniu się w tematyce, np. gdy ktoś szuka wstępnej pomocy, co począć z taką chorobą i jak nazwać i określić jej objawy
Szumy w głowie
Czy macie szumy w głowie? Ja od 2 lat mam. Im bardziej się stresuje tym szumy większe. Na kwetaplexie tego nie miałem a na zolafrenie mam.
Re: Szumy w głowie
ja mam od 14 lat. pojawiły sie z poczatkiem choroby
-
- bywalec
Mam piski w uszach miejwiecej zaczęły siee jak zachorowalem
-
- zarejestrowany użytkownik
mi od 18 lat w głowie siedzi tekst barki piosenki co papież śpiewał nad morzem bautyckim jak moja babcia Iwona 

- Kiciuś_XXL
- moderator
piosenka sentymentalna
ta barka
ta barka
Ja słyszę szumy w głowie jak się mocno zestresuje, lub jestem nie wyspany, taki los :/
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
Ja słyszę szumy w głowie jak się mocno zestresuje, lub jestem nie wyspany, taki los :/
Aaaah, the chaos god speak clearly now! It is as though a thousand mouths cry out in pain! Chaos has come to judge you! Chaos consume you! Do you hear the voices too?
- Piotrek007
- zaufany użytkownik
Mi czasami zaszumi jak przesadzę z alkoholem.
"Nie mów mi jak mam żyć
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
Bo ja dobrze wiem jak i co
Nie pomoże mi już nic
Jak nie pomogę sam sobie."
-
- zaufany użytkownik
- Kontakt:
Mam szumy w głowie tylko, gdy leżę