lista moich wrógów z forum Evot
Moderator: moderatorzy
Re: lista moich wrógów z forum Evot
Nie patrzam na te łapki w dół, patrzam na te w górę. Nie patrzam na te w dół, bo dają je chuje.
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
W sumie prawdziwy wróg to co innego niż inna osoba, gorzej z własnym umysłem czasem jest ale łatwiej jego jak już zmienic. xd

To się nazywa mocne trywializowanie, albo rozchwianie po prostu. Efekt odwrotny do oczekiwanego w stosunku do medytacji... Bo ta dla mnie to szukanie głębi, a nie odcinanie się od realiów. Gdy w kwietniu tego roku na czacie szukałam swojego ówczesnego chłopaka, Ty drwiłeś, że nie znajdę "swoje nic" i pisałeś, że jesteś tylko literkami. Może coś Tobą czasem steruje, domyślam się "tych" możliwości najnowszej techniki. Też teraz jestem pod wpływem złych emocji, coś wróciło jak bumerang, ale też feedback wydaje mi się konieczny. Na pocieszenie zjedz kurczaka z sosem czosnkowym, będzie dobrze.
... którzy jedyne, co wykuli, to paragrafy...
Bo myślą samodzielnie i na ukryty cynizm reagują po swojemu. Wiersze, medytacja, muzyka rap ze społecznymi przemyśleniami, a z drugiej strony zdawkowe komentarze, by ośmieszyć osobę występujaca ze swoimi twierdzeniami, gdy triumfuje logika, na koniec milczący unik, kupy się nie trzyma. Ktoś, kto latami ćwiczy jogę i oddychanie, powinien łagodnie znosić omamy, powinny się rozpływać gdzieś, odpływać łagodnie jak chmurka na niebie, biochemia też się przecież wtedy zmienia w ciele. Ja akurat takowych nie doświadczam. Przepraszam @Eden, jesteś tu o wiele dłużej, wiem, że dążysz do ogólnej harmonii, z poczuciem humoru, łagodnością. Nikomu dupy nie liżę, ale generalnie trzeba być konstruktywnym, taka moja postawa.
-
- bywalec
- Status: Stara szkoła
Musisz niestety brać leki.
taka prawda.
jest to fakt.
taka prawda.
jest to fakt.
Nie musi . Ma wrogów. Eden zapomniałeś o Januszu Kochu?
- Kiciuś_XXL
- moderator
Niestety, ale moderator ma taką możliwość. Dlatego Zbyszek wie co robi wybierając użytkownika na moderatora.Eden pisze: ↑wt lis 01, 2022 1:58 pm
Wystosowywał też prośbę - jako moderator przywracałby usunięte posty nielubianych osób, może nawet złośliwie zmieniałby treść - sam uznawał, że nie sprawdzał się jako moderator, że nie jest bezstronny - ma osoby, których nie lubi: są to jakoby "Hazardziści Multi Multi", pijaki, narkotykami od doktorów jadą.
Oto przykład:
- Kiciuś_XXL
- moderator
Nie trafisz do wojska mając taką diagnozę. A w remisji biorąc leki, oczywiście odpowiednie dla Ciebie i odpowiednia dawka sprawi że możesz iść do pracy, załóżyć rodzinę i spłodzić dziecko.
Ja myślę, że kluczem do sukcesu jest cieszyć się ulubioną muzyką, więcej się uśmiechać, mówić ludziom miłe komplementy i słowa. Nastawiać sie do ludzi że nie wszyscy są źli. Ogólnie wychodzić do ludzi. Jednak pomimo brania leków nie wmawiać sobie choroby tylko leki traktować jak cukierki które trzeba wziąć do ust,
Ja myślę, że kluczem do sukcesu jest cieszyć się ulubioną muzyką, więcej się uśmiechać, mówić ludziom miłe komplementy i słowa. Nastawiać sie do ludzi że nie wszyscy są źli. Ogólnie wychodzić do ludzi. Jednak pomimo brania leków nie wmawiać sobie choroby tylko leki traktować jak cukierki które trzeba wziąć do ust,
Leki często wykańczają odbierają sile do życia. Ciesz się kiciuś że tak nie masz.
- Kiciuś_XXL
- moderator
Wierz mi że tak miałem jak piszesz
- Dobro
- zaufany użytkownik
- Status: Karuṇā करुणा
- Gadu-Gadu: bla bla
No dobra, ale to nie o mnie. A z moda zrezygnowałem sam, z innego powodu, z resztą była to moja kolejna prośba o zniesienie moda.Zły Kicius_XXL pisze: ↑śr lis 02, 2022 8:26 pmNiestety, ale moderator ma taką możliwość. Dlatego Zbyszek wie co robi wybierając użytkownika na moderatora.Eden pisze: ↑wt lis 01, 2022 1:58 pm
Wystosowywał też prośbę - jako moderator przywracałby usunięte posty nielubianych osób, może nawet złośliwie zmieniałby treść - sam uznawał, że nie sprawdzał się jako moderator, że nie jest bezstronny - ma osoby, których nie lubi: są to jakoby "Hazardziści Multi Multi", pijaki, narkotykami od doktorów jadą.
Oto przykład:
Byłbym dobrym modem.

-
- zaufany użytkownik
Moimi "wrogami" są Cata, Trickster i Papuśny. Cata za lanserstwo na siłę, Trickster za to że ma w zasadniczych kwestiach politycznych inne poglądy, a Papuśny za nadmierne bronienie judaizmu i negowanie faktu pedofilii wśród ortodoksyjnych Żydów.
Chociaż w rzeczywistości marzyłbym o takich wrogach.
Chociaż w rzeczywistości marzyłbym o takich wrogach.
-
- bywalec
ale to nie ja pisałem, przysięgam
to po co zmieniasz moje posty ?
to po co zmieniasz moje posty ?
-
- bywalec
to znasz moje hasło i rozprowadzasz je w niepowołane ręce
Pora byś oddał energię życiową.
Zbycholin cho no tu, wyjaśnij to.
Pora byś oddał energię życiową.
Zbycholin cho no tu, wyjaśnij to.
-
- bywalec
Jesz obiadek na kolację, kolację na śniadanie, a unikasz śniadania i wiesz, że dobrze robisz
ja jem śniadanie na śniadanie i wiem, że dobrze robię
to po co co się wtrącasz ?
ja jem śniadanie na śniadanie i wiem, że dobrze robię
to po co co się wtrącasz ?
-
- bywalec
niestety moi drodzy musicie brać leki, ale przy tym pijcie napoje od Hadesa.